Şimdi Ara

İki Aracı Kıyaslar Mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • kıyaslar kişiye gore değişir. ama madem kıyaslamamızı istemişsiniz;

    ben sahsen kırmızı araç almayacapım için astrayı beğenmem. gri megane daha güzel daha uygun fiyatlı. o da o fiyata hb araba almak istemeyeceğimden ikisini de almam. illa biri derseniz gri meganeyi alırım.

  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

    aynen hocam kişisel bir soru ama filtreliyerek bende aklımdakileri bu fiyat aralığında bu arabaları bulabildim otomatik hb benzinli 2015 üstü arabalara bakıyorum

  • düz vites, B segmenti düşünürsen sana güzel bir araç önereceğim. 2020 model 10bin km altında, dolu bir clio dizel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 16 Ağustos 2022; 14:2:1 >




  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-degisensiz-tramersiz-ciziksiz-ozel-seri-icon-plusprestige-1044159796/detay/

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Hocam aracınız cok güzelde otomatik benzinli yazmıştım yukarıda

  • hocam araç benim değil. bir arkadaşım da bunu almayı düşünüyor. fiyatı 600 lerden buraya gelmiş.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Astra ve megane varken bu araç alınmaz.

    Km olarak çok fark yok her 3 araç arasında.

    Ayrıca astra ve megane otomatik.

  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

    116ilere baktım hocam çok sevsemde masrafları korkutuyor ve genelde hor kullanılmış oluyor arabalar

  • ilk sahibinden 116i bmw'miz var. araç ablama ait. artık onu satıp, mini almak istiyor. 50bin km'de orijinal 2012 model , comfort donanım.

  • Opel Astra K'yi al kullan.2016 yilinda 0 almistim ayni araci kirmizi renk sunroof dynamic paket 1.4 150 Hp.Gayette memnun kaldim ev almak icin istemeye istemeye sattim.
    Dynamic pakette sport modu (sport modu excelence pakette yok orta paket dynamicde var ilginc )serit takip vs gibi bir cok ozellik var.Dolu bi arac oldugunu soyleyebilirim.Suanda peugeot 508 Gt kullaniyorum 1.6 225 hp ama o aractan sanki daha fazla keyif aliyordum.
    Tek problemi ufak tefek trim sesi problemleri olabiliyor kadranda vs.Ayrica vitesi 6 ileri tam otomatik vites gecislerini hissettiriyor akici vites gecisi yok renault edc veya peugeot tam otomatikler gibi.
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    araçta bildiğiniz kronik sorun var mı trim sesleri pek problem değil açıkçası araç benide tatmin etti doluluk olarak güncel kullandığım aracı satabilirsem büyük ihtimalle alacağım araba olacak

  • Kullandığım Astra J kasa gibi olmasada Astra iyidir , J kasadan sonra hafifletmeye gittiler aracı bu hale geldi yani standart bir C segment oldu

    Daha tok benim aklıma Volvo sever olarak Volvo V40 geliyor ama fiyatları tabi yüksek gibi

    Örnek ilan şunun gibi araba dizel ama 1.6 TDCİ Ford motoru var bunlarda parça bakım sıkıntısı yok

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ilk-sahibinden-hatasiz-boyasiz-cam-tavan-78-bin-kilometre-de-1042974100/detay




  • her ikisinide deneyimledim. kendine göre avantajaları ve dezavantajları var. Opel çok daha iyi performans ve kalite sunar. Renault çok kaliteli değil ama sıkıntı da çıkarmıyor. Servis ve parça açısından da avatajlı Renault. Opel servisi pahalı.

  • Tavsiye istediğiniz astra’nın 2017 fakat 200 beygir gücündeki versiyonunu almıştım eşime 2 sene evvel.Araç tam fiyat performans aracı.Otomatik vites sanroof şerit takip vs.güçlü kaliteli bir araç.Ayrıca servisi de uygun.Geçen ay yaptırdığım bakıma 1800 TL ödedim yetkili servisinde.Kısaca arada gazladığım araç olarak tavsiye ederim.Megane hakkında fikrim yok deneyimlenecek kadar kullanmadım.

  • Benimde kullanmis oldugum 1.4 150 hp olanlarda piston kirma sorunu varmis diye duydum ama bilmiyorum ben 12.000 km kadar kullanip satmistim.Okudugum kadariyla o sorunu bakimlarda cozmusler yag degisimi ile vs.Siz yine arastirin eger gercekten problem kalmamissa en alinabilecek arac oldugu acik.

  • Megane IV 1.5 Dci Touch ve ICON olmak üzere 2 farklı paketi 4 yıla yakın süre 150.000km kadar kullandım

    Opel ile karşılaştırdığım zaman Renault'da bariz plastik kalitesi sorunları var... Klasik Fransız sorunlarına girmiyorum bile.


    Ancak 1.2 Tce 1.4T Astra motoruna göre daha verimli ve yeni nesil bir motor... Daha az yakacaktır....

    Perfomans beklentin yoksa... yürütme maliyeti ve yakıt avantajı ile 1.2 TCE mantıklı... alabiliyorsan dolusunu almaya çalış....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.