Şimdi Ara

İki Monster modeli arasında kaldım tavsiyeniz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten selamın aleyküm aşağıda linklerini verdiğim iki model arasında kaldım. Gönlümden 17.3 inch almak geçiyor ama iki modeldede gtx960m olmasına rağmen biri 2gb biri 4gb

    Bu pc 15.6 inch gtx960m 4gb http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1-2.html#.VYBQG_ntmko

    Bu model ise 17.3 inch gtx960m ama 2 gb http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html?srt=UP#.VYBED_ntmko


    Asıl sorum aynı ekran kartının 2gb ve 4gb modelleri arasında çok büyük farklar varmı ? hızlı gelişen oyun sektöründe hangisi daha fazla dayanır ?
    içimden 17.3 inch 2gb olanı almak geçiyor ama güncelliğini çabuk yitireceğinden korkuyorum çünkü yıl olmuş 2015 gta yeni çıkmış bi oyun ama 1.5gb ekran kartı kullanıyor 6 aya bi oyun çıkıp 2 gb kullanırsa yeni aldığım pc kaldırmamış olacak oyunu. Alacağım pc beni en azından 3-4 yıl götürmesi lazım.
    saygılar







  • Hocam bende monster abra a5 v4.1 alacagim ve baya bi arastirdim iki ekran kartida ayni 2 gb yada 4 gb olmasi arasinda hic bi fark yokmus bilen arkadaslar nedenleriyle birlikte yazarlar zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bundan eminmisiniz ? Bence illa ki fark olmalı. Ben monster ile görüştüm aralarında ki fark sadece birden fazla ekran kullanıldığı zaman birkaç fps olarak ortaya çıkıyor dediler bana. Ama ben tam güvenemedim çünkü şuan çıkmış olan gta bile 1.5gb ekran kartı kullanıyor. İnceleme videolarını izledim texture deaili normalden yukaru çekemiyorlar hiçbirzaman bende bunu belleğin düşüklüğüne bağlıyorum.

    son olarak şuan aralarında pek fark olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda oyunlara 2gb ekran kartı yetmemeye başladığı zaman 4gb olanlar sorun yaşamayacak ama biz yaşaysacağız. Bunlar benim şahsi yorumlarım olup emin olmadan konuşuyorum. Lütfen bilgili bir arkadaş açıklama yapsın. Teknik ve detaylı bir açıklama olursa çok güzel olur.
    Birkaç gün içinde alacam herşey hazır sadece bu konuya takıldığım için bekletiyorum siparişi.
  • up up up
  • Ayarlari ultra yaparsaniz suan bile 3 gb isteyen oyunlar var. Gta 5 de buna dahil. 960m ile zaten dediginiz zamanlarda ayarlari mediumda kalacak. Yani 2 gb uzerini isteyen grafiklerle oynatmaya zaten gucu yetmez takilmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim ultrada gözümi öyle fps manyağı bir insanda değilim. Açıkçası benim isteğim 3-4 sene medium olsun high olsun bu ayarlarda kasmasın 30 fps sınırının altına düşmesin yani. Benim isteğim sadece bu.

    Dediniz ya, 2gb kullanırsa oyun diye, 960m in 4gb modeli de bu grubu dahil mi ? Yani çalıştırmakta sıkıntı yaşatırmı ?
  • up up up
  • 17.3 inchi boşver bence. 4 gb varken 2 gba gitme. 15.6 da bence çok yeterli
  • Oynanabilir ayarlarda zaten 2 gb ini kullanmadigini goreceksiniz bana kalirsa. Oldu da gecerse de ramden yer zaten biraz. 980m den dahi guclu bazi masaustu kartlarinda bile tek 3 gb model var abartmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surekli tasiyacaksan 4gb olani al. tasirim ara sira ama oyun bagimlisiyim diyorsan kesinlikle 17" 2gb olani oneririm. rahat edersin. son 3 yildir 17" harici cihaz bana oyuncak gibi geliyor.
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iç mimarlık okuyorum. Sürekli çizimler yapıyoruz. İleride de max kullanacağımız için 17" bana şart yani 15.6" kurtarmaz ki sadece oyun için değil bu programlar içinde alıyorum aynı zamanda.
    Ayrıca ve ayrıca beklediğim cevap bilgili bir abimden geldi, söylediğine göre; 2gb ve 4gb arasında çoklu ekran kullanımlarında fark görürsün. Aralarında fazla fark yok dedi.
    2gb 17" modelini alacam galiba.
    Herkese yardımlarından ötürü tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.