Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
87
Favori
55.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt

    Bence de. Pro pazarlayabilmeleri icin ellerinde sadece titanyum kasa ve ekg ozelligi kalir.

  • Cszd kullanıcısına yanıt

    Mail attim huawei ye hala bu etkinlik ile freebuds hediye alabilirmiyiz diye. Boyle bir etkinligimiz su an icin yoktur dediler. Bu etkinlik bitti demediler. Olsa guzel olurdu valla. O zaman kesin alirdim gt4 u

  • br251 kullanıcısına yanıt

    WATCH CRYSTAL TEST - Plastic / Glass / Sapphire - YouTube


    Sizinki de testteki aynı sonucu veriyor mu? Ayrıca ovalama testinde de ses çıkarmaması gerekiyor, ama mineralli cam da ses çıkarmadığı için geriye su testi kalıyor. Bir bütün halinde top şeklini bozmadan kayması gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 29 Eylül 2023; 12:53:58 >
  • Tamindir incelemesinde de safir cam kullanıldığı belirtildi. Çok ilginçtir ki ürün sayfasında belirtilmemiş.

  • cey100 kullanıcısına yanıt

    Aynı videodaki gibi damla dağılmadan hareket ediyor. Safir camlı watch g2 pro ve casio safir camlı saatte denedim onlarda aynı. Yalnız Huawei bunu niye yazmıyor anlamadım mail attım sordum direk safir mi diye özelliklere burdan bakabilirsiniz yazmışlar burda yazmıyor.

    consumer.huawei.com
    HUAWEI WATCH GT 4 Tekni̇k Özelli̇kler - HUAWEI Türkiye
    https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt4/specs/
  • br251 kullanıcısına yanıt

    İnanılır gibi değil, şaka gibi. Shiftdelete incelemesinde de safir cam denilmiş. Bazı yabancı inceleme sitelerinde ise 3D güçlendirilmiş cam kullanıldığından bahsedilmiş. Ben de bu belirsizlik yüzünden satın almakta kararsız kaldım.

  • cey100 kullanıcısına yanıt

    Onuda gördüm onlarda safir dedi. Su testini geçti safir olmasa bile artık doğan görünümlü şahin ayarında benim nazarımda 


    Huawein bana kalırsa işlemci Rom Ram bilgilerini vermeme sebebi satlerin donanımı hep aynı ya geçen seneki işlemci ile yeni saat mi olur denmesin diye detaya girmiyor kasa ve tasarımla ekmek yemeye çalışıyor ambargo işleri baya salladı onları ambargo olmasaydı büyük ihtimal Apple tahtından olacaktı. Safir cam işine gelince işaretler safiri gösteriyor ama resmi açıklama yok ya hatayla taktılar 😁kendileride farkında değil yada camın safir özelliği sergileyecek kadar iyi bir kaplaması var...

  • br251 kullanıcısına yanıt

    Selamlar herkese, forum konusunu yeni gördüm, güzel eleştirel yorumlarda var. Bugün saatin incelemelerine güzel bir giydirdim yorumlarda çünkü tamamı, abartmıyorum tamamı inceleme değil marka işbirliği ile olan ürün tanıtımı. Evet saatin bahsedilebilecek bir işlemcisi yok, ram kısmı muhtemelen önceki gt modellerindeki gibi 32 mb (evet yanlış okumadınız 32 megabayt) saat önceki 2 model ile aynı donanımda, sadece gps de az bir yükseltme ve ufak tefek yazılım güncellemesi var o kadar. Saat sadece tasarım ile oynuyor videolarda, bahsedilen özelliklerin hepsi geçmiş modellerdekiyle aynı ve incelemelerde bir Allahın kulu yaa kardeş bu saat geçen senekinin aynısı demiyor çünkü markayla ters düşemezler. İçler acısı bir halde durum, inceleme adı altında ürün tanıtımı yapılıyor ve güvenilir bir tane bile teknoloji kanalı kalmadı. Bakın farkında mısınız bilmiyorum fakat bildik hiçbir kanalda Samsung Watch 6 saat incelemesi yok, tek bir tanesinde bile yok, neden yok çünkü Samsung sponsor olmadığı için o hepimizin bildiği kanallar da e banane o zaman diyor. Cam safir falan da değil arkadaşlar sadece bizim 1-2 kanal bunu söylüyor, uluslararası hiçbir kanalda özellik kısmında safir yazmıyor.





  • Eskiden incelemeler piyasadan para ile alınan ürünler üzerinde yapılırdı ozaman daha iyiydi tabi şimdi dediğiniz gibi her kanal benzer şeyler söylüyor... Sponsorluk olayına döndü...

    Saat merakı olan bir insanım klasik saatlerden sonra ilk akıllı saatim galaxy s3 frontier daha sonra Huawei watch gt 2 pro şimdide bunu aldım. Aslında klasik saatlerden bakıyordum bunu yeşilli detayları hoşuma gitti aldım. Huawei saat konusunda şunu başarmış durumda bence klasik saat tasarımında, kaliteli malzemeli, pili dayanan ve doğru ölçüm yapan ürünler ortaya koyuyor. Buda onu rakiplerinin önüne taşıyor watch gt 2 pro 2 yılı aştı aktif kullanıyorum kasası camı taş gibi ölçümleri doğru ve hala ilk günkü gibi pili iyi gidiyor zırt pırt 3 günde şarj istemiyor.

    Donanım detayı vermeme sebepleri sizinde benimde tahmin ettiğimiz şey aslında bence. Belki son 3 yılda çıkan her saati aşağı yukarı aynı donanımdadır. Ama adamlar bunu söylerse psikolojik olarak satışa etki eder onun yerine tasarıma malzeme kalitesine stabiliteye ağırlık verip pazarını korumaya çalışıyor.

    @strathmorea




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 29 Eylül 2023; 21:34:22 >




  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık. Bu huawei videolarındaki yalakalığı bende farkedeli uzun zaman oluyor. Gerçekten saatin özelliklerini merak ettiğim halde izleyip vakit kaybetmek istemiyorum çünkü yağlayıp ballamaktan başka bişey anlatmıyorlar hiç hoş bir durum değil.
  • Başka bi kanal da safir değil dedi. Nasıl bi saatse hiç bilgi yok. Huawei herkese hediye göndermiş video çektiriyor. Gt3 3800 iken bunun 7000 etmesi çok saçma. Ne değişmiş sadece sensörler 5.5 a geçmiş o kadar
  • strathmorea kullanıcısına yanıt

    Bravo, tesbitiniz çok doğru. Eskiden inceleme siteleri tüketicilere yol gösteren bir nevi kılavuz gibiydiler. Şimdi ise ürün tanıtımı olmuş ve yanıltıcı.

  • Merhaba arkadaşlar.


    Saate şarkı yüklenebiliyor mu?

    Saatin dahili depolaması kaç GB?


    Teşekkürler.

  • Açıkçası ben tercih ederken ana nedenim tasarımıydı. Saat gibi saat kullanmak istiyordum ve Huawei tercih ettim. Ayrıca saatte aşırı derecede telefon özelliği görmek istemiyorum. Ekran parlaklığı ve hızı ile tasarım benim için tercih sebebiydi. Bu fiyata gt3 pro da alınabilir aslında. Ama aklıma ileride gelecek güncellemeler ile gidişat değişir mi sorusu vardı bu yüzden 4 tercih ettim.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Şarkı yükleniyor hafızanın kaç olduğu belli değil bilgi yok o konuda 4gb falandır muhtemelen.

  • Adamlar incelemede ekg var diyor :) huawei hiç sponsorluk vermese, tanıtım yapmada fazla satar…
  • cey100 kullanıcısına yanıt

    Bu safir cam olayına gerçek yaşam testiyle cevap vereyim, saati ayın 28inde aldım, aynı gün arabamın ön göğüsünü söktüm kolumda saatle, aklıma da geldi cizilebilecegi, dedim safir dediler bişi olmaz. Bugün bir baktım ki camda bir tane cizik var tırnak giriyor vede. Eski saatim olan gt3 de de 1 çizik mevcuttu ve yine aynı şekilde araçla ugrasırken olmustu. Ancak elimde gt2 pro da var 2 seneyi gecti alalı şuan babamda kullanıyor ve tek bir çizik bile yok, aynı şekilde 15 senelik safir camlı tissot saatim var ve o da aynı durumda çiziksiz.

    Bence huawei yetkilileri genelleme yapmıs gt4 diyerek, watch 4 ü de işin içine katmışlar

  • virusneo kullanıcısına yanıt

    2008 de aldığım 15 yaşında Swatch irony saatim safir camlı. Bu 15 yılda duvara sürtmek mi dersin, kapıya çarpmak mı, ya da masadayken camı üstüne düşme mi, başına gelmeyen kalmadı ve şu an yazarken yine camına baktım tek kılcal çizik bile yok. 2 sene önce de Fitbit versa 3 aldım, camı safir bile değil ama o da çok kez duvara, kapıya vs sürttü ama çizik yok, hatta aldığım gün ekrana koruyucu taktırmaya gittim, kız kayışı çıkarttı ve koruyucuyu takarken eliyle fazla sıktı sanırım vijj diye elinden uçtu saat, abartmıyorum yerde 3 sefer tak tok diye çarpma sesi duydum, çok değil ama tabii ki söylendim, he üstüne bir de koruyucu parasını yine almışlardı :)) saati elime aldım yine çizik yoktu, koruyucu vs takmadan kullanıyorum onu da. Yani bırakın safiri sağlam kaliteli bir cam bile kolay kolay çizilmiyor normalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 1 Ekim 2023; 13:55:41 >
  • O zaman neye göre huawei yetkilileri safir demiş?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.