Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yavuzhan2323 , sarıkanaryam Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
83
Favori
47.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei Watch GT 4 Huawei watch gt 4 [ANA KONU] Huawei watch gt 4 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cszd -- 15 Eylül 2023; 17:50:27 >







  • Arkadaşlar huawei nin saatleri akıllı saat görünümünde akıllık bileklikler aslında.
    İhtiyaç meselesi aslında.
    Kendi adıma yazıyorum, huaweinin saatleri fazlasıyla işimi görüyor.
    Uyku takibi ve bildirimler bana yetiyor. Yani bi mi band bile işimi görür ama görünüşünden dolayı huawei saat kullanmayı tercih ediyorum.
    Şarjı da cabası.
    Saat seçimi yaparken telefon seçer gibi davranmayın bence. Ne beklediğiniz çok önemli.
    Açıkçası ben tercih ederken ana nedenim tasarımıydı. Saat gibi saat kullanmak istiyordum ve Huawei tercih ettim. Ayrıca saatte aşırı derecede telefon özelliği görmek istemiyorum. Ekran parlaklığı ve hızı ile tasarım benim için tercih sebebiydi. Bu fiyata gt3 pro da alınabilir aslında. Ama aklıma ileride gelecek güncellemeler ile gidişat değişir mi sorusu vardı bu yüzden 4 tercih ettim.

    Selamlar herkese, forum konusunu yeni gördüm, güzel eleştirel yorumlarda var. Bugün saatin incelemelerine güzel bir giydirdim yorumlarda çünkü tamamı, abartmıyorum tamamı inceleme değil marka işbirliği ile olan ürün tanıtımı. Evet saatin bahsedilebilecek bir işlemcisi yok, ram kısmı muhtemelen önceki gt modellerindeki gibi 32 mb (evet yanlış okumadınız 32 megabayt) saat önceki 2 model ile aynı donanımda, sadece gps de az bir yükseltme ve ufak tefek yazılım güncellemesi var o kadar. Saat sadece tasarım ile oynuyor videolarda, bahsedilen özelliklerin hepsi geçmiş modellerdekiyle aynı ve incelemelerde bir Allahın kulu yaa kardeş bu saat geçen senekinin aynısı demiyor çünkü markayla ters düşemezler. İçler acısı bir halde durum, inceleme adı altında ürün tanıtımı yapılıyor ve güvenilir bir tane bile teknoloji kanalı kalmadı. Bakın farkında mısınız bilmiyorum fakat bildik hiçbir kanalda Samsung Watch 6 saat incelemesi yok, tek bir tanesinde bile yok, neden yok çünkü Samsung sponsor olmadığı için o hepimizin bildiği kanallar da e banane o zaman diyor. Cam safir falan da değil arkadaşlar sadece bizim 1-2 kanal bunu söylüyor, uluslararası hiçbir kanalda özellik kısmında safir yazmıyor.

  • Ön sipariş vermek isteyenler
    Eylül ayı sonuna kadar geçerli AGT4PR300 kodu kullanılarak 300 TL kupon indiriminin yanında 500 TL de sepet indirimi sağlanıyor. Aynı zamanda yanlarında 1 yıl uzatılmış garanti ve 999 TL değerinde deri kayış hediye ediliyor. 
  • 500₺ ön sipariş indirimi ve 300₺ kupon indiriminden sonra 6.199₺ fiyata geliyor
  • Huawei watch gt 4 [ANA KONU]
  • Pro yu beklemekte fayda var bence
  • Pro derken 5 deriz 5 derken 6 😀 bir yerden başlamak lazım hocam
  • Evet biyerden başlamak lazım haklısında. Şimdi burası Gt4 anakonusuya; düz gt almaktansa pro serileri hem özellik olarak hemde malzeme olarak çokdaha üst oluyor. O bakımdan gt4 şimdi yeni diye çokgüzel geliyor ama pro serisine titanyum kasa kordon, safir cam. Artiyel sertlik algılama, ekg çekme vs eklenince pişman olmayalım.
  • Doğru diyorsunuz. Belki Huawei Türkiye de Samsung Türkiye gibi değişim kampanyaları yaparsa prosuna geçeriz.
  • merhaba, daha yeni gt3 pro almıştım ancak kutusunu açmamıştım. sizce iade edip gt4 e geçmeye değer mi yoksa gt3 proyu kullanmak daha mı mantıklı olur ? açıkçası ben anlamlı bir iyileştirme göremedim yeni seride. üstüne gt3 proda titanyum kasa safir cam ve ekg damar sertliği gibi özelliklerin olması da artısı. sizin görüşleriniz neler bu konuda ? bir de gt4 pronun çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi var mı ? teşekkür ederim şimdiden
  • Merhaba hayırlı olsun. Pro modeli normal modelden bir 6 ay sonra gibi tanıtılmıştı yanlış hatırlamıyorsam bir önceki modelde. Belki o şekilde tanıtılabilir. Gt3pro dediğiniz gibi safir cam titanyum kasa. Hangisini kullanmak istiyorsanız size kalmış açmadan satabilirsiniz de
  • Saatler çok güzel özellikle yeşil olan ilgimi çekti. Garmin vivo active 3 kullanıyorum. Yeni model almak istiyorum. Huawei health uygulaması puan olarak Apple Store da çok düşük puanlar almış. Kopmalar bildirim sorunları senkronize olamaması gibi bir çok problemden bahsetmişler. Bu sebepten bu saati sipariş veremiyorum.Android kullanıcısı olsam kesin sipariş verirdim.


    Garmin saatlerde bu saatin iki katı fiyatlarda, apple watchlar pil süreleri sebebiyle zaten tercihim değil. Huawei yazılım tarafında iyileştirmeler yapsa keşke...



    Huawei watch gt 4 [ANA KONU]Fatih Sefiyoutube
    Huawei Watch GT3 Akılı Saatin İPHONE telefonlar ile ne kadar uyumlu? Kullanıcı Deneyimi, En sevdiğim ve eksik bulduğum yönleri #huawei #akıllısaat #gt3 İnstagram: https://www.instagram.com/fatih.sefi/ Tiktok: https://www.tiktok.com/@sosyalkale Saati satın almak için; https://lite.al/UWowud Kumaş Örgü Kordon saatın almak için; https://lite.bz/CoBUeu Metal Örgü Kordon satın almak için; https://lite.al/vpeYYc Metal Kelebek Tokalı Kordon satın almak için; https://lite.bz/-KYVLH
    https://www.youtube.com/watch?v=34RiOpmg4sE&ab_channel=FatihSefi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonjustice -- 16 Eylül 2023; 12:21:42 >




  • 2-3 yildi Huawei GT2e kullaniyorum. Ekranda ghosting effect var son 6-7 aydir. Yeni bir modele gecmek istiyorum ama GT4 bekledigim kadar iyi cikmadi. Gorsel olarak bence mukemmel. Dizayninin cok begendim ama ozellik olarak GT3 ten bir farki yok. Her sekilde bir saat almak istiyorum ama kararsizim. GT3 pro, GT4 ya da bir sure daha bekleyip ikinci el Huawei Watch 4 mi kovalasam emin olamadim.

    Ayrica su an GT4 on siparis indirimi ile 7000 TL. Sirf bu firsati kacirmamk icin de acele etmek istemiyorum. Bir suredir takip edemedim ama bu Huawei nin pazarlama stratejisi mi yoksa gercekten de saat magazalara ciktiktan sonra cok uzun sure boyunca asil fiyati olan 7500 tl den mi satiliyor?

    On siparis kapmanyasindaki ek kayis ve garanti suresi pek ilgilendirmiyor. Huaweinin garantisi rezalet zaten. Kayisi da aliexpresden 3-5 dolara alabilirim.

  • Ön sipariş artıları sizin için önemli değilse tabiki bekleyin teknoloji mağazalarında yerini alınca bakarak karar verirsiniz daha mantıklı olur. Düz watch serisi tabiki gt serisine göre daha üst segment gt 4 mağazalara gelene kadar watch 4 ikinci el takip edebilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba,
    GT3 pro titanyum kordonlu saati daha yeni aldım, GT4 metalik olanı ön sipariş vermeye sizce değer mi?
    Özellik olarak pek bir şey göremedim, wifi bile eklenmemiş..
    Safir cam, titanyum kasa ve kordon da GT3 proyu ayırıyor zaten..
    Ne dersiniz?
    Maceraya gerek var mı?
  • 46 ve 41mm olarak 2 ayrı sipariş vermiştim dün. İndirim kodu bilgim yoktu, kullanmadım. İptal edip tekrar alabilir miyim acaba.

    Edit: koddan faydalandım. 600 TL düştü toplam.
    Teşekkürler @cszd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 17 Eylül 2023; 11:30:37 >
  • #connectppeople deneyin 😀
  • Cszd kullanıcısına yanıt
    Buda baska bir kod mu?
  • Yok yok cevap verdiğim arkadaşın adı
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Ne demek hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.