Şimdi Ara

hyundai i20 prime otomatik aldım.TEST (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hayırlı olsun. Araba alım ve satış hikayelerinizi keyifle okudum.

    Araba işi sanırım kısmet işi, insan aklında bir model varken, bambaşka bir model alabiliyor. :)

    Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doktororigo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

    Hayırlı uğurlu olsun.İkinci bir araç bakarken eldekini değiştirmişsiniz.

    aynen öyle, neye niyet neye kısmet işte.

    etufekci lastikler hankook marka

    İyi süpermiş. 2010 da bana getzi kumho ile verdiler. İçeriye aldığı sesten harap oldum. Sonra değiştirdim rahatladım. Öyle böyle değil acayip fark var. Hankook daha etli yumuşak bir lastik bildiğim kadarı ile şanslısınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hangiaraba?


    Öncelikle hayırlı olsun. Araba alım ve satış hikayelerinizi keyifle okudum.

    Araba işi sanırım kısmet işi, insan aklında bir model varken, bambaşka bir model alabiliyor. :)

    Tekrar hayırlı olsun.

    Araba işi ev işi gercekten kısmet işi, ben 3 aydır her saat internette Araç baktım durdum, tüm araçların bagaj hacmini yakıtını vb birçok özelliğini öğrendim, hatta bu donemde 2 arkadasım bana danışarak Araç aldı, benim i20 aldığımı duyunca şaşırdılar. O kadar suv, c sınıfı d sınıfı baktım ki. Kısmet böyleymiş işte ne diyeyim.
  • Lastik Konusunda etufekci cok haklisin, kumho gercekten ses yapıyor hankook ona göre iyi, ben daha önce bridgestone ve Michelin kullandım, Michelin cok iyiydi ses konusunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 20 Nisan 2012; 22:46:17 >
  • Araç ile bu hafta sonu Konya'ya gittim. Uzun yol testimi paylaşmak istedim. Araçta ben, eşim, ufak kızımız ve bagajda dolu büyük bir bavul vardi, yük durumu böyleydi yani.
    Kırıkkale-Konya arası 350 km.dir. Ankara icinden geçmeyip kayaş otobanından girip gölbası yakınlarında otobandan çıkıp Konya'ya devam ettim. Otobanda max 120-140 km/sa hız yaptım. Işıklar dısında hic durmadan devam ettik ve mola vermedik. Yol 3 saat 45 dk sürdü. Gölbası Konya arasında hızım 100-120 arasında oldu.
    Gelelim yakıt miktarına ortalama 6,2 lt yaktı. Yakıt miktarını düşürmek için uğraşmadım, zaten yaptigim hizlardan belli bu. yakıt göstergesini de kapatmıştım zaten. Her zaman gittiğim sekilde yol aldım. Yakıt bence cok iyi, yeni bir araç için de oldukça iyi, motor açıldıkta zamanla yakıt da düşecektir. Zaten eğer ekonomik gitmeye çalışsaydım eminim 5,8'e kadar indirirdim.
    Gelelim diğer taraflarına, Araç yol sesini daha once belirttiğim derecede alıyor içeriye, hava ruzgarliydi ve rüzgar sesi de oluyordu tabi ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum Ford focus kadar gürültüsü yoktu. Fordda esimle konusurken bile bagirarak konusurduk bu Araçta bagirmamiza gerek yoktu. Müziği hafif açınca da sesten hic rahatsız olmadık. Konfor olarak inanın uzun yolda beni hiç yormadı, ama verso konforunu da arattı tabi. En guzel tarafı dönüşte esim de aracı kullandı ben arkada dinlenmeye fırsat buldum. Önceki araçlar manuel vites olunca hele ki daha uzun yolculuklarda cok yoruluyordum, bu otomatik vites işi iyi oldu 3 lira fazla olsun ama konfor, keyf olsun değer bence, bir sonraki aracım da mutlaka otomatik vites olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 2 Mayıs 2012; 23:41:06 >




  • aracınız hayırlı olsun.bende getz vardı çok yaktığı için satmıştım.hyundaide fiyatları şişirdi diğer firmalar gibi.benim getz otomatikti ve şehiriçi 11 litreye yakın tüketiyordu bunlar motorumu değiştirdiler acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel arc almissiniz hayirli olsun vw reklamlarindaki gibi olmus golf bakarken polo almak gibi i30 bakarken i20 almissiniz gule gule kullanin
  • öncelikle hayırlı olsun,takas olayı çok iyi olmuş piyasada i10 u anca o fiyatlara satabilirdiniz zaten,gerçi kaç km deydi bilmiyorum.
  • Hayırlı olsun. Ben de Yariste var. Yani i20'yle kıyaslayabileceğim araç olarak.i20 Yaristen daha sessiz yol sesi olarak.İç mekan genişliği,kalitesi filan derken o sınıf bir araba için çok hoş araba.Biraz daha özgün tasarıma sahip olsaydı satışları çok daha fazla olurdu,fiyatı da makul daha ne olsun.
  • Teşekkürler arkadaslar bu i20 araçlarda getze göre motor farkli, daha güçlü ve daha ekonomik, getz motoru DOHC iken i20 motoru CVVT. Benim fikrim bu fiyatlara alınabilecek bu donanımda en iyi tercih, bir de 2013'te kasa makyaj olduğu icin suan ellerindeki stokları tüketmek icin iyi indirim yapıyorlar.
  • 1.86 boyum var kuzenimde var bu araç arka koltuğu kesinlikle bana göre değil.Onun aracı 1.2 motoru gayet iyiydi 1.4ü daha da iyidir ama otomatik performansını törpülüyor.Şaşırtıcı derecede bana ses yalıtımıda iyi geldi böyle bir performans beklemiyordum açıkçası i20den.Ama kalitesiz işte sol arka kapı kolu bozuldu kapı kolları çok sert açılıyor.
  • Allah hayırlı Uğurlu etsin, tekerinize taş değmesin..
    Eşimin 2010 getz otomobili var.. değiştirmeyi düşünüyorduk..
    Bu sebeple izlenimleriniz çok faydalı oldu..
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaftolga

    aracınız hayırlı olsun.bende getz vardı çok yaktığı için satmıştım.hyundaide fiyatları şişirdi diğer firmalar gibi.benim getz otomatikti ve şehiriçi 11 litreye yakın tüketiyordu bunlar motorumu değiştirdiler acaba ?

    Bizde de getz var ve 11 lt yakıyor.. bu sebeple bende İ20 düşünüyorum..
  • Hayırlı Olsun
  • Önermiyorum. Hyundaki i20 otomatik vites kullanıcısıyım, 2012 model. Ciddi bir benzin tüketimi var. neredeyse 10-11 km/100 yakıyor. Servis normal diyor. Kimselere önermediğim bir araçtır. Elimden çıkartmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.