Şimdi Ara

İddia: Yeni bir iki boyutlu Mario oyunu geliştiriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İddia: Yeni bir iki boyutlu Mario oyunu geliştiriliyor
    Mario ile 9 Temmuz 1981 tarihinde Donkey Kong isimli oyun sayesinde tanışan PC ve konsol kullanıcıları bugün hâlâ bu karakterin izini sürmeye devam ediyor. Destructoid'in Spot Dodge Podcast adlı sesli ve görüntülü yayınında Mario hakkında konuşuldu.



    Ayrıca Bkz.Bu Oyun Olmuş! - Mario + Rabbids: Sparks of Hope Video İnceleme



    Yeni 2 boyutlu Mario oyunu için neler söylendi?



    Söz konusu yayında Mortal Shell'in Nintendo Switch için piyasaya sürüldüğünden ve Final Fantasy Pixel Remasters'ın konsollara geleceğinden bahsedildi. Bu yayına katılan konuşmacılardan birisi yeni Mario oyunundan söz etti.



    Bu Mario projesinin nostaljiyi seven oyunseverlere hitap edeceği, çok oyunculu bir oyun seçeneğine sahip olacağı ve insanları şaşırtacağı iddia edildi. Ayrıca bu oyunun Super Mario Bros. (yeni hâli - New etiketine sahip olan) serisi ile bir bağlantısının olmayacağı söylendi.



    İddia: Yeni bir iki boyutlu Mario oyunu geliştiriliyor
    Adı henüz belli olmayan yeni yapımda Mario, Luigi, Peach, ve Toad ile karşılacağız. Bu karakterlerin hepsiyle oynayabileceğiz. Bu dizilimi NES için yayımlanan Super Mario Bros. 2'de de görmüştük.







    Kaynak:
    https://www.destructoid.com/new-2d-mario-rumored/?utm_source=feedly&utm_medium=rss&utm_campaign=new-2d-mario-rumored







  • Haberi düzeltelim, kaynakta "Super Mario Bros." serisine değil, "New Super Mario Bros." serisine (2006'dan bugüne kadar çıkan sanat ve oyun tasarımı) ait olmayacağını söylüyor. Kısacası Super Mario Bros. serisine 2006'daki gibi bir reset atılacak, söylenti doğruysa.

    Ki isabet olur, new serisi oyunları birbirine çok benzediği için çok eleştiri aldı. Günümüzdeki sidescroll 2D platformların da neler başarabildiğini görünce SMB serisinin de kendini yenilemesi gerekiyor. 3D Mario oyunları türünde hep öncü oyunlar çıkarırken 2Dlerin bu kadar banal kalması üzüyor. Güzel bir şeylerin gelmesi umuduyla.

  • gokg kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Gerekli bilgi eklendi.

    Teşekkür ediyorum.

  • 2013'ten bu yana uzun bir süre oldu yeni bir 2B mario oyunu görmeyeli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.