Şimdi Ara

HUAWEI WATCH vs APPLE WATCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, bir akıllı saat arayışındayım. Apple Watch 8 ile Huawei Watch GT 3 veya GT 3 Pro arasında kaldım. Biliyorum arada inanılmaz fiyat farkı var zaten bu beni düşünmeye sevkediyor. iPhone 13 kullanıcısıyım. Huawei açıkçası görüntüsünü çok seviyorum mekanik saat gibi görünümü ama bazı kullanıcılar iPhone ile kusursuz çalıştığını, bazı kullanıcılar ise iPhone ile bu cihazı kullanmanın bir vasat olduğu görüşünde. Her özellik iPhone ile tam entegre çalışmıyor deniliyor. Apple Watch, telefonum ve kulaklığım ile tam uyumlu fakat 10k bir saate vermek fiyat konusundan kafamı kurcalıyor. Bir yanım Huawei al geç diyor bir yanımda Apple Watch'ten vazgeçme diyor... İlk kez bir akıllı saat deneyimleyeceğim bu arada. Sizin görüşleriniz nedir? iPhone ile Huawei kullanan var mı aranızda?

    NOT: Benim için sadece aramalara cevap versin, verilerimi anında telefona aktarsın yeterli. Mesajlara telefonumdan da cevap veririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceridekiadam -- 20 Mart 2023; 11:54:32 >







  • Huawei watch GT 2 kullanıyorum yaklaşık 3 yıl oluyor memnunum pil konusunda ama kullandığı Huawei health uygulaması Apple iPhone ile tam uyumlu değildir büyük ihtimalle neden derseniz Huawei Amerika ile problemleri olan bir firma yüksek ihtimal iOS işletim sistemi gerekli izinleri vermez doğru veri alması için
  • upp

  • Ayfon kullanan adam gitsin Apple Watch alsın.


    Yılların tecrübesi olarak söylüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.