Şimdi Ara

İlandaki Aracı Yorumlar Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    İlandaki aracı düşünüyorum, bu aracı yorumlayabilir misiniz?
    Araç güzel gözüküyor ancak satıcıyla görüştüm 3. sahibi olduğunu söyledi o biraz kafamı karıştırdı. Sizce bu yaş ve km için el değiştirme sayısı normal midir?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-28-binde-hatasiz-makyajli-616629783/detay



  • Sigortaci bir tanidiktan eski sahiplerinin sahiplik suresine baktirin.Arac 4 yasinda neredeyse herkes 1 yil kullanip satmis olabilir.Km orjinalligine dikkat edin.Onun disinda guzel arac.Aldiktan sonra nbt takilabilir extra olarak.
  • Araba temizse bence 3 el değiştirdiğine takılmamak lazım. İş karşılığı alan veren elden çıkaran çok oluyor. Paraya sıkışıp satan oluyor, 1 yıldan fazla bir araca binmeyi sevmeyen insanlarda var.

    Yıllar önce 4 yaşında servis bakımlı garantili focus almıştık, bizde 3.sahibinden aldık. 7 yıl kullandık hiç bir sorun yaşamadık.

    Bmw ciler yetkili servis bakımlı olmasına çok önem veriyor, ki yaşı da daha yeni aracın. Kayıtlıysa temiz bakıldıysa alabilirsiniz bence.
  • Cok yakar bu dayı, 320d alsan ?
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-tramersiz-40-yil-669772719/detay


    40th year almak bana daha cazip. He km dezavantajı elbet olacaktır. Ancak 40th daha cok memnun eder ve 2. eli bence cok daha hızlı olur .


    Üstelik led far ile xenon arasında dağlar kadar fark var aydınlatma olarak.
  • Sıfır araç 3 yıl muayeneye girmiyor bildiğiniz üzere km değişmiş olabilir çünkü 89binden 60 bine düşürülmüş a6 gördü bu gözler ayrıca bu kasa için ses izolasyonu hiç iyi değil diyorlar yeni kasanın lansmanında söylediler en çok şikayet aldıkları konu izolasyonmuş son kasada düzelttik dediler bende 2011 i20 var benimkinden iyidir ama izolasyon :))
  • 190 altına satılan 40. yıllar bana hiç güven vermiyor. Bir de galeri neden bu kadar ucuza versin arabayı sorgulamak lazım. İlandaki sport plus eğer yağ yakma sorunu yoksa alınır.
  • siyah bakımı zor olur benim bilgim bu kadar :)
  • araç 10 numara 5 yıldız al bin pıtır pıtır
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    O iş eskisi gibi değil tanıdık bir sigortacı var kaskoyu vs hep orda hallediyoruz. Muhabbet oldu, konuştuk onların sistemine motor no/plaka vs girince kasko sigorta yapılmışsa onun kaydı kaza yapmışsa bu dönemde bir adet kaza geçirmiştir. Bu kadar, tramer miktarı bile yok eksper raporu , değişen parçaları vs görmek için mesajı atmak zorundasın.

    Kaç sahibi olmuş anlayamazsınız en fazla bir kez el değiştirdiğini anlarsınız plaka girince geçmiş sonuç çıkmazsa yoksa ilk sahibi galeriye satsa ordan ikinciye ordan üçüncüye geçse mesela son plakada 1 yıl kullanılsa sigortada sadece o yıl kazaya karışıp karışmadığı yazıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uza -00-

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-tramersiz-40-yil-669772719/detay


    40th year almak bana daha cazip. He km dezavantajı elbet olacaktır. Ancak 40th daha cok memnun eder ve 2. eli bence cok daha hızlı olur .


    Üstelik led far ile xenon arasında dağlar kadar fark var aydınlatma olarak.
    f30 daki ledler cok vasat bi xenon lar gibi sellektörleri de yıldırım etkisi yapmıyor ayrıca..Opel'deki gibi matrix led veya audi deki gibi led lere lafımız yok onlar harika işte..




  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Ledleri değiştirip bixenon farına dönenler bile var F30 gruplarında denk geldim. Kendimi yanlış mı ifade ettim acaba bende bixenon taraftarıyım normalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.