Şimdi Ara

ideos x5 android 2.2.1 sürümünü 2.2.2 çıkarma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba telefonu yeni aldım ve ilk defa android kullanıyorum ve 2.2.1 sürümünü 2.2.2 çıkarmak istiyorum bu konuda arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum.

    ve 800 mhz 1000 mhz nasıl yükseltirim ve android orjinal güncellemesi sırasında sıkıntı garanti dışı bırakırmı yoksa ürünü servise gönderip mi güncelletmek gerek;;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarim -- 24 Kasım 2011; 14:31:56 >



  • hangi marka telefon kullanıyorsun üretici firma eğer çıkarmışsa telefonun için tabi yükseltirsin yoksa gayri resmi yollarla yapılan romlar var onlara yönelmen lazım evet gayri resmi yollarla yaparsan garanti dışı kalıyor ama resmi olan varsa onu yaparsan sorun yok .
  • huawei ideos x5 hocam nasıl yapabilirim peki
  • huawei ay sonuna doğru android 2.3.5 sürümü çıkaracağını duyurdu hiç bir şey yapmana gerek yok beklemekten başka bende aynı telefonu kullanıyorum ve bekliyorum .
  • yani 2.2.1 sürümü bozma direk kullan en son sürümü yükle diyorsun.
  • 1ghz yapmak için telefona rom atabilirsin ayrıca unofficial olarak 2.3.7 sürüm androidin olur. Garantiden de çıkar ama vazgeçip stock romu tekrar kurarsın telefon eski haline gelir garantinde geri gelir. Rom atarken imein silinebilir yedek alman lazım , sistem klasörlerini kurcalarsan telefon brick olur , yüklememen gereken bir şeyi yüklersen telefon yine brick olur o yüzden rom atmadan önce mevcut romun yedeğini alman lazım ve anakonuda yazılanların dışında birşey yapmaman lazım.

    Official güncelleme geldiğinde kendin yapabilirsin garantiden çıkmaz. Resmi açıklamaya göre 2-3 güne güncelleme gelmesi lazım nacizane tavsiyem bu süre içerisinde kurcalama telefonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 24 Kasım 2011; 15:21:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastViking

    1ghz yapmak için telefona rom atabilirsin ayrıca unofficial olarak 2.3.7 sürüm androidin olur. Garantiden de çıkar ama vazgeçip stock romu tekrar kurarsın telefon eski haline gelir garantinde geri gelir. Rom atarken imein silinebilir yedek alman lazım , sistem klasörlerini kurcalarsan telefon brick olur , yüklememen gereken bir şeyi yüklersen telefon yine brick olur o yüzden rom atmadan önce mevcut romun yedeğini alman lazım ve anakonuda yazılanların dışında birşey yapmaman lazım.

    Official güncelleme geldiğinde kendin yapabilirsin garantiden çıkmaz. Resmi açıklamaya göre 2-3 güne güncelleme gelmesi lazım nacizane tavsiyem bu süre içerisinde kurcalama telefonu



    sağol üstat en iyisi beklemek garanti lazım olabilir garantisi için aldım yoksa ikinci el alırdım. tşkler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.