Şimdi Ara

İhsanoğlu'ndan flaş açıklama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İhsanoğlu'ndan flaş açıklama!



    İhsanoğlu gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

    OY KULLANMAK MUKADDES BİR GÖREV


    Benim size sorum var. Siz oylarınızı kullandınız mı? Ben her şeyden önce oyunuzu kullanmanızı istiyorum. Bu mukaddes bir görevdir. Bunu hep beraber yapmamız lazım. Sevgili kardeşlerim Türkiye seçim kampanyasını dün akşam bitirdi. Bugün sessiz yığınlar sandıkların başına gidiyor hür iradesiyle tercihini basıyor ve bu akşam inşallah cumhurbaşkanının kim olduğunu öğrenecek.

    SUÇ DUYURUSUNDA BULUCACAĞIZ

    Biz burada seçimle siyasetle ilgili bir şey söylemeyeceğiz. Kampanya adaletsiz eşitsiz şartlarda yürütüldü. Ama biz milletimizin sağ duyusundan eminiz. Bizim temennimiz seçimin suhuletle dürüstlük içerisinde yürütülmesinde. Ancak sabahleyin aldığımız haberlerde, bazı sandık kurullarında, sandık görevlilerinin alıkoymadıklarını ve bazı vatandaşlarımızın seçmenlerin pusulayı mühürledikten sonra fotoğraflarını çektiklerini, arkadaşlarımız kaydetmiş. Biz bunlar için suç duyurusunda bulunacağız.

    Oy verme sırasında insanların telefonlarının alıkonmasına müsaade edilmiyor, çünkü burada geçen dönemde görülen birtakım uygunsuz hareketlerin yapıldığını, belirli bir adaya gidip bunun karşılığında menfaatler temin edildiğini biz biliyoruz. Temennimiz temiz bir şekilde milli iradeye gölge düşürülmeden yapılmasıdır. Bütün dünyanın gözü bizde. AGİT'in ABD'nin gözü bizde. Kongre üyeleri mektup yazdılar Obama'ya. Burada suç işlendiği takdirde biz suç duyurusunda bulunacağız.

    Biz Türkiye'de ilk defa bir cumhurbaşkanı seçimi halkın oylarıyla yapılıyor. Bunu dürüst şekilde bütün dünyaya karşı açık biçimde yapılmasını istiyoruz."


    Kaynak ;http://www.haberatesi.com.tr/siyaset/ihsanoglundan-flas-aciklama-suc-duyurusu-yapacagiz-h1513.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddarth -- 10 Ağustos 2014; 16:08:09 >







  • Şimdi çekenler düşünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Ekmeleddin hoca bizim haneden 4 oy geldi size
  • Şaka mı yapıyor?? Çeken çeksin sanki birilerine zararı olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Satanic Life

    Helal olsun Ekmeleddin hoca bizim haneden 4 oy geldi size

    nick mesaj uyumu
  • la olm bi kere de bi seçimde şikayet etmese bunlar olmaz mı..

    baydınız yaaa
  • looser mode on.
    bu seçimden sonra 76954769 çeşit mazeret bulmanızı bekliyorum.
    hadi geziciler.
  • Ekmel beyi hala chpnin adayı gibi görenler var.Muhalefet partileri anlaşıp siyasetin içerisinde bulunmayan her kesimden insanı temsil edebilecek bir insanı aday gösterdiler ki bu hareketlerinden dolayı onları kutluyorum.

    Parti adayı nasıl olur derseniz rteye bakabilirsiniz.Aynı zaman da geçen gün K.K bağcılar da yaptığı konuşmada Ekmel beyi hafif hafif eleştirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 10 Ağustos 2014; 17:01:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

    Ekmel beyi hala chpnin adayı gibi görenler var.Muhalefet partileri anlaşıp siyasetin içerisinde bulunmayan her kesimden insanı temsil edebilecek bir insanı aday gösterdiler ki bu hareketlerinden dolayı onları kutluyorum.

    Parti adayı nasıl olur derseniz rteye bakabilirsiniz.Aynı zaman da geçen gün K.K bağcılar da yaptığı konuşmada Ekmel beyi hafif hafif eleştirdi

    quote:

    Orijinalden alıntı: chairman of the board

    looser mode on.
    bu seçimden sonra 76954769 çeşit mazeret bulmanızı bekliyorum.
    hadi geziciler.




    />




  • Sabahtan beri ekmele bastığı oyu instagrama atanları görüyorum, daha sandıklar açılmadan başladılar yaygara çıkarmaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞ 9 PARTİ BİR ARAYA GELDİ BU ADAM İÇİN DAHA SONUÇLAR BİLE AÇIKLANMAYA BAŞLAMADI HALA KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN ÇOCUKLAR GİBİ ÇAMURA YATIYOR .. KUSURA BAKMA ÜSTAD . BU HALK SENİ TANIMIYOR İYİ BİR ADAM OLABİLRSİN VATANSEVER DE OLABİLİRSİN AMA PASİF PISIRIK BİR İMAJ ÇİZDİN HALKIN GÖZÜNDE DEVLETİN BAŞINA GEÇECEK DURUŞ YOK SENDE ..
  • çamura yatanlar asıl iktidar yalakalarıdır. Eyy! işine geldiği her fırsatta dini kullanan hadis, ayet okuyan eli uzun adam. Hz. Ömer in devlet adamlığından zerre nasiplenememişsin, zira o senin gibi devletin imkanlarını asla kendi menfaatleri için kullanmamıştır. Sen bu dünyada devletin makam arabasına sahte plaka taktırıp seçim turları atan tek insan müsveddesisin. tarih kitaplarında sınavlar için seni çalışırlarken bu kısımların altını çizecekler, merak etme.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karapapakk

    ARKADAŞ 9 PARTİ BİR ARAYA GELDİ BU ADAM İÇİN DAHA SONUÇLAR BİLE AÇIKLANMAYA BAŞLAMADI HALA KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN ÇOCUKLAR GİBİ ÇAMURA YATIYOR .. KUSURA BAKMA ÜSTAD . BU HALK SENİ TANIMIYOR İYİ BİR ADAM OLABİLRSİN VATANSEVER DE OLABİLİRSİN AMA PASİF PISIRIK BİR İMAJ ÇİZDİN HALKIN GÖZÜNDE DEVLETİN BAŞINA GEÇECEK DURUŞ YOK SENDE ..

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Satanic Life

    Helal olsun Ekmeleddin hoca bizim haneden 4 oy geldi size

    BİZDENDE RTE YE 4 OY GELDİ NÖTRLEDİK SİZİ XD
  • Okumadım ne olmuş?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafoya kedi girmiş mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.