Şimdi Ara

huawei - whatsapp problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    cihazımız huawei p20 lite; ailede kullandığımız sanırım onuncu android cihaz, ama bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadım. (xperia mini pro, xperia ray, sony m, asus z6, casper m2, samsung s3 mini, samsung s5, turkcell t40, lenovo k5 note gibi birbirinden çok farklı performans, sınıf, ve android versiyonda cihazlar kullandım ama hiç birinde olmadı bu sıkıntı)

    bir türlü çözemediğimiz bir sorunumuz var. ilgili model başlığında da araştırdım ama bir şey bulamadım. belki dikkat çeker veya diğer huawei modellerinde bu sorunu yaşayan vardır diye ayrı bir başlık açtım.

    whatsapp'ta 38 saniyenin üzerinde video çekemiyoruz. görüntü kalitesini değiştirdim, düşürdüm, artırdım ama hiç bir şey fark etmedi. 38 saniye maksimum.

    videoyu normal kamera ile çekip atarsak elbette bu süreyi aşabiliyoruz, ama direkt wa içinden video çekmek işkence oldu.

    ikinci olarak, fotoğraf kalitesi konusunda acaba çakma telefon mu aldık dedirtiyor bazen. renk tonlaması o kadar yapay ki. ne yaptıysam düzeltemedim. veya iphone 6'dan sonra bize öyle geldi :)

    bu iki konuda fikir verebilecek olan var mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.