Şimdi Ara

IGN [UK] Assassin's Creed 6.5/10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • IGN'in İngiltere merkezli sitesi Assassin's Creed'e çok düşük puan vermiş.

    IGN [AU] 8.7
    IGN 7.7
    IGN [UK] 6.5

    Amerikan sitesi de az puan vermiş. Bir tek Avustralya sitesi 8.7 puan vermiş. Hadi 7.7 puanı bile kabul ettim ama 6.5 puan ne demek.

    Sunum, grafik ve ses olarak yüksek puan vermişler ama oynanabilirlik ve son görüş olarak düşük puan vermişler.

    Beni IGN'den soğutan bir neden daha. Kıtadan kıtaya demek insan zevki büyük oranda değişiyor.

    http://xbox360.ign.com/articles/835/835192p2.html







  • Pühehe saçmalığın ötesi. Ubisofttan fazla para koparamamışlar
  • Yok artık... U.K için varsa yoksa futbol, fps...
  • Hakkını vermiş işte...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leo

    Hakkını vermiş işte...


    Hangisi ? IGN mi?, IGN (UK) mi? IGN (AU) mu? :)
  • Ben de bu oyunu yazdım ama yazmasaydım keşke. Sevmedim yani. POP nerede, bu nerede. Grafikler iyi ama grafikle oynamıyoruz ki, sadece bakıyoruz. Mass Effect'i 3 kere oynayın bunu oynayacağınıza. Ben de 7/10 veriyorum kendi adıma.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koray.83


    quote:

    Orjinalden alıntı: leo

    Hakkını vermiş işte...


    Hangisi ? IGN mi?, IGN (UK) mi? IGN (AU) mu? :)



    Bence ign en doğrusunu vermiş, 7.7 yeter bu oyuna...
  • alkışlamak lazım böyle puanı
  • Ya boşver arkadaş, böyle fos oyunlara alıştık, lair vardı bilir misiniz, oyun kötü diyorum almayın diyorum, millet gurur yaptı, gitti oyuna 100'lerce olar verdiler, sonra hepsi geldi bana, "abi valla sen haklıymışsın, salaklık ettim" dediler. Adamın böyle çöp oyunlara parası gidecek ki aklı başına gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leo

    Ya boşver arkadaş, böyle fos oyunlara alıştık, lair vardı bilir misiniz, oyun kötü diyorum almayın diyorum, millet gurur yaptı, gitti oyuna 100'lerce olar verdiler, sonra hepsi geldi bana, "abi valla sen haklıymışsın, salaklık ettim" dediler. Adamın böyle çöp oyunlara parası gidecek ki aklı başına gelsin



    Senin bu oyuna karşı aşırı nefretin nereden kaynaklanıyor yahu?
  • Oyun için 6.5 doğru puan olmuş...

    Konu olabildiğince kötü, ilk şehirde ne yaptıysanız 2. sinde 3. sünde 4. sünde de aynı şeyleri yapıyorsunuz.

    Görev aldığımız yer bile bire bir aynı sadece içindeki adamlar değişiyor.

    Askerlerin yanı başında arkadaşlarını kesiyorum ciyak ciyak bağırıyorlar, ancak ve ancak sabit duran askerin önünden geçersek olayın farkına varıyor da bize saldırıyor. Ses duyma, ses tepki verme gibi bir durum söz konusu değil.

    Oyun çok çok iyi olabilirmiş tek yapmaları gereken GTA ile bu oyunu harmanlayıp her şehirde 100 lerce görev alınabilen, görevler sonunda kaandığımız deneyimle kendimizi geliştirdiğimiz, kazandığımız ya da çaldığımız paralarla silah alabildiğimiz bir hale getireceklermiş... Yoksa şehirler, grafikler, dövüşler, adamın oraya buraya tırmanması mükemmel yapılmış...
  • Babası EA'de çalışıyor ondan
  • bence oyuna haksızlık ediliyor bu oyun tabiki bir gta değil çunku OLMAMALI.gizlilik ve stealth açısından splinter cell den çok şey kullanmışlar vede prince of persia dan da esinlenmeler var bana gore onun dışında tamamen yeni ve kendine özgü bi konusu var tabi beğenmeyenler ola bilir ama ben çok beğendim .bu arada gamespot da oyuna 9/10 vermiş ve Editor's Chois olmuş!

    http://www.gamespot.com/xbox360/action/assassinscreed/review.html?sid=6182793&tag=topslot;title;1

    Edit:Link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 15 Kasım 2007; 1:10:40 >




  • Vermeseymiş
  • Bu oyuna editörün seçimi vermek saçmalıktan öte bişi değil :)

    Bende çok umutluydum bundan fakat, helal olsun adamlar ellerindeki potansiyeli muhteşem şekilde harcamışlar. İlk iki görevden sonra diğerlerinin de aynı olduğunu bilmek bütün heyecanını bitiriyor oyunun.

    Grafikler, hareketlerin doğallığı ve çevreye diyecek yok. gerçekten 10 numara olmuş fakat oyundaki bug' lar, beta vari eksiklikler ve çok sıradan oynanabilirlik bu oyunu iyi bir oyun olmaktan çok geriye taşıyor.
  • 10/9 normal puan bence..hiç bir oyunda görülmemiş renk paleti mevcut oyunda..dövüş sistemide alıştıktan sonra çok keyifli ,combo vs vs..oyunda stealth ağırlıkta ve bunu serbestliklede iyi pekiştirmişler..görevler tek düze, doğrudur ama oyunda istenilen hava yakalanmış..6,5 puan verenler ayıp etmişler..
  • Dövüş sistemine alıştıktan sonra zaten burnunuz bile kanamadan oyunu bitirirsiniz. Alışmak da değil kontratak özelliğiniz açılsın tamam yani gerisine gerek yok. O yönden tabii kötü, PoP ile karşılaştırılamayacak kadar kolay dövüş sistemi. Sanki grafik teknolojisinin ne kadar geliştiğini göstermek için yapılmış bir oyun izlenimi veriyor, yoksa oyunda Speedin dediği gibi bizim yaptığımız çok birşey yok, iki uç tuşa basıyoruz Fakat oyun genel olarak bence mükemmel.
  • 6.5 mu?
    walla oyunu henüz oynamış değilim ama eğer bu gerçekse DH'deki oyuncu arkadaşşların oyun işini bırakması lazım.
    AC topiğini baştan sona okuduğunuzda oyunun 9.5 hakketiği alaşılıyor. Kaldıki oyunu oynamamış olsam bile benim izlemimim de o şekilde.

    Bu oyun siteleri büyüdükçe tarafsızlıklarını kaybediyor...
  • bilmiyorum, oyundan sogudum iice. daha baslardayım ve su cuzdan calma isini yapamıyorum. oyunda tam anlatmıyor ne yapilacagini. bende bahane ettim kapattım.

    tamam sehir ortam filan guzelde, oyun tek duze geldi.

    bence sitelerin biraz hakkı var, oyun patlayacak gibi.
  • ya bırakın bu bu ıgn satılık şerefsiz bir site. Sırf reklam aldılar diye bunlar değilmi pes 2008 e en yüksek puanı veren kaale almayın bu iğrenç siteyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.