Şimdi Ara

İddia: Oppo, Vivo ve OnePlus katlanabilir telefon piyasasından çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İddia: Oppo, Vivo ve OnePlus katlanabilir telefon piyasasından çıkabilir
    Oppo, OnePlus ve Vivo son dönemde başarılı katlanabilir telefonlar üretse de yakında bunun sona erebileceğine yönelik bir iddia ortaya atıldı. Buna sebep olarak da bu şirketlerin pazar paylarında geçtiğimiz sene önemli düşüşler gerçekleşmesi gösteriliyor. İddia henüz doğrulanmasa da eğer gerçekleşirse Huawei ve Samsung'un bu duruma sevineceğini söyleyebiliriz.



    Aynı kaynağa göre Huawei, 10 inç boyutunda iki defa katlanabilen bir akıllı telefon veya tablet üzerinde çalışıyor ve cihazın bu yılın haziran ayı başlarında piyasaya sürülebileceğini söylüyor. Ancak Huawei'nin durumu göz önüne alındığında cihaz tüm uluslararası pazarlara ulaşamayabilir.



    Ayrıca Bkz.Huawei Pocket 2 Flip tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüler



    Katlanabilir telefon pazarının zirvesinde yer alan Samsung’un ise kıvrılabilir ekranının geliştirme sürecini tamamladığı belirtiliyor. Bu formata yönelik pazar beklentisinin de giderek arttığı iddia ediliyor. Samsung’un Huawei gibi üç katlı ekrana sahip bir telefon geliştirebileceği söylentisi de mevcut.



    Katlanabilir telefonların giderek yaygınlaştığı günümüzde bu iddia biraz şüpheli görünüyor. Belki tasarruf önlemleri neticesinde bütçeyi daraltmaları söz konusu olabilir. İddianın doğruluğunu zamanla göreceğiz.



     




    Kaynak:https://wccftech.com/a-sketch-rumor-suggests-that-oppo-oneplus-and-vivo-are-exiting-the-foldable-market/







  • Bu tür cihazların en büyük sorunu katlanma izi ve açıldığında 4:3 gibi bilindik bir formatla sunmuyor oluşları.
  • Daha önce de yazdım tekrar yazıyorum. Katlanabilir telefonlar 5. nesile geldi, bu yaz 6. nesil çıkacak. Bende hala en ufak bir heyecan veya alma isteği uyandırmıyorlar. Çevremdeki insanların da hiç birisinde katlanabilir telefon yok. Fonksiyonel olarak da abartıldıkları kadar bir fayda yaratmıyorlar.
  • robot4.0 kullanıcısına yanıt
    Çevrenizdeki insanların android bı telefona 80 bin verecek parası olmayabilir kat izi ve incelik ayrı bir sorun oppo yana doğru genişleyen telefon yapmıştı satışa çıkmadı asıl devrim oydu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastomm -- 16 Şubat 2024; 5:33:55 >
  • Fold gibi Boydan katlanan cihazların bir geleceği yok da galaxy flip serisi gibi katlanan telefonların geleceği var bana göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 16 Şubat 2024; 6:20:46 >
  • robot4.0 kullanıcısına yanıt
    Eğer yuvarlanabilir ekran modülü gerçek olursa katlanabilir telefonlar daha dikkat çekici olabilir.
  • Sacma bbk grubu şuan gezegendeki en büyük 2. Android grubu katlanır android pazarini samsung ve xiaomiye terk etmezler öyle hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.