Şimdi Ara

İade Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,


    incehesaptan frisby marka kasa satın aldım ve ben eve gelmeden önce kasanın kendisi evime ulaşmıştı. Kutuyu gördüğümde her tarafı darbeli idi hatta etrafında aras kargo bantları vardı yani aras kargonun bantları ile kutuyu sağlamlaştırmaya çalışmışlar. Bu yüzden de iadeye yolladım fakat ürün tutanağı tutulmadığı için ürünü değiştirip bana tekrar yolluyorlar. Ben bu ürünü kullanmayacağımı açık açık söyledim ama yine de yollayacaklarını söylüyorlar. Ben bu durumda ne yapmalıyım ?





  • Yeniden iade edin, iade hakkınız var yine zaten.

  • İncehesaptan bende bir kasa aldım. Kasa üretim hatalı alttan dombeli. İade edeyim dedim. Sıfırıyla değişim yada para iadesi talep ettim ürün yoksa. Lakin hiç arayıp sormadan kasayı tamir edip yollamışlar. Tamirden kasıtta çekiçle vura vura düzeltme. Gelen kargoyu kabul etmedim 1 haftadır kargo şubede bekliyor geride almıyorlar. Haftaya paramı iade etmezlerse mahkemelik oluruz artık. İlk kez bulaştım incehesap a bu son oldu.


    Güncelleme: Kasayı geri alıp para iadesi yapıldı. Geri almamak için direnselerde alındı. Çalışan arkadaşın bana tamir edilmemiş onarım görmüş demesi de ayrı bir olay:D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 12 Haziran 2023; 14:19:9 >
  • ince hesapla görüştüm ama sadece aracı bi firma olduklarını bu yüzden de elden bi şey gelmediğini söyledi. Asıl firmanın kim olduğunu öğrenek o firma ile iletişime geçtim. Yetkili kişilere bağlanarak iademi sağladım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.