Şimdi Ara

İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar başlıktada belirttiğim gibi düşme sonucu telefonun lcd ekranı kırıldı. Yanlış anlaşılmasın dıştaki cam değil bildiğiniz içteki ekran. Tel açılıyor sadece göstermiyor bi cizik var ekranda catladığı yer. Bu halde orjinal rom a döndüm . Dokunmatik kamera vs. calışıyor. Tek sorun ekran. Dışarısı 80 TL civarı fiyat verdi. KVK ya verdim. 140 TL ve altında fiyat verselerdi kabul edecektim. 188 TL fiyat biçtiler bende kabul etmedim. Sizce ne yapmalıyım . İstanbulda bildiğiniz iyi telefoncu varmı ideos x5 i tamir edebilecek ? Yurtdısı olmaz cunku o kadar bekleyemem. Şimdiden hepinize tesekkurler...

    EDİT:
    Sonunda hallettim bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

     İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi ) İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi ) İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi ) İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 6 Temmuz 2013; 11:14:47 >







  • Kendinizde yapabilirsiniz aslında

    Şurada 36 TL ye ekran satılıyor

    http://www.akilliphone.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Orjinal-LCD-Ekran_8830.html#0

    Aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=CgtaBxR-6mk
  • Bu videoda galiba dıştaki dokunmatik panelini değiştiriyor. benim o dıştaki camda bişey yok. dıştan bakınca hiçbişey yok telefonu açınca çizgi oluyo çatladığı yer galiba. zaten telefon ters duştuğu için içindeki lcd ekran kırıldı. gittigidiyor ve birkaç siteye baktığımda 80-120 tl arası görmüştüm. bu 37 tl gayet uygun. eğer lcd ekran değişimide bu kadar kolay ise yapabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xwayter

    Bu videoda galiba dıştaki dokunmatik panelini değiştiriyor. benim o dıştaki camda bişey yok. dıştan bakınca hiçbişey yok telefonu açınca çizgi oluyo çatladığı yer galiba. zaten telefon ters duştuğu için içindeki lcd ekran kırıldı. gittigidiyor ve birkaç siteye baktığımda 80-120 tl arası görmüştüm. bu 37 tl gayet uygun. eğer lcd ekran değişimide bu kadar kolay ise yapabilirim.

    İçini açtıktan sonra LCD yide değiştirebilirsiniz.
  • Telefonu garantiden alıyım hemen içini açıcam. olmadı ekranı alıp telefoncuya yaptırırım. Gayet uygun fiyat. Bilgilendirmen için teşekkürler


    Edit :
    http://www.youtube.com/watch?v=yUxSoYZ2mFs
    Bu video da Huawei Ascend i kolayca değiştiriyor gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 11 Haziran 2013; 18:29:54 >
  • telefoncudan ziyade eliniz yatkınsa hassas bir şekilde kendiniz yapın derim çünkü telefoncu arkadaşlar hayatında ilk kez gördüğü cihaza 40 yıllık ustasıymış gibi dalıyor ve mutlaka işi tam yapamıyor ya yanlış vida takıyor ya başka bir yerini kırıyor. eski n96 model telefonumda ekran filmi sorunu vardı 5 kere telefoncuya gitti 5 kere değişti ekran filmi ve her seferinde bir hata çıktı 6.da kendim yaptım cihaz şu an sağlıklı bir şekilde çalışıyor.
  • Bende o yuzden telefonculara güvenemedim. Bazıları ideos x5 e ilk defa telefon görmüş gibi baktı :D
  • X5 efsanedir.Dikkat edip kendin yap tecrübe olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celatx

    telefoncudan ziyade eliniz yatkınsa hassas bir şekilde kendiniz yapın derim çünkü telefoncu arkadaşlar hayatında ilk kez gördüğü cihaza 40 yıllık ustasıymış gibi dalıyor ve mutlaka işi tam yapamıyor ya yanlış vida takıyor ya başka bir yerini kırıyor. eski n96 model telefonumda ekran filmi sorunu vardı 5 kere telefoncuya gitti 5 kere değişti ekran filmi ve her seferinde bir hata çıktı 6.da kendim yaptım cihaz şu an sağlıklı bir şekilde çalışıyor.

    +1 insan kendi malı olunca youtubedan videosunu bulup özenerek yapıyor telefoncular hiç bilmediği telefona hızla dalıyor
  • Telefonu sonunda kvk dan aldım. en kısa zamanda sipariş vericem. ilk önce bi açıyım :)
  • Telefonu açtım. herşeyini çıkardım ekranıda çıkardım. ekran parçalanmış :) tekrar hepsini toparladım şuan sıkıntı yok. Dokunmatik , ses , usb çalışıyor. usb ile bağlayıp tel hafızasınıda görüyorum. ezbere dokunuyom :) dokunmatiğe bi zarar vermemişim. en kısa zamanda ekranın siparişini verip takıcam inş
  • Sonunda hallettim bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

     İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi ) İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi ) İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi ) İdeos X5 LCD Ekran Kırıldı ! ( Tamir Edildi )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 18 Haziran 2013; 15:22:17 >




  • xwayter X kullanıcısına yanıt
    Hocam LCD'yi nereden aldınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriftRacer

    Hocam LCD'yi nereden aldınız ?

    www.akilliphone.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Orjinal-LCD-Ekran_8830.html#0 bu siteden aldim dolardan dolayi 38 tl ye yukselmis .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xwayter


    quote:

    Orijinalden alıntı: DriftRacer

    Hocam LCD'yi nereden aldınız ?

    www.akilliphone.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Orjinal-LCD-Ekran_8830.html#0 bu siteden aldim dolardan dolayi 38 tl ye yukselmis .

    Teşekkürler..
  • inş gelmez basımızada gelırsede degıstırırız artık konuyu acana ve yardımcı olanlara sımdıden tskler
  • Bayağı iş olmuş tebrikler. Ben de öyle uyapacağım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.