Şimdi Ara

ikinci el noter sonrası çıkan gizli arıza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Kağıt üzerinde yazanlar derken Ahmet’in Mehmet’in yazdıkları değil bunlar Türkiye Cumhuriyeti’nin kanunları. Mahkemeler, kanunlara göre hüküm verir, kanunlara göre yargılama yapar usul kanunları bunun için var zaten.

    Özel hukukta senetle ispat sınırı vardır, o sınırın üstündeki uyuşmazlıkları tanıkla ispat edemezsiniz. “Suçlu çıkarma” şeklinde kullandığınız ifade ise ancak ceza mahkemelerinde söz konusu olabilecek bir şeydir, suç ve ceza özel hukuk mahkemelerinin alanı değildir, ceza hukukunda da tanık beyanı yüzde yüz itibar edilen bir delil değildir, hakimi bağlayıcılığı yoktur, güçlendirici bir delil olarak görülür.

    Mütevazı mesajlar yazınca canım kardeşim geç o işleri yazılıyor, yıllarımızı bu alana verdik, okulunu okuduk sınavına girdik, mesleğini icra ediyoruz. Yargılamada neyin ne olduğunu, hangi davada hangi sonucun çıkacağını gayet iyi biliyorum. İnsanları yanıltıcı veya kuşkulandırıcı bilgiler vermeyin lütfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

    Hocam belgesini gördünüz mü çünkü polisim, doktorum , öğretmenim vs diyip güven kazanıp oysa hiç alakası olmayan al satçı insanlar var piyasada..


    Umarım akü, ufak bir sigorta ya da müşür vs ile ucuz yolla çözülebilecek bir şey çıkar.. Hemen her şeyin kötüsünü düşünmemek gerekiyor..


    Benim eski aracımda da zor çalışma vardı, servise gidene kadar kafamda enjektör, atesleme , pompa vs diye diye büyüttüm de büyüttüm , kızdırma bujisi rölesine giden kablo gevşemiş o zamanın bedava denecek bir rakamına iş çözülmüştü..


    Bu arada aracın sorunu çözülünce uzun süre kullanacaksanız supaplarada bir baktırtmanızı öneririm.. Opellere lpg takılınca sorun yaşanmaması için çelik supap takılıyordu diye hatirliyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt

    kolay gelsin sana o zaman ...


    mesajın sonuna kadar okumamıştım. biri cevap verince baktım , avukat olduğunu ima etmişsin. umarım meslek hayatın boyunca bu pozitif bakış açın sürer .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 1 Mayıs 2023; 11:41:23 >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    En kötü dava 5 yıl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

    dava mava boş iş . iyi bir usta bul yaptır bin. yaptırana kadar da 3-4 ayrı ustaya göster fikir al . masraf çoksa yaptırdığın yerden fatura iste. adam da belki bilmiyor eski araba böyledir. 1.000 km sıkıntısız gider. kapının önünde basarsın çalışmaz.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Avukat değilim ;) Türk yargısına güvenin. İşinizi kanuna uygun şekilde delilli, ispatlı yapın, iyi avukatlarla çalışın, gerisini yargıya bırakın.
    Evet önemli olan böyle bir kötü duruma düşmemek ama konu sahibi öyle ya da böyle bu sıkıntılı duruma düşmüşse, ihkakı hak yasak olduğuna göre hakkını yasal yollardan arayacak. Dava boş şu boş iş bu boş iş. Ne dolu iş? Orman kanunlarını uygulayıp herkes kavgayla dövüşle tartışmayla mı işini halletsin.
    Sürelerin uzun olması kanunların ya da kanunu uygulayanların suçu değil, personel azlığı ve nüfus fazlalığının bir sonucu. O da idarecilerin görüp tedbir alması gereken bir konudur.
    Dilerim mahkemeye işleriniz düşmesin, ama hukuk devletinde yaşıyorsak bir şekilde mahkemeye yolunuz düşer, yok ben kendi hakkımı kendim alırım diyorsanız o zaman sanık olarak mahkemeye yolunuz düşecektir. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin tabi ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Adamın bilmemesi imkansız.Tamamen olayı bize yıkıp kurtuldular.Zaten bu sorun ile ilgili olarak bujileri bobinleri kabloları degistirmisler.Faturayı bana bakim icin yapıldı dedi ama bu sorun çozümü doğrultusunda değiştirmişler ama çözüm olmamıs usta söyledi.İşin tuhafı bir iki sanayi ustasına sorduk ilk defa görüyoruz bu sorunu dediler.Şimdi yetkili opara götürecez.Dava şöyle olur çok aşırı masraf çikarsa veririim avukat arkadaşima uğraşır.En güzel dava Allaha havale ettim misli misli çıkar inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 1 Mayıs 2023; 12:4:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

    o zaman iş değişir . valla mesleği gereği kıl ucunda duran adam zaten. haramı helali kendi bilcek. bi akşam gider kul hakkıyla öte tarafa. sıkma canını ,değmez. dediğin gibi komple şanzıman değişecek derlerse değiştirir alırsın faturasını. kardeşim ya adam gibi öde yada avukata veriyorum dersin mevzu kapanır.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Aynen bu şekilde olacak teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

    Birilerinin bir yerlerde çalışması onları güvenilir yapmaz ki. Sonuç olarak dünyanın her yerinde kötü niyetli insanlar olabiliyor. Ben de bir kere telefon alıyordum. 2 kişi geldiler Ankara'da savunma sanayi şirketlerinden birinde çalışıyorlarmış. Yaz ayının ortasında öğlen vakti kafede buluştuk. İçerisi serin ve klimalıyken inatla güneşin altında daha iyi bakarsın vs diye dışarda oturttular. Telefonda da sıkıntı görünmüyordu. En sonunda sıcağa dayanamadım içeri oturalım dedim. İçeri girmemle ekrandaki beyaz lekeleri görmem bir oldu. Sonra da o kadar yol geldik falan dedi. Banane dedim gönderdim.


    Ekspere giriliyorsa bakılması gereken ne varsa kesinlikle baktırılmalı. Araç almak zor, masrafı zor, psikojik olarak yıpratması daha zor.

  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Aynen banada hatasiz diye samsung telefon satacaklardi.Kızilay apdi ipekci parkında bulustuk iki kişi geldiler.Telefon tertemiz hatasız test kodunu girdim ekrana bi baktım hayalet ekran sorunu var.Dedim hani hatasızdi.Ya o zanin parasıyla 50 tl yapıyorlar dedi.Yapiyorlarsa gidelim yaptiralim dedim.Kıvırdı kalsın dedim.Sonra Ankarada yasayanlar bilir kizılay necatibey caddesinde telefoncular var önünden geçerken bir baktım telefonu satmaya çalısan çocuk tezgahta ☺️Birde kendim kullanıyorum demisti utanmaz.Anlaşıliyorki birseyi alırken elli kere incelemek bakmak gerek yoksa kaktırıyor vicdansızlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.