Şimdi Ara

Hugo Oyunları | Türkçe Dublaj Resmi Yamalar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
73
Favori
26.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HEMEN BUNUN ANDROİD İOS APPSİNİ ÇIKARMAN LAZIM !

  • emegınıze saglık nasıl calıstırılacagını bı turlu beceremedım emulatoru de ındırdım baslangıcta herhangı bı ayara gerek var mı?

  • Mükemmel çalışma valla. Site çok düzenli olmuş, çok emek var belli. Ellerinize sağlık.

  • Emeğinize Sağlık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TelltaleGames

    @Shadow Ryzen Sitemizde maalesef TV sürümü mevcut değil (piyasaya sürülmedi diye biliyorum). Ancak o sekansın asıl esin kaynağı olan Evil Mirror sitede mevcut. Hugo ve çocuklarını başrolde oynuyorsunuz, tavsiye ederim.


    https://www.hugooyunlari.com/evilmirror//


    @psikolog2010 Hocam elimde bazı Hugo kayıtları da var. Denk gelirsem hiç üşenmem, hemen paylaşırım.  


    @fotoburak Elbette var, ancak telefonunuzun işletim sistemine göre (iOS, Android) emülatör kurmanız gerekecektir. (Örn. PS1 oyunlarını oynamak için Android cihazınıza ePSXe kurabilirsiniz.) Sitenin "Destek" sayfasından bu konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.


    Tüm yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Eğer sorunlarla karşılaşırsanız (ki oyunlar çok eski olduğu için muhakkak olacaktır) lütfen buradan veya sitenin İletişim bölümünden haber vermeyi unutmayın. En kısa zamanda ilgilenmeye çalışırım.

    İndiriyorum hocam destek için sitedeki reklamlara bir defa tıkladım. Teşekkürler.





  • Gözüme birazcık nostalji kaçtı  


    Ortada çok ciddi bir emek var. En kısa sürede çam sakızı çoban armağanı destekte bulunacağım bende.

  • Hugonun bilgisayar oyunlari vardi hatta bi keresinde karateci bi abi vardi bi yakinima 50 kurus vermek icin cagirmisti
  • Çocukluğummmm çok heycanlandım bu oyun için oyun sever bir insan olmayan ben dahi deneyeceğim.

  • @White Devil Evet hocam, maalesef yeni nesil işletim sistemlerinde görsel sorunlar yaratıyor. DxWnd programını kullanarak oyunu çalıştırırsanız renk sorununun önüne geçebilirsiniz. Veya VMWare Workstation kullanarak sanal bir XP üzerinden oyunu çalıştırabilirsiniz.


    @theasus Elimde Dalgacı ile Dişlek oyunları var (ay sonu gelecek), muhakkak kontrol edeceğim bahsettiğiniz oyun var mı diye. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.


    @~Lion King~ Şimdilik bir aplikasyon projem yok. (Siteyi olabildiğince mobilde doğru çalışacak şekilde ayarladım, sınırlı bilgilerim dahilinde elbette.) Aplikasyon konusunda çok bilgim yok ancak site tam anlamıyla tamamlandığında talep olursa bu tarz bir projeye girişilebilir.


    @KararanBitki "Böcek Takımı" mini oyununu Vahşi Ada 2 oyununda bulabilirsiniz.  

    https://www.hugooyunlari.com/vahsiada2//


    @qazz42 Yukarıda yazdığım gibi hocam, şimdilik böyle bir projem yok. Ancak yeterli talep olursa mutlaka üzerinde çalışmalar yapabilirim. Öneriniz için çok teşekkür ederim.





  • @noname0056 Tam olarak hangi oyunda ve platformda sorun yaşıyorsunuz? Belirtirseniz hemen yardımcı olmak isterim.


    @Shadow Ryzen Yardımınız için çok teşekkür ederim. Oyunlarla ilgili bir sorun yaşarsanız yazmaktan lütfen çekinmeyin.


    @Boyle Buyurdu Zerdust Çok teşekkür ederim. Projenin bu denli ilgi çekmesi beni gerçekten çok mutlu etti. Tekrar sağolun.  


    Gelen tüm güzel yorumlarınız için tek tek çok teşekkür ederim. Bu konuyu açtığımdan beri projeye olan ilgi oldukça arttı. Okuduğum her yorum iyi ki bu projeye girişmişim dedirttiriyor. Gerek oyunlar/gerek site de hala teknik sorunlar olduğunu biliyorum. Site henüz beta sürecinde ve tahmin ediyorum 1 ay içinde kabalama olarak eksik oyunların da eklenmesiyle tamamlanmış olacak. Kabalama olarak bittikten sonra siteye daha fazla içerik (Hugo oyunlarının nasıl yapıldığı, hangi cihazların kullanıldığı, kimlerin nasıl seslendirdiği vb.) gelmeye devam edecek. Umuyorum site bir nevi Hugo kütüphanesine dönüşecek.





  • eve gider gitmez indireceğim teşekkürler

  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt

    amiga emulator kurdum calıstıramadım birde win 95 ile nasıl calıstırabılırız. aslında google ile arastırma ıle sorunumu cozebılırım sanırım ben bıraz bakınayım ılgı ve alaka ıcın tskler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 15 Şubat 2021; 13:28:25 >
  • ellerine sağlık hocam hemen bağış yapıyorum sana acayip mutlu ettin
  • Abi tamda aklimda indirip oynamak vardi bunlari, mukemmel oyunlardi ya bukkazoomda iki kisi freeroamda puan kasmaya calismak birbirini gecmek, kumanda atip trollemek cok guzeldi :D

  • Vay be güzel konu, güzel çalışma. Vahşi oda oyunlarında Jampolü buldum.


    O anda oyun : " Jampolün muzlarını maymunlar çaldı ..."  

  • Ya yanlış anlama emeğine sağlık ama gerçekten çalıştıramadım bir türlü nasıl yapacağımı anlamadım


    muhtemelen kurcalarsam bulurum illaki bir yolunu da keşke oyunu indirdikten sonra o oyunu nasıl çalıştıracağımızı resimli anlatım yada yazıyla anlatılsaydı hani sadece emulator ismi vermek yerine, hem sitenin indirmeler linkinin olduğu adresi hemde bu adresten şunu bunu indirmelisiniz diye anlatılsa daha iyi olurdu


    meraktan indirip oynamak istedim ama 10+dk 'yı aşmasına rağmen hala oyunu açamadığımda hiç uğraşmak istemedim kapattım, bu açıdan bi eleştirim olsun ki ona göre değerlendirirken bu noktayı da düşünün


    tekrardan emeğine sağlık

  • Tropik adayı görünce hemen atladım harika ya sesler televizyondakiyle birebir aynı değil ama olsun yine de çok güzel bi nostalji oldu...

  • @noname0056 Hocam çok yakında siteye her oyunun nasıl kurulup/kullanılacağıyla ilgili ayrıntılı açıklamalar ekleyeceğim. Amiga'da çalıştıramayan biri daha vardı, oyunu bugün kontrol edip tekrar buraya yazacağım.


    @PunkBunny Çok teşekkür ederim, bu elbette gönüllü bir proje. Ancak -özellikle bir öğrenci olarak- gelen desteklerle siteye daha fazla vakit harcayabilirim. Tekrar teşekkür ederim.


    @neytullah1 Kesinlikle haklısınız. Bu anlatımları daha sonra koymayı planlıyordum, çünkü öncelikli amacım 109 (eklerle 110-115) oyunun tamamını yüklemekti. Şu an sitede 63 oyun indirilebilir halde. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde bu oyunlar tamamlanacak. Vakit buldukça bu ay sonuna kadar anlatımlarla beraber tamamlamayı istiyorum. Eleştiriniz için teşekkür ederim.


    @kratosunbicaklari Evet, Tropik Ada'da yanılmıyorsam 3 kere seslendirmeler değişti. Dolayısıyla birebir aynı sesleri bulmak oldukça zor. Belki ileride TV kayıtlarından bununla ilgili bir çalışma yapılabilir ama.  





  • Küçükken börtü böcek oyununu çok aramış ama bulamamıştım. Vahşi Ada 2 yi indirip deneyeceğim. Teşekkürler, güzel içerik.


    Edit: Yükledim ve börtü böceği sonunda oynamış bulundum  Keyifliydi, fakat en fazla 9 puan alabildim. Tüm böcekleri dövemedim bir türlü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.Murat -- 15 Şubat 2021; 16:51:39 >
  • Allah razı olsun hocam. Telefon ile arayıp katılmak hiç nasip olmadı. Sizin sayenizde tvdeki versiyonları buldum. Zamanında bende çok aramıştım ama bulamamıştım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.