Şimdi Ara

İbiza 1.0 80 hp style/alternatif araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Araç fiyatları bildiğiniz gibi her geçen gün yükselmeye devam ediyor ve edecek gibi de. Hal böyle olunca şu anda benim için elzem olmasa da biraz da borçlanarak ilk arabamı almaya karar verdim. Beklentim bana fazla masraf/sorun çıkarmayacak, binerken de nispeten iyi hissettirecek bir araç olması. Son matrah düzenlemesiyle bu araç %60'lık dilime girdi. Kasım zamları gelmeden 480 bin liraydı fiyatı, sonrasında 490 bin lira oldu ve son düzenlemeden sonra 435 bin liraya düştü. Donanım olarak bu fiyat için doyurucu gözüküyor. Öyle aman aman bi performans beklentim yok tabii ki ama uzun vadede bu motor seçeceği beni pişman edip keşke almasaydım dedirtir mi? İkinci elde satmakta çok zorlanır mıyım manuel olmasından dolayı? 400-450 bin bandında önerebileceğiniz farklı alternatifler olursa onlara da açığım. Teşekkür ediyorum şimdiden.








  • Manuel olmasindan ziyade motorundan dolayı satmakta zorlanabilirsiniz... Mumkun olduğunca biraz daha performanslı ve ekonomik araç almanızı tavsiye ederim... Otomatik olursa da cok büyük bir artı olur... Fakat otomatik olması durumunda da rakamı yukarı çekmeniz gerekiyor... Tavsiye edebileceğim model 2018 2019 model 1.4 140 bg lpg li opel astra... Bu motorun manueli de otomatigi de var... Hakkınızda hayırlısı

  • araç güzel ancak performans zayıf. sıfır fabrika çıkışlı hali ile 16 sn lik 0-100 maratonu var, ki bu ilerde araç eskimeye başladığında 20 saniyelere kadar çıkabilir.

  • Egea hb urban 426 bin görünüyor liste fiyatı. Bu piyasada bu bütçelerde daha mantıklı ve daha iyi bir araç yok.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

    Bunun uretimi devam ediyor mu hocam? Dun hb street bakmaya gittim, ellerinde hic hb kalmamis. Aralikta cross, cross wagon ve sedan gelecek dedi. Manuel, hb, benzinli bakmaya gittim, hibrit, otomatik, cross wagon test surusu yapip geri dondum

  • ibizanın tadı 110luk tsi motorla çıkıyor.

  • Aurorax kullanıcısına yanıt

    Üretim devam ediyor ama çoğunluk talep cross ve sedan olduğu için sanırım onlara ağırlık veriyorlar

  • Nisan 2022'de sıfır aldım ve faal olarak kullanıyorum. Donanım olarak bu fiyata bu araçla kıyaslama yapabilecek model bulamazsınız. Motor olarak evet uçan kaçan bir tarafı yok, sürekli şehir dışı ve rampalı yerlerde kullanmayacaksınız hiç sıkıntı çekmezsiniz. Uzak doğu, Güney Amerika veya Hindistan değil, Avrupa menşeili araç bu arada.

  • Seat ibiza baz motor olmasına rağmen donanımlı ve hacmine göre güçlü ama egea hb varken hiç bir mantıklı yanı yok. İkinci el vs farketmez egea hb almak lazım. Lounge güzel olur urban da memnun eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.