Şimdi Ara

İçiciyim de Geç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanatçı zihniyet bu ne yapacaksın.Gezi olaylarının başını çekenler , de tesadüf müdür nedir . Bir taraftan çek çek diğer taraftan sosyal mesaj verme gayreti içine gir.Senin vereceğin mesaj bir tarafım dinler anca. Onların kafalarının için de ki beyin değil saman var saman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Corpolar

    quote:

    Orijinalden alıntı: loses

    Otun torbasi 50 vererekmi para kazanacaklar kokainin yarim grami 2 dolardan gidiyor sokakta mantikli konus icerse icsin burda got killiginin mevzusu yok sigarayida iciyor onuda onlara yukleyin adamin kazandigi para sanatci olarak o kokaindem zahmetsizdir onun kacak belgeleri var yol var rusvet var kolay saniyon

    o fiyatlara mal bulursan bütün paranı göm zengin olursun :D

    Ozelden gel ot icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çizgi_

    Kardeşim sen burda laf anlatamazsın. Yüzleri olsa ''uyuşturucu zararlı değil ki ne güzel insanı mutlu ediyor.'' diyecekler. Boşver sen. Millete laf anlatmaya çalışma. Zaten burası ergen ateist forumu gibi bir şey...

    Anlamasinlar hocam çok önemli değil.. Adamlar o kadar kibir ve egolara sahip ki Uyuşturucu içen ünlüleri savunur haldeler onlar istediği düşünsün ben kendi görüşüm her zaman var oldu Var olucak amacım zaten onlari çevresinden kurtarmak onlarin düşüncelerine düşünce katmak değil Her ne olursa olsun kendi fikrime duyduğum saygi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga509

    Sanatçı zihniyet bu ne yapacaksın.Gezi olaylarının başını çekenler , de tesadüf müdür nedir . Bir taraftan çek çek diğer taraftan sosyal mesaj verme gayreti içine gir.Senin vereceğin mesaj bir tarafım dinler anca. Onların kafalarının için de ki beyin değil saman var saman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.