Şimdi Ara

İlk Defa Ev Alacak, Tecrübesiz Biri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Boşmezarvargel B kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bence de seçim beklenebilir, bir de şu var, şuan ev satanların hemen hepsi evlerini şubat ayında 1milyonun altında almış ama şimdi 5milyonun üzerinde ilanlara koyuyorlar. ALDANMAYIN. O evler o kadar etmez, Adam evi 1 milyona satın aldığı gün ilana koymuş şubat ayında 5milyona, halen satamadı. Emlakçılar kandırmaya çalışır. O evler o kadar etmez, adamın evi satmaya niyeti yok. Hatta emlakçılar daha pahalıya satılsın da değerinin 5 katı komisyon alayım diye sahte ilanlar koyuyor emlak sitelerine. Kimsenin ev falan aldığı yok şu dönemde. Siteye gidin bakım, millet taş çatlasa 3bin lira kira veriyor, ama srf evler satılsın diye 20bin lira kira istenen sahte ilanlarla dolu ortalık. Elinizde patlar, ileride satmak isteseniz yıllarca satamazsınız, hatta 5milyona aldığınız yeri kiralamak isteseniz 3bin liradan fazla verecek kiracı bulamazsınız.

  • İlk kez ev alacağız, Bankadan 450 bin kredimiz onaylandı yarın imzalar atılacak. Biz ev sahibiyle 800k ya anlaştık. Sormak istediğim tapuda bu evin değerini 800k gösterirsek şuan ki ev sahibine yüklü bir vergi çıkacak. 450k üstüne bir rakam yazsak sıkıntı çıkar mı acaba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 10 Kasım 2022; 1:3:26 >
  • Ev almak planım benim de var ama fiyatların azalmasını bekliyorum. Şu an anlamsız yüksek fiyatlar en dandik evi bile 1 milyona (53 bin dolar ki gerçekten pahalı) gidip baksan evin bir sürü falsosu var.

    İstanbul balon diye anadolu şehirlerine bakayım dedim. Onların da aşağı kalır yanları yok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.