Şimdi Ara

Ileri Duzey Elektro Gitar Teknik Calisma Onerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, yaklasik 5 yildir elektro gitar caliyorum ve bu iste baya gelistim, bu yuzden gitar calmayi artik oldukca ciddiye almaya basladim. Her gun gitar calabilmek icin 4-6 saatim var. Bu sureyi en verimli sekilde degerlendirebilmek icin sizce ne tur teknik calismalar yapmaliyim?



  • Lick Library'nin Metal Guitar in 6 Weeks, Shred Guitar in 6 Weeks, Rock Guitar in 6 Weeks, Blues Guitar in 6 Weeks gibi 6 haftalık kurs şeklinde farklı türler için farklı DVD'leri var.

    Tabi düzenli olarak çalıştığınız takdirde 6 haftada biticek diye bir şart yok. Shred DVD'si gibi kursların bazı haftaları ortalama seviyede olan biri için hayli zor olabiliyor. Onu kendinize göre ayarlamanız lazım. Düzenli gittikten soran 6 haftanın 6 ayın önemi yok zaten. Önemli olan başlayıp, sistematik bir şekilde çalışıp bitirebilmek. Anlatım kurs seklinde olup hem sıralı gidiyor, hemde gamlar, teknikler, hızlanma egzersizleri, backing trackler falan derken baya bişey öğretiyor. Methodlardan falan çalışmaya göre tabi daha faydalı.

    Sıfırdan başlayan veya nothing else matters, enter sandman falan çalabilen beginner seviyesi için pek uygun değil. Daha çok orta seviyede çalan, tekniklere iyi kötü hakim olan kişiyi, bikaç adım ileri götürmeyi amaçlayan videolar. Aşağıda metal ryhthm guitar in 6 weeks için olan tanıtımı var...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Ağustos 2016; 1:46:36 >




  • Cok guzel gorunuyo, tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.