Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 10 yıllık kullanımdan sonra benim evin inşaat artıklarını temizlememden dolayı ihlasın motoru yanmıştı. Ben de motorunu alıp yetkili değil de başka birisine taktırmıştım. Daha sonra süpürge randımanlı çalışmayıp tekrar bozulduğu için ihlastan vazgeçip başka makinalar almıştım.
    İlk önce internette özellikle herkesin öve öve bitiremediği zanussi diye bir süpürge aldım. İlk zamanlar çok güçlü gibiydi ve filtrelerini temzilemek zordu.
    Daha sonra alerjik astım rahatsızlığımdan dolayı yine çok övülen arnica borayı almıştım ama o tam bir faciaydı. Onu temzilemek evi temzilemekten daha zordu ve çekiş gücü de iyi değildi. Bu yüzden sulu süpürge defterini kapattım ve toz torablı modelleri araştırdım.
    Buradaki kullanıcıların yorumlarına ve hepsiburadaki kullanıcıların yorumlarına bakarak PHILIPS Performer pro serisi süpürgeyi aldım.
    evliliğimin 16 yılının 11 yılında ihlası kullandım, 5 yıldada 3 tane süpürge kullandım.
    Bu yazıyı yazmamdaki sebep, yerli malı ürünün kıymetini bilelim. İhlasın en eski serisindeki temizlik robotu ile kullanıcıların 5 yıldız verdikleri PHILIPS performer proyu kıyaslamak istiyorum.
    1-İhlasla philipsi kıyaslamak, elektrikli süpürge ile el gırgırını kıyaslamak olur daha fazlası olmaz.
    2-Philipsin halı temziliği berbat ötesi. Philipsin emiş gücü İhlastan kağıt üstünde çok iyi olmasına rağmen, halı aparatını boşta iken bile çevirmeye gücü yetmiyor. İhlasın bir defada temizlediği halıyı , Philipsle yarım saat uğraşarak 3 defa temizleseniz bile ihasın yamış olduğu temizliği yapması mümkün değil.
    3-Philipsin malzeme kalitesi çok berbat. 3 sene sonra süpürgenin her tarafı döküldü. Halıı aparatı bozulup, traktör gibi ses çıkarttığından, evde atıl olarak duran arnica bora nın apartının 2 sinden bir tane yaptım. Şimdilik idare etmeye çalışıyorum.
    Parke aparatının tekerleri 1 yıl sonra çıktı. Japon yapıştırıcısı ile yapıştırıp kullanıyorum.
    Makinenin arkasındaki hepa filtresi kendi kendine düşüp duruyor. Artık yerinde düzgün durmadığı için kullanılan Hepa 13 filtrenin hiç bir özelliği kalmıyor. Çünkü Hepa filtre hala yerinde durabiliyorsa yaındaki boşluktan her türlü tozu dışarı veriyor.
    Kablo toplama tamburu çok çabuk bozuluyor.
    Şu anda en büyük sıkıntısı da teleskobik borusunun fren sistemi arızalı. Boruyu uzun pozisyona ayarladığınızda süpürge çalışırken boru kendi kendine içine çekip kısalıyor ve eğer boru üzerinden tutmuşsanız elinizin derisini sıkıştırıp canınızı feci şekilde yakıyor. Süpürme yaparken kısacık boru ile eğilerek yapıyorsunuz ve 2 büklüm süpürerek beliniz ağrıyor.

    4- İhlasla temizlik yaparken eğer daha önce su haznesini güzelce temizlemişseniz hiç bir koku almazsınız. Ama Philips çalıştığında ısınmış toz kokusu geliyor ki evi süpürdükten sonra tekrar havalandırmak gerekiyor.
    Bir daha PHILIPS ürünü almaya tövbe ettim. Zira daha önce almış olduğum ve muadilleirnin 2 katı vermiş olduğum katı meyve sıkacağı ile detaylı mutfak robotundan da hiç memnun değildim.

    İlk başta dediğim gibi İhlasın temzilik robotu kağıt üzerinde emiş gücü düşük görünse bile çok mükemmel temizlik yapıyor.
    Parke aparatı ile parkeyi temizlediğinizde parkeyi silmeye gerek kalmıyor. Philips ilk başta çok sessizdi ama daha sonra halı aparatı, traktör gibi ses çıkarmaya başladı.

    Şu anda tekrar İhlas almak istiyorum ama maddi durumum elvermiyor. 2.el almaya da cesaret edemiyorum.
    ,




  • Miele vat and dog kullanıyorum 4 yıldır belki biraz daha fazla sadece torba değişimi yapıyorum,japon arabalarının sadece servise kaput açılma olayı gibi,miele her sorana tavsiye ettim halada ederim,
    Süpürge alıncaksa en başta kesinlikle toz torbalı olmalı sonra zırt pırt bozulmayan bir marka olmalı ve çektiği tozu dışarı salmamalı .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cleanmax kullanışlı 6 yıl oldu hala güzel çalışıyor ailemde uç kişide var onlarda memnun tavsiye ediyorum
    Balkon camlarını bu makinayla temizliyorum
    Eve su bastı bu makinayla temizliyorum
    Tavanlar toz oldu bu makinayla hava temizleme yapıyorum sulu olması çok işime yaradı
    Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum
    Doğru fiyatı pahalı ama işlevi çok var

    İHLASCİLAR FİYATİ DUSUR

    Cok abartı rakamlar olmasın
    Halka hizmet HAKKA hizmet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabanoz -- 31 Ekim 2016; 22:04:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makinayı ablamda gördüm ve çalışma mantığı çok hoşuma gitti, annemin zor çeken süpürgesi bozuldu ve 2 sene önce anneme de bundan aldık. 2 senedir çok güzel bi şekilde her ortamda kullandık, hatta arabamın temizlşğinde bile. Şimdi new plus adı altında yeni seriden de kendime aldım. Evet cihazı kullanmak zor ancak koku yapıyo diyenler erinen ve cihazın bakımını yapmayan kullanıcılardır. Ürünü her kullandıktan sonra pis suyu döküp su kapı kurulanacak, sonra süpürge başlığı zemine serilen bir gazete parçasının üzerine konacak ki kağıt süpürgedeki nemi çeksin. Böylece makinayı daha uzun süre kullanabilirsiniz.



    Ürünü diğer süpürgelerle karşılaştıracak olursak diğer süpürgeler filtre ve toz torbası sebebiyle vadettiği emiş gücünü sürekli sağlayamıyor. Mesela diğer süpürgeleri boş bi şekilde çalıştırdığımızda 2000w vadeden bi süpürge benim mantığımla 500 ünü kaybeder, halıya tuttuğumuzda ise kademeli olarak bu güç düşer. İşte bu süpürgenin mantığı burada, baktığınızda emiş watt gücü piyasadaki en ucuz süpürgeden (400TL lik bike) daha düşük ama süpürge emiş gücünde devamlılık sağlıyo. Havadaki iyonların temizlwnmesiyle birlikte temizlik yaptığınız ortamda bile böcekler etkileniyo. Evet fiyatı pahalı ama süpürge gerçekten piyasadaki diğer süpürgelerden kat be kat çok iyi.




  • Temizlik robotu felan hikaye ne robotu ya sen çalışıyon o hırıldıyor. O yüğzden ben daha ucuz arni,ca bora aldım paşalar gibi kullnıyoruz 4 senedir. Bir tek turbo emici kırıldı onuda yan sanayi aldım her makineye uyandan 35 tl hala devam ediyorum hatta bir defa hepa filtreyi temizlemedik diye motor gitti bir defaya mahsus değiştiler helal olsun. Annemde de ihlas vardıkırılan parçalardan bir 500 gitti şimdiye kadar. İkisinide temizlicen kurutacan o zahmetleri var farkları birini aldınmı zengin görünüyon genelde bayanlar günlerde görüp istiyormuş başkası almış diye. Şimdi halı yıkamacılar var evden alıp eve getiriyor zaten evde hal makineyle yıkanmaz balkonda vereceksin hortumla suyu detarjanı öyle yıkanır yoksa halı yıkamalar halıyı dah berbat ediyor.
  • Herkese merhaba, İhlas'ın halı yıkama Aura Cleanmax S Plus'ı ( son modeli) yakın zamanda alan oldu mu? güncel fiyatı nedir, bilen varsa cevaplarmı lütfen?
  • internet kafede felaket toz oluyor. tozlarla baş edemiyoruz. bilgisayarların içleri 5 ay geçmeden toz yığınına dönüyor. lütfen bana bi tavsiye verin. böyle günde 10 dk çalıştırarak havdaki tozu çekicek bi cihaz lazım. hava temizleme cihazımı temizlik robotumu yoksa su filtreli bişeymi almak lazım. karar veremedim araştırdım kafam çok karışık. mesela bide bu cihaz var :http://www.hepsiburada.com/scheppach-hd-040-toz-emme-makinasi-50-lt-pm-hridea03160 talaş toplamaktan başka bi işe yarıyormu onuda anlıyamadım. aslında tozu dışarı vermiyorsa bu büyüklükte bi cihaz daha çok işimizi görür. öneri yaparken aşağı yukarı hergün çalıştırılacağını ve 150 metrekare genişlikteki kapalı alanda kullanılacağını göz önünde bulundurursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dölavua -- 16 Mart 2017; 7:3:36 >




  • chicho kullanıcısına yanıt
    Slm aynı sorun bendede oldu galiba ben makinayı actım içini.

    numaram 0532 705 39 05 bana yardımcı olursanız sevinirim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar mrb 2002 model ihlas temizlik robotumuzun elle tutulan bölge tetik kırıldı yenısıde üretilmıyormus elinde atıl olan varsa iletişime geçelim saygılar
  • Su kabını temizlemenin kolay bir yolu var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayim ikinci el d plus alınır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi hortta benden. Bu ihlas benzeri temizlik robotu önerisi olan var mı. Tabikide uygun fiyata. Vakumlama hurcu olsa bir kaç koltuk aparatı olması kafi

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.