Şimdi Ara

Hyundai 1.3 lx 2000 model lpg'li (milenyum kasa) 11000 TL nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
14.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle alacağım araba öğrenci arabası olacak, yakıt tüketimi en az şekilde olmalıdır. Bu accent 1.3 lx'lerin yakıt tüketimi nasıldır acaba? Kullananlar memnun mudur?herhangi bir kronik sorunu var mıdır?Max sınır 13 000Tl önerebileceğiniz araba varsa duymak isterim..teşekkürler



  • cevap bekliyorum bilgisi olan vardır mutlaka
  • bence mantıklı tercih yapmışsınız , 11bintl lik araç kaç bin km de orası da önemli , lpg ile az yakar ekonomik olur bu arada..
  • araç 128000 km'de boyası ve değişeni yok araç motor seçeneğine göre hantal mıdır acaba, yakıt tüketimini arttırır mı aracın hantal olması yani öğrenciye gider mi bu tip arabalar yoksa hb model mi bakılmalı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thundercı

    araç 128000 km'de boyası ve değişeni yok araç motor seçeneğine göre hantal mıdır acaba, yakıt tüketimini arttırır mı aracın hantal olması yani öğrenciye gider mi bu tip arabalar yoksa hb model mi bakılmalı?


    O aracı aldığınızda çok zor satarsınız 1.5 gls ler makbulüdür o modellerde 1.3 bence sizi kesmez genç adam azıcık performans da ister
  • o fiyata çok rahat 1.5 milenyum kasa alanabilir kesinlikle 1.5 alın...
  • Yalnız benim için yakıt tüketimi çok önemli 1.5 motorlar tahminim daha fazla yakarlar, bir de 1.5 gls'lere baktım bunlar eski yumurta kasalar, milenyum kasalar daha yeni neden satılması zor oluyor?
  • Eğer başka araç düşünürseniz öğrenci arabası olacaksa 106 veya 99-2000-01 model megane coupe öneririm. o bütçeyle çok temiz bir 106 GTI (otoban faresi) veya megane alabilirsiniz.
  • Milenyum kasanın da 1.5 lt hacimli modeli vardır ve lpg ile kullanılacaksa tercih edilmesi performans yönünden daha mantıklı olur.
    Ayrıca 1.3 lt diye geçen modelin motor hacminin 1341 cc olduğunu ve 1300 cc'ye kadar vergi dilimine girmediğini belirteyim.
    Önceki nesil yumurta kasa gibi sorunsuzlukları ve uygun bakım maliyeti ile ön plana araçlar milenyum accentler..
    2.elde araç bakarken kaportası düzgün ve bakımlı araçlara yönelmeniz menfaatinize olur.Çünkü, direkt Kore'den ithal edilen otomatik vs. modeller haricinde çok çabuk paslanabilen galvanizsiz bir sac kullanılmış..
    Yol tutuş olarak; sert süspansüyonuna rağmen kolayca yana yatma eğilimi gösterir.Bunda 175/70/r13 lastiklerin kullanılması da etkilidir.Bir sonraki nesil olan admire larda, bu sorun bir nebze giderilmiştir.Otoban sürüşlerinde, yan rüzgarlardan biraz etkilenir.
    Gerek 1.3 gerekse 1.5 motorlar bakımları düzenli yapıldığında oldukça dayanıklı motorlar.2000-2003 yılları arası satılan milenyumlarda,opsiyonel olarak klima,abs,çift hava yastığı gibi donanım seçenekleri sunuluyordu.Yani aynı motora sahip araçlar,çok farklı donanımlarda olabilir.Buna dikkat edin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.