Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet aynı seyler. benim nacizane bir fikrim vardı. bu adı geçen firmaya bunu bildirmek istedim. ve tencere üretimine ilişkin bir yenilik olduğundan bahsederek, bir ön açıklama ile konuyu ilettim. ilk önce ilgili davranıp ayrıntıyı istediler. sonra işlerine ne gelmediyse bilmem artık, biz tencere üretim bölümümüzü devrettik şeklinde cevap verildi. baştan söyleseydiniz ya madem. halbuki üretimi kolay, araştırma geliştirme istemeyen, evlerde tanıtıma uygun ve yine birçok kesimin tercihine aday ama milyarlar kazandıramayabilecek bir faydalı modeldi bu. bunlardan dolayı bir kırgınlığım mı var? yoo siz böyle araştırma geliştirmeden bahsedince, belki birilerine birşeyler ifade edir diye anlatmadan edemedim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    sayın candoğan;
    öncelikle hayırlı günler diliyorum sizlere.evet sizinde ve benim de dediğimiz üzere isteyen beğenir cihazı isteyen beğenmez.isteyen alır isteyen almaz.çok doğru.ama evinize gelen tanıtım uzmanı eğer sizin alma konusunda bir yaklaşımınız olduğunu görseydi ve siz böyle bir isterkte bulunsaydınız; evinizde bu tanıtım testi yapılan robotu geri getirip size sıfır olan robotu hemen ertesi gün teslim ederdi.siz zaten aura cleanmax a sahip olmayı gerçekten istememişsiniz.he bir de şu var tanıtım robotları dediğiniz robotlar sıfır açılıyor;zaten gidildiği en fazla 3 evde alıcısını buluyor.yani fabrika kadar büyük bir teşkilata gitmesine gerek kalmıyor.kulaktan dolma şeylerle konuşuyorsunuz.hayırlı günler

    Kulaktan dolma bir bilgiyle konuşmam mümkün değil çünkü ben sadece evde yapılan tanıtımdan kalanlar üzerine konuşuyorum.Ayrıca tanıtıma gelenlerin yeterli teknik bilgiye sahip olmaması konusunda yorum yapmamışsınız ki benim en çok takıldığım nokta buydu.Bir süpürgede en çok merak edilen şey emiş gücüdür ve gelen elemanların bunu bile bilmemesi norma mi dersiniz?Bir de cihazın nerede üretildiğini halen yazmadınız?Benim bu düşüncelerim tamamen tanıtıma gelenlerden sonra bu hale geldi.Önyargılı olsam zaten eve gelmelerini engellerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 7 Temmuz 2007; 0:34:38 >




  • Libelle den memnunum arkadaşlar...buharlı makine de hediye edecekler....bakalım daha gelcek..alalı 3 gün oldu libelle yi.
  • bu aletin bi resmi felen yokmu tam modeli yada biz bulalım resmini var bikaç resim ama bunlar bildiğin ceryanlı süpürke


    imla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LejyoneRr

    bu aletin bi resmi felen yokmu tam modeli yada biz bulalım resmini var bikaç resim ama bunlar bildiğin ceryanlı süpürke


    imla

    Sanırım ben bir tane buldum:


     İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mbbilici

    evet aynı seyler. benim nacizane bir fikrim vardı. bu adı geçen firmaya bunu bildirmek istedim. ve tencere üretimine ilişkin bir yenilik olduğundan bahsederek, bir ön açıklama ile konuyu ilettim. ilk önce ilgili davranıp ayrıntıyı istediler. sonra işlerine ne gelmediyse bilmem artık, biz tencere üretim bölümümüzü devrettik şeklinde cevap verildi. baştan söyleseydiniz ya madem. halbuki üretimi kolay, araştırma geliştirme istemeyen, evlerde tanıtıma uygun ve yine birçok kesimin tercihine aday ama milyarlar kazandıramayabilecek bir faydalı modeldi bu. bunlardan dolayı bir kırgınlığım mı var? yoo siz böyle araştırma geliştirmeden bahsedince, belki birilerine birşeyler ifade edir diye anlatmadan edemedim.


    mbbilici,

    Size batida "Non Disclosure Agreement" denen seyden bahsedeyim. Iki kurulus veya kisi veya kisi ve kurulus bir araya gelip birbirlerine teknik bilgi transferi yapmadan once bu isimdeki bir anlasma imzalarlar. Bu illede birlikte calisacagiz anlaminda olmayan, kisacik bir yazidir.

    Konunun ozetlendigi tarihin yazilip iki tarafca imzalanan bu belge sayesinde ileride olabilecek patent anlasmazliklari, kopyalama gibi olaylarin onune gecilmeye calisilir ve bu belge sayesinde taraflar bir yandan kendi haklarini korurken bir yandanda ozgurce fikir alisverisinde bulunup isbirligi ihtimallerini degerlendirirler. Bu illede beraber calisacagiz demek degildir, hic bir sey olmayabilirde. Bu durumda fikir sahibi daha sonra karsi tarafin kendi fikrini kendinden habersiz kullanimasini onlemis olur. Patent sahibi olunsa bile bu kagit imzalanmadan kimse kimseyle konusmaz.

    Turkiyede bunun karsiligi nedir, varmidir bilmiyorum. Eger boyle birsey varsa bunu uygulayip hakkinizi koruyun derim. Oger bu yoksa hic olmazsa karsi tarafa gonderilen noterden tasdikli bir yazi veya bir email ile bunu belgelemeye calisin. "Dun yaptigimiz, su konudaki gorusmeye zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim" gibisinden bir email bile olabilir, maksat ileriye donuk bir yazi kalsin. Bu email silinse bile ileride serverdan geri bulunabilir. Email Turkiyede mahkemede hala gecerli degil galiba ama Avrupa ve Amerikada gecerli hic olmazsa hakkinizi orada korumus olursunuz.

    Iste bir seyi kopyalamak yerine sifirdan yapmanin zorluklarindan biri.

    mbbilici, size ve sizin gibi memleketimizde yaratici deger ureten herkese saygilar, selamlar, kolay gelsin.




  • Bu süürgeden almıştık 3 yıl önce, tanıtm falan istemedik çok sevdiğim bit arkadaşımın tavsiyesi ile...3 yıldır yaşadığımız genel sıkıntılar:
    1-Aşırı gürültülü,özellikle dövücü başlıkla birlikte çalışıtğında (3. katta oturuyoruz) sokaktan rahatlıkla sesi duyuluyor,yakınında olmanın nasıl bir duygu olduğunu düşünün.

    2- Saptan kumanda bazı zamanlarda cevap vermiyordu, çalıştırmak istiyorsunuz çalışmıyor falan.

    3-Net 350W çekim gücüne sahip deniliyordu (yanlış hatırlamıyorsam kitağçığında yazıyordu) ancak Philips'in Maraton modelini deneme fırsatımız oldu ve o da 350W çekim gücüne sahipti, Cleanmax bu emiş gücünün yanına yaklaşamıyor.

    4-Separatoru her defasında temizlemek zorundasınız, eğer tamizlemezseniz emişinde ciddi bir düşüş olduğu rahatlıkla gözlemleniyor.

    5-Temizliği zahmetli, öyle su tankını boşaltmakla olmuyor (ki zaten kullanım klavuzunda da haftada bir separatoru temizleyin deniliyor) tankın temizliği, gövdenin temizliği,separator temziliği derken neredeyse yarım saat gidiyor.

    Kısacası (bana göre) verdiğimiz paraya göre memnuniyetim yeterli değil,ilk günler "vay be" diyorduk ama zamanla bu saydığım sebeplerden ötürü bir memnuniyetsizlik var (gerçi zaten süpürgeyi değiştirdik) şimdi gerçekten verdiğim o kadar paraya acıyorum.




  • Seperatör temizligide nereden çıktı ? Beş yıldır temizlemedim. Varda benmi bilmiyorum ? 1,5 Lt çamur gibi pis suyu klozete döküyoruz tamam...Önü arkası hepsi bu ? Diger anlattıgınız bir anahtar...Saç kurutma makinasının anahtarı gibi...Kaç paralık şey ? Yıpranmışsa kaldırıp atarım...Servise telefon açın bakalım....Hemen gelip yapılıyormu ? Yok bedava yapsınlar derseniz ona bir diyecegim yok....
  • Merhabalar,
    İhlas Aura Cleanmax'tan elimde 2 adet açılmamış kutulu ürün mevcut, şu an kullandığımız cihaz 9 sene önce aldığım ilk modeli olup haala kullanıyoruz ve de memnunuz. Bu 2 adet ambalajı açılmamış temizlik robotundan birini (nakite sıkışıklığım nedeniyle) isteyen olursa 1250YTL ye satmak istiyorum..
    Not: ürünlerin garanti süreleri henüz başlatılmamıştır..

    İrtibat için;
    Yusuf 532-5160543--505-2673128
    Beylikdüzü'ndeyim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    herkese hayırlı akşamlar.evet bugün cumartesi ve bu konu hakkında bayağı bir zamanım var.açıklamalara geçebiliriz.
    cengizumur bey;1997 yılında ürünümüz üretime şu şekilde geçmiştir.aura %100 yerli değildir.ürünümüzün patenti reinbowdur.97 yılında reinbow ihlasa dava açmış;davayı ihlas kazanmıştır.çünkü reinbow piyasada tekti mutlaka bir rekabet olması gerekliydi.ihlas holding davayı kazanınca aura cleanmax üretimine başlandı.sadece motor ve seperatör yurt dışından(almanyadan)geliyor.buda reinbowun motor ve seperatör malzemesinde kullanılan malzeme ama sadece şekil farklılığı var.diğer bütün aparatları ise türkiye beylikdüzünde üretilmektedir.bu yüzdende motorunun 3 yıl diğer tüm aparatların yerli olması nedeniyle 10 yıl garantisi vardır.eğer başka bir şüpheniz varsa ürünümüz hakkında dile getirebilirsiniz.saygılarımla



    Tesekkurler Esra hanim,

    Sorularimi benim kendi fikrimi yeterince olusturabilmeme yardim edecek seviyede cevaplandirdiniz.

    Bunu yazmakta geciktigim icin kusura bakmayin daha once firsatim olmadi.




  • arkadaşlar bu arada eğer ihlas süpürgenizin su püskürtme özelliği çalışmıyorsa servise götürmenize gerek yok. 5 ytl yi sokağa atmayın. böyle bir sorunla karşılaşan pm atsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur

    Ikinci bir not: Ben Ihlasin Aura cleanmax supurgesini cok pahali ve kullanissiz buluyorum. Benim kayinvalidede buda var ama kadin bunu kullanamiyor. Zaten suna bir bakiyim dedigimde oyle bir yer atmiski cikarirken anam agladi. Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.


    Size katılıyorum cengizumur bey.Ben de o süpürgeye milyarlar verilmesini çok mantıksız buluyorum.İhlas'ın görünüşü demode,kullanması zahmetli ve hatırladığım kadarıyla emiş gücü tatmin edici değildi.
    Bir forumda da Türk malı olmadığını duydum.Yanılmıyorsam Macaristan malı olduğu yazıyordu.Ancak kesin bilgiye ulaşamadım,bu konuyu ben de merak ediyorum.
    Elektrikli süpürgelere milyar liralar verilmesi mantıksız bence.En fazla 600 YTL civarı olabilir.
    Su filtreli süpürge alsam emiş gücü tatmin edici,küçük boyutlu,temizliği kolay,turbo fırçalı ve fiyatı uçuk olmayan dayanıklı bir süpürge isterim ama nedende piyasada böyle bir model yok.
    Fakir Prestige duo güzel gibi ama onda da suyun köpürmemesi için bir sıvı almak gerekliymiş ve çabuk biten pahalı bir ürünmüş.
    Ben 130 liralık torbalı süpürgemden memnunum ama istediğim şekilde sulu bir model çıksa almayı düşünürüm de yaniAma kuru hazneli süpürgeleri hiçbir zaman düşünmem.
    Bana en güzeli Thomas gibi geliyor ama o da çok hantal ve pahalı.Fakir deseniz onda da kimyasal gerekiyor.Arnica da dayanıksız ve hantal.King de emiş gücü yönünden ve kalite bakımından kötü.
    Bence acelesi olmayanların biraz daha beklemesi gerek.Sulu sistemin henüz gelişimini tamamlayamadığını düşünüyorum.
    Ama almak zorunda olsam Thomas alırdım


    bir kere ihlasın modelini kullanan birisi olarak demeliyimki emiş gücü bundan daha iyi olan süpürge yoktur sanırım rainbow ile beraber.
    emiş gücüne bakarken aletin wattı deyil yani 1300,1500,2000,3000 watt olmasına değil aletin devir sayısına bakmak önemli ihlasın moturu dakikada 2700 devir yapıyor piyasada çok iyi denen başka firmaların devri 1000 bile yaklaşamıyor en iyisi 1200 görmüştüm yalnış hatırlamıyorsam. ve motor olarak da general motor kkullanmışlar e haliyle dakikada okadar devir yapan ufak bir jet motoru var ve tanıtıma gelen arkadaşın dedğinie göre onun yalancısıyım bir gün süre ile açık unutun gidin diyor kesinlikle bu motoru y akamazsınız diyor ki inanıyorum ve aletin bu kadar pahalı olmasının sebebide bu sanırım motor farkından meydana geliyor.
    sadece motoru deyil tüm aksanı çok kaliteli yapılmış boruları iki arabaya bağlayıp çekme halatı olarak kullanabilirsiniz nerede ise çelikten yapılmış.
    halı çırpma aparatı varki anlatmak ile olmuyor kesinlikle görmeniz lazım
    bana bir süpürgeye bu kadar da para verilirmi diyen tüm hekim arkadaşlarım bu aleti tanıtıma çağırdıklarında almak zorunda kaldılar çünkü inanın tanıtımı evinizde yaptıkları zaman tanıtıcının o makinayı alıp götürmesi hiç içinizden gelmiyor almak zorunda kalıyorsunuz:))
    ve kesinlikle düzenli kullandığınızda evinizde toz felan olmuyor iki günde bir tozlanan evinizi on beşgünde bir tozlandığını görüyorsunuz
    şimdi sanki bir cleanmax satıcısı gibi neden yazı yazdığımı gelince:) insan o kadar parayı bayılınca kendini savunmak zorunda hissediyor :) kayıtsız kalamıyorsunuz
    tamam bir konuda hak var şekli büyük her seferinde o suyu boşaltmak durumunda kalıyorsunuz ama bu daha sağlık lı bence
    toz torbasının dolması yeri geliyor bir ayı buluyor ve bir ay boyunca o toz torbası oluyor size bir çöplük resmen evin içinde çöplük barındırıyorsunuz ve makinayı her açtığınızda o mikropların evin içine nasıl dağıldığını tanıtıma gelen arkadaşlar gayet yoruma açık bırakmıyacak şekilde anlatıyorlar
    o yüzden makina çok iyi arkadaşlar yani kafanıza takılıyorsa muhakkak çağırın birilerini ama çağıracaksanıız mutlaka almaya hazır olun çünkü görünce dayanamazsınız




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    selamlar cengizumur bey ve bu konuyla ilgilenen herkes...
    sizin yapmaya çalıştığınız şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.ama hoş görürsünüz ki siteye yazanlar aura yı kullanan insanlar hiçbirşeyden şikayetçi değiller.fazla söze ne hacet.ben günde sizin gibi yüzlerce kişiye cevap vermek durumundayım birde burada kendimi yormak istemiyorum.yazınızda esra hanım acaba ihlas adı altında mı konuşuyor gibi birşey okudum.cengizumur bey ben adımı soyadımı ofisimizin numarasını açıkça yazdım.eğer bir şüpheniz varsa buyrun arayın konuşalım.cvp veremeyeceğim bir soru olup olmadığını bu şekilde daha iyi anlamış olursunuz(0212 551 10 81)gelelim mağdur durumda olduğunu söylediğiniz kayınpedrinize;birincisi birçok ihlas ürünü kullandığını söylemişsiniz kayınpederinizin.eğer bu insan ihlastan aldığı ilk üründen memnun kalmasaydı ikinci yada üçüncüsünü kesinlikle almazdı.ikincisi madem bu kadar ürün almış ve bir çoğu yada hepsi kötü çıktı servislerimizi arayıp yardım istedi mi acaba kendisi.sadece sizin yardımınızla olacak gibi olmayabilir bazı durumlar.bu konuda tüm müşterilerimiz memnunlar ve sadece bir kişiyle mi ilgilenilmedi.yanlışsınız cengiz bey.ihlası sevmiyor,beğenmiyor,haz etmiyor olabilirsiniz.ama lütfen insanları yanıltıcı konuşmalar yapmayın.beğenmezseniz almazsınız,ihlas kullananlar var zaten sitede,okuduğum kadarıyla herhangibir şikayet göremedim.olsa da hayır olmaz diyemem.sonuçta başka yerlerden aldığınız hiç bir üründen herhanmgibir sorunla karşılaşmadınız mı?elbette ki olmuştur.evet bu cihazında sorunları çıkabiliyor cengiz bey,her kullanılan elektronik eşya gibi.ama ihlas holding müşterilerinin ömür boyu yanındadır,bunu hiçbir zaman unutmayın.biz kendimize her konuda güveniyoruz cengiz bey,dediğim gibi beğenmezseniz almaz kullanmaz o çok fazla dediğiniz parayı bu ürüne verip sahip olmazsınız.bizler kimseye zorla birşeyler pazarlamıyoruz unutmayın.insanlar kendi evlerinde bu ürünü ücretsiz test edip sahip olmak istiyorlar.unutmadan bir de gelen uzmanımızın ayağı kokuyormuş galiba,cengiz bey işin başka boyutlarını tartışmak değil mevzu.eğer bu ayak kokma hikayesi sizin evinizde olmuşsa zaten ürünü tam olarak test edememişsinizdir.e normal olarak ayak kokusundan konsantre olamamışsınızdır ürüne.yanlış cengiz bey.bu şekilde bir açıklama yapmanız bana göre çok yanlış.insanları resmen rencide ediyorsunuz.ismini de verseydiniz uzmanımızın daha bir iç açıcı olurdu herhalde.neyse cengiz bey dediğim gibi sizin gibi düşünen onlarca insan var ama bizim gibi düşünen milyonlarca insan var.bize de bizim yanımızda olanları yeter zaten.iyi bakın kendinize...
    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur


    quote:

    Orjinalden alıntı: esra23

    Selamlar Cengiz Umur Bey
    Ürünler aynı dememde ki kasıt şudur tabiki de tüm parçaları aynı değil ama yapılan işlem ve sistem aynı.örnek vermek gerekirse rowenta da bir elektrik süpürgesi arçelik te öyle değil mi?bir patent olayı söz konusu değildir anlatmak istediğim.yani ikisininde üretiliş yerleri şekilleri birbirinden bağımsızdır.görüşlerinizi bekliyorum.ESRA GÜNGÖR


    Esra hanim,

    Goruslerimi bekliyorsunuz ama daha ilk sorduum sorulari tam olarak cevaplamamissiniz. Yeniden soruyorum.Bu supurgelerin fabrikasinin nerede oldugunuda sormustum. sorumu biraz daha aciyorum. Bu fabrika eger Turkiyede ise uretimin yuzde kaci yerli malzeme ile yapilmaktadir ? Yani motoru filan disaridan almiyorsunuz degilmi ?

    Dahada onemlisi Bunun arastirma gelistirmesini hangi laboratuarlarinizda yapiyorsunuz ? Boyle ustun bir makinayi gelistirip dizayn ettiginiz bir yer olmali. Buralarda calisan teknisyen, muhendis, bilim adamlariniz olmali. Biz bunlari bilmek tanimak ve bu isi Turkiyede basarabilen bu insanlari tebrik etmek, ornek almak istiyoruz, ama bir turlu bulamiyoruz. Rainbow'un internet sitesinde ise neredeyse bir yuz yildir bu supurgeyi nasil gelistirdiklerini, patentlerini aldiklarini adim adim goruyoruz. Sadece yabanci markalar degil mesela Arcelik'inde Arge tesislerinin yerlerini buralarda calisan doktorali muhendislerin kimler olduklarini duyuyor, istersek bulabiliyoruz, istersek bizide ise alin diye basvurabiliyoruz. Sizinkiler nerede acikca merak ediyorum.

    Sanayi sitesinde bisikletine aku takip yuruten insanlarin haber oldugu ulkemizde, sizin yani ihlasin arastirma faaliyetlerinizi neden duyamiyoruz ?

    Rainbow ile sizin Aura Cleanmax'in parcalarinin farkli oldugunu soyluyorsunuz. Niye farkli ? Sadece benzememek icinmi yoksa arastirmalariniz sonucu vardiginiz dizaynmi bu parcalari farkli yapiyor ?

    Ihlas'in urunlerini hararetle bu mallar bizdenir seklinde pazarlamasi beni biraz ihlastan sogutuyor. Buna gerek yok zaten herzaman cin mali almaya alistik.

    Size daha bu hafta sonu yasadigim bir ihlas hikayesini anlatayim. Her hafta sonu oldugu uzere bizim kayinpederle kayinvalideyi ziyarete gittik. Ikiside artik hastalikli, namazinda niyazinda, emekli memur maasiyla gecinen insanlar. Bir suru ihlas urunuyle onlarin sayesinde tanistim, bir cogunu tamir etmeye calistim, bir cogunun ise neden iddia edilen fonksiyonu zaten yerine getiremiyecegini anlatmaktan yoruldum. Bizim teknikten anlamayan ama vatanina sonsuz bagli kayinpeder bu ihlas olayina takilmis birkere aslinda cin mali aldigini bilmeden, neyse. Bu hafta sonu tanistigim ihlas urunu bir klima idi, evet bir ihlas klima.

    Adamcagiz hafta sonu benim gelmemi beklemis. Onume bir kara kutu getirdi yaklasik 40*30*12 boyutlarinda, yillar once ihlastan almis. Bunu klima zannediyor. Ihlascilar bunu oyle satmis. Bu bildigimiz fan gibi degilmis, yazin sogutur, kisin isitirmis. Birde odanin neminide ayarlarmis. Ama maalesef pek sogutmuyormus. Benden bir bozukluk varmi bakmami istedi. Baktim uzerinde gercekten isi ayari filan var, sogutmak icin bizim kayinpeder 15 dereceye ayarlamis bekliyor.

    Klimadan anlayanlar zaten durumun ne oldugunu anladi, benim gibi. Bu icinde isitici rezistans olan bir fandan baska birsey degil birde su haznesi var kisin odaya nemde ekliyor. Acaba evaporative sogutucumu diye baktim ama oda degilki oyle olsa daha kotu, bu ancak tavuk ciftliklerinde kullanilir. Simdi bunu bizim yetmislik kayinpedere nasil anlatirsin. Bu adam kandirilmis, parasi alinmis, yazik.

    Velhasil Ihlas konusunda cevap ariyorum, memleketimizde yaratilan bu degerleri gormek istiyorum ama olmuyor. Ayni zamanda bu markayi soranlara tecrubemi burada anlatiyorum. Ama maalesef Ihlasin musterisi birakin internette arastirma yapmayi adini yazmayi zor beceriyor, e tabii buda bir pazar, azda olsa paralari var.

    Bir not: Internette herkes herkes olabiliyor. Esra hanimda ihlastanim demis bende samimiyetine guvenip ihlasa hitaben yazdim. Eger yok o ihlastan degil esas ihlasci biziz diyen varsa buyursun.

    Ikinci bir not: Ben Ihlasin Aura cleanmax supurgesini cok pahali ve kullanissiz buluyorum. Benim kayinvalidede buda var ama kadin bunu kullanamiyor. Zaten suna bir bakiyim dedigimde oyle bir yer atmiski cikarirken anam agladi. Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.







    Esra hanim,

    Konu teknigin ve aura clenmaxin disina kayiyor. Bu benim yapmak istedigim bir sey degil bende buna sebep olmusumdur ozur dilerim.

    Son defa kendimi savunmak istiyorum ve bundan sonra teknik konularin disina cikma hevesim hic yok.

    Size ihlastan olmayabilirsiniz deme sebebim size saygisizlik etmek degil fakat bilakis Ihlas holdinge haksizlik etmemek maksadiyladir. Daha once baska bir forumda "Elektrik Supurgesi Incelenirmi" konulu bir tartismada Ihlastan oldugunu soyleyen bir kisi once normal davranmis fakat daha sonra kufurlere ve hanim uyelere tuhaf sorular sormaya baslamistir. Daha sonra yazdiklari moderator tarafindan silinmis ve konu kilitlenmistir. Ben boyle davranan bu arkadasin Ihlastan oldugunu zannetmiyorum bence bu arkadas ihlasa zarar vermek isteyen ve ihlasla alakasi olmayan bir kisi idi. Siz oyle davranmiyorsunuz ve daha once soyledigim gibi size inaniyorum.

    Size hitaben ilk yazdigim yaziya bakin. Burada sordugum seyler sizden asil ogrenmek istedigim seylerdi. Maalesef fabrikanizin nerede oldugunu ucuncu defadir soruyorum ama cevap vermiyorsunuz.

    Ben Aura cleanmax'in Turkiyede dizayn edilip Turkiyede uretildigi konusunda sizden bir guvence vermenizi bekliyorum

    Kayinpederimin tecrubesini anlattigim ikinci yazimda anlattiklarim bununla ilgilidir. Kayinpederim teknik acidan degerlendirme yapamadigi konularda Turk mali olmasi sebebiyle Ihlasi secmektedir. Bence bu dogru bir hareket , aldigi alet iddia edilen isi azda olsa yaptigi ve cihaz gercekten Turk mali oldugu surece.

    Benim Aura Cleanmax'in Turk mali oldugu konusundaki suphem sizinde israrla bu konuda cevap vermemeniz sebebiyle artiyor.

    Neden Turk malina bu kadar saplantili davraniyorum ? Ben profesyonel hayatimda yillardir Turkiye sartlarinda teknoloji konusunda birseyler yaratmanin zorluklarini yasadim. Ya bilimsel kaynak yoktur, ya parca yoktur,ya burokratik engeller vardi vesaire.

    Bu yuzden Turkiyede sifirdan birsey uretildigi soylendiginde ben onu yapanlarin hangi zorluklardan gectigini aslinda basarilarinin gorunenden cok daha derinlikli oldugunu takdir ediyorum. Engelleri nasil astiklarini merak ediyorum.

    Ihlas almam diyen biride degilim. Ihlas su temizleyicisini yillarca kullandim. ve parasini hakettigini dusunuyorum yine dikkatimi ceken bir urunleri olsa yine alirim.

    Bu yazdiklarimi teknik bir forumda yazmak istemezdim. Dogrudan teknik bir konu olmasada son defa sormak istiyorum.

    AURA CLEANMAX TURKIYEDE HANGI MERKEZDE KIMLER TARAFINDAN DIZAYN EDILIP GELISTIRILMISTIR ? FABRIKANIN YERI NERESIDIR ? KULLANILAN MALZEMENIN YERLILIK YUZDESI NEDIR ?

    bende aynı soruyu gelen arkadaşa sormuştum sadece şu kadarını söyleyim motoru kesinlikle general motor. yani GENERAL MOTOR da herkezin bildiği gibi türk malı deyil
    ama bir cleanmax kullanıcısı olarak sadece şahsi fikrim pek de yerli malına benzemiyor :) yani biraz fazla kaliteli geldi.
    sanki montajı ı burda oluyormuş gibi geliyor




  • Yazdıklarınıza teşekkür ediyorum. Yazdıklarınızın aynısını bire bir yaşadım. 5 Yıldır İhlas Aura kullanıyorum...Çok memnunum...Yukarıda ayrıntılı yazdım. Ezbere konuşmuyorum...Saygılarımla...[ Esra Hnm yazdı okuduk motor ve seperatör Almanyadan geliyormuş, diger parçalar Beylikdüzünde yapılıyor....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Temmuz 2007; 0:23:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur

    Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.


    Size katılıyorum cengizumur bey.Ben de o süpürgeye milyarlar verilmesini çok mantıksız buluyorum.İhlas'ın görünüşü demode,kullanması zahmetli ve hatırladığım kadarıyla emiş gücü tatmin edici değildi.
    Bir forumda da Türk malı olmadığını duydum.Yanılmıyorsam Macaristan malı olduğu yazıyordu.Ancak kesin bilgiye ulaşamadım,bu konuyu ben de merak ediyorum.
    Elektrikli süpürgelere milyar liralar verilmesi mantıksız bence.En fazla 600 YTL civarı olabilir.
    Su filtreli süpürge alsam emiş gücü tatmin edici,küçük boyutlu,temizliği kolay,turbo fırçalı ve fiyatı uçuk olmayan dayanıklı bir süpürge isterim ama nedende piyasada böyle bir model yok.
    Fakir Prestige duo güzel gibi ama onda da suyun köpürmemesi için bir sıvı almak gerekliymiş ve çabuk biten pahalı bir ürünmüş.
    Ben 130 liralık torbalı süpürgemden memnunum ama istediğim şekilde sulu bir model çıksa almayı düşünürüm de yaniAma kuru hazneli süpürgeleri hiçbir zaman düşünmem.
    Bana en güzeli Thomas gibi geliyor ama o da çok hantal ve pahalı.Fakir deseniz onda da kimyasal gerekiyor.Arnica da dayanıksız ve hantal.King de emiş gücü yönünden ve kalite bakımından kötü.
    Bence acelesi olmayanların biraz daha beklemesi gerek.Sulu sistemin henüz gelişimini tamamlayamadığını düşünüyorum.
    Ama almak zorunda olsam Thomas alırdım


    cengizumur ve candogan62 ;

    Sizlere aynen katılıyorum. Ayrı ayrı ikinize de birer sorum olacak. Birincisi cengizumur arkadaşa. Kullandığınız 230 YTL lik sulu süpürge hangisi ve memnunmusunuz.
    İkincisi candogan62 arkadaşa. İstediğim şekilde sulu bir model çıksa almayı düşünürüm demişsiniz. Çıkarsa bana da haber verirmisiniz..




  • 150 ytl lik sulu süpürge kullananlara bir sorunuz yok mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ege45


    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur

    Rainbow'a gelince, ben 230 YTL'lik bir sulu supurge kullaniyorum. Evde hem astim hastam, hem cocuk hemde kedi var, gayet memnunum. Rainbow o fiyata daha fazla ne yapar bilemiyorum, inanilmaz pahali. Ihlasta cok pahali ve kullanissiz.

    Bunlar benim fikirlerim ve tecrubelerim.

    Herkese hayirli gunler dilerim.


    Size katılıyorum cengizumur bey.Ben de o süpürgeye milyarlar verilmesini çok mantıksız buluyorum.İhlas'ın görünüşü demode,kullanması zahmetli ve hatırladığım kadarıyla emiş gücü tatmin edici değildi.
    Bir forumda da Türk malı olmadığını duydum.Yanılmıyorsam Macaristan malı olduğu yazıyordu.Ancak kesin bilgiye ulaşamadım,bu konuyu ben de merak ediyorum.
    Elektrikli süpürgelere milyar liralar verilmesi mantıksız bence.En fazla 600 YTL civarı olabilir.
    Su filtreli süpürge alsam emiş gücü tatmin edici,küçük boyutlu,temizliği kolay,turbo fırçalı ve fiyatı uçuk olmayan dayanıklı bir süpürge isterim ama nedende piyasada böyle bir model yok.
    Fakir Prestige duo güzel gibi ama onda da suyun köpürmemesi için bir sıvı almak gerekliymiş ve çabuk biten pahalı bir ürünmüş.
    Ben 130 liralık torbalı süpürgemden memnunum ama istediğim şekilde sulu bir model çıksa almayı düşünürüm de yaniAma kuru hazneli süpürgeleri hiçbir zaman düşünmem.
    Bana en güzeli Thomas gibi geliyor ama o da çok hantal ve pahalı.Fakir deseniz onda da kimyasal gerekiyor.Arnica da dayanıksız ve hantal.King de emiş gücü yönünden ve kalite bakımından kötü.
    Bence acelesi olmayanların biraz daha beklemesi gerek.Sulu sistemin henüz gelişimini tamamlayamadığını düşünüyorum.
    Ama almak zorunda olsam Thomas alırdım


    cengizumur ve candogan62 ;

    Sizlere aynen katılıyorum. Ayrı ayrı ikinize de birer sorum olacak. Birincisi cengizumur arkadaşa. Kullandığınız 230 YTL lik sulu süpürge hangisi ve memnunmusunuz.
    İkincisi candogan62 arkadaşa. İstediğim şekilde sulu bir model çıksa almayı düşünürüm demişsiniz. Çıkarsa bana da haber verirmisiniz..



    Ege45,

    Bende Rovus Aqua 300 var. Memnunum ama aldigimda eger olsaydi arnicalarada bakardim. Cok daha ucuzlar, mbbiliciye sorun.

    Su filtresi o kadar iyi temizliyorki Hepa'ya bir sey kalmiyor. Bende verimi arttirmak icin Hepayi cikardim oyle kullaniyorum. Bendeki Rovus, Fakir Duo Prestige ile ayni makina ve yari fiyatinadir, bilginize.




  • Yukarida yanlislikla "Rovus Aqua 300" yazmisim, dogrusu "Rovus Aqua 3000" olacak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cengizumur

    Ege45,

    Bende Rovus Aqua 300 var. Memnunum ama aldigimda eger olsaydi arnicalarada bakardim. Cok daha ucuzlar, mbbiliciye sorun.

    Su filtresi o kadar iyi temizliyorki Hepa'ya bir sey kalmiyor. Bende verimi arttirmak icin Hepayi cikardim oyle kullaniyorum. Bendeki Rovus, Fakir Duo Prestige ile ayni makina ve yari fiyatinadir, bilginize.


    Hepayı çıkartmasanız daha iyi olurdu sanki. Gözle görülemeyecek atıkları temizlerdi, yine de çok fazla faydası olurdu diye düşünüyorum. Filtrenin temiz kalması sizi yanıltmasın..Bilgiler için teşekkürler..
  • Ege45,

    Hepa filtrede eger toz birikseydi tozlar ne kadar kucuk olursa olsun, simdiye kadar renk degisimi olmaliydi ama hala bembeyaz. Bu renk degisiminin gozlenmesi Hepa filtrelerin degisme zamanina karar verebilmek icin pratikte siklikla kullaninlan bir yontemdir.

    Bu arada sadece benim alet icin soylemiyorum genelde supurgelerle gelen Hepa filtrelerin adlari Hepa ama ciddi bir yerden aldiklari Hepa derecelerini belgeleyen sertifikalari henuz goremedim.

    Yinede filtrenin Hepa derecesi dusuk olsaydi bile toz birikmesi olmaliydi ama olmadi. Demekki Hepaya is kalmiyor (bence).
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.