Şimdi Ara

IGO 8 de radar ı göster seceneği var...kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İgo 8 de ayarlarda gördüm radarları tespit et-uyar seceneği var,bunu hiç kullanan varmı,



  • bu seçenek sizin bildiğiniz anlamda çalışmaz.
    Yurt dışında yasal olan hız radarlarının, hız kameralarının ve diğer sokak kemaralarının yerleri bellidir.Ve hemen hemen çoğu gps markası tarafından kullanıcısına ücretli olarak sağlanır.
    Ancak ülkemizde bu işlem yasal değildir.Sadece kullanıcılar kendi kaydettikleri sabit yada herzaman belli noktalarda olan kamera/radarları işaretler ve diğer dostalrla paylaşabilir.
    Siz radarı yerini önceden tespit eder IGO haritanıza işlersiniz yada daha önceden işlenmiş olan speedcam dosyasını uygularsınız ve oraya yaklaşınca uyarı alırsınız.İşlem bundan ibarettir.Hiç bir navigasyon cihazı radarların yerini otomatik algılayamaz.
    İngilterede yaşıyorsanız yine yasal olarak radar belirleme cihazları satın alabilirsiniz 100 pound-400 pound arasında değişen miktarlara bulabilirsiniz.
    Sevgiler
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..aslında bizim ülkemizdede radar kurulan yerler pek değişmiyor,böyle bir veri bankası oluşturulabilir..
  • Ben o özelliği açıp yola çıktım.Normalde radarı kendim gördüğüm halde cihaz hiç bir uyarı vermedi.Demek ki bilvarch arkadaşın dedikleri doğru.Bende öyle tahmin ediyordum zaten.
  • Cihazlarla birlikte yada kutulu olarak aldığınız ürünlerdeki kullanma klavuzunda zaten bunlar açıkça belirtilir.

    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.