Şimdi Ara

HUAWEİ P7 LOLLİPOP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün telefonuma Huawei'nin sitesinde android 5.1.1 ve emo 3.1 indirip sorunsuz kurdum. Ancak telefon kasmaya başladı bazen verdiğim komutları yapmamaya başladı. Facebook'a girdiğimde direk donup atıyor ve bunu bazen diğer uygulamalardada yapıyor.Güç düğmesi bile doğru düzgün işlev yapmamaya başladı. İşin komik yanı güncellemeyi yaptığımda telefonda klavye olmamasıydı binbir zorulukla bu sorunu hallettim klavye indirip kurdum. Sonuç olarak Adroid 4.4.2 yi Huawei'nin sitesinden indirip kurmaya çalıştım ancak hata verdi. Emo 3.0 indirip kurmaya çalıştım yine hata verdi.Secure boot phone gibi bir hata veriyor Bu telefonu 4.4.2 ve 3.0 a düşürmem lazım arkadaşlar bu haliyle bir işime yaramıyor ne yazıkki. Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossBy -- 15 Kasım 2015; 14:19:58 >



  • Lolipopda iken fabrika verilerine sifirla ayrica ekrani 720 p yap duzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben b623 emui 3 kullanıyorum facebooka girince bende de uygulamadan atıyor. Nedendir çözemedim henüz her yolu da denediğimi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Ekranı 1080*720 yaptım bir fark olduğunu az çok belli etti yine ufak puruzler var gibi duruyor. Format attığında yine klavyesiz bir P7 çıkar karşıma sanırım ama ilk fırsatta formatta aticam cevabınız için tesekkur ederim. Peki ben bu teleronu kitkat ve emo 3.0 a dusuremez miyim ? Lolipop sorun yapmayı bırakmayacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Benim gibi huaweinin Türkiye de yayınlanmayan versiyonunu indirdiyseniz çok normal derim ama diğer turlu ise bilemicem ne yazıkki. Ekran çözünürlüğü düşürmek şuanda az çok ise yaradı bende denemediyseniz tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar, 5.1.1 yukledim klavye yok ortada ne yapmam lazim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19

    arkadaslar, 5.1.1 yukledim klavye yok ortada ne yapmam lazim?

    Benim gibi Türkiye de yayınlanmasını bekleyemedin galiba dostum internetten adroid klavye indir APK dosyası olmasına dikkat et. İndirdiğin APK dosyasını hafıza kartına at dosya yöneticisinden klavyeyi bul ve kur.
  • Hangi sürüm üzerine kurdunuz 5.1'i?
    Önce b621'i kurup üstüne bu sürümün cust güncellemesini yapmanız gerekiyor, sonrasında fabrika ayarlarına dönün ve B839'u yükleyin.

    Cust dosyası burada: Link
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabbarkemal

    Hangi sürüm üzerine kurdunuz 5.1'i?
    Önce b621'i kurup üstüne bu sürümün cust güncellemesini yapmanız gerekiyor, sonrasında fabrika ayarlarına dönün ve B839'u yükleyin.

    Cust dosyası burada: Link

    5.1.1 e geçtiğim günden itibaren başka bir güncelleme yapamamaya başladım. This phone secureboot phone gibi bir hata veriyor ne yaparsam yapayım telefona 4.4.2 veya başka bir güncelleme uygulayamadım. Türkiye versiyonunu kullanmadığım için böyle bir hata alıyor olabilir miyim ? Bunun çözümü var mıdır acaba ? Telefon şuan kurtarma ekranındaymış gibi görev yapıyor arada tıkanıyor bazen müzik açmıyor aşırı şarj yiyor kasmalar yapıyor uygulama simgeleri falan değişmiyor şebeke sorunları yapıyor kendi klavyesi yok vs... Zevksiz bir kullanım vermeye başladı lolipopdan sonra. Verdiğiniz linkteki güncellemeyi de yapmaya çalıştım ancak yine aynı hatayı aldım this phone secure boot phone... yardımlarınızı bekliyorum




  • Bootloader ekranından fasboot komutlarıyla elle B619'u kurmanız lazım, uzun iş,masaüstüne geçince ayrıntılı birseyler yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabbarkemal

    Bootloader ekranından fasboot komutlarıyla elle B619'u kurmanız lazım, uzun iş,masaüstüne geçince ayrıntılı birseyler yazarım.

    Yardımınızı bekliyorum.
  • CrossBy kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilitli mi?
    Öğrenmek için Telefonu kapat, ses kısma+power tuşuna basılı tut, çıkan ekranda kırmızı yazıyla unlocked yazması lazım.
  • cabbarkemal C kullanıcısına yanıt
    ses kısma + power yaptığımda hiç bişey olmuyor ama ses yükseltme + power yaptığımda EMUI yazan bi ekran geliyo . İçinde reboot system now ,wipe data/factory reset, wipe cache partion yazan 3 seçenek var
  • O kısım recovery, senin bootloader kısmına gelmen lazım, ses kısma+ power tuşuna gelene kadar basılı tutmayı dene, olmaz ise Adb Flash Tools ile yapabilirsin: önce ayarlar/telefon hakkında/derleme numarası kısmına üst üste bir kaç defa bas ve geliştirici seçeneklerinin aç, ayarlar kısmına dönüp geliştirici seçenekleri kısmından usb hata ayıklamayı aktif et.

    Sonra telefonu pc'ye usb üzerinden bağla ve telefona gelen " bu bilgisayara izin ver uyarısını onayla.

    Adb flash tools'u rar'dan bir klasöre çıkart, o klasör içinde Shift'e basılı tutarken sağ tıkla ve komut pencerisini burada aç'ı tıkla.

    Komut penceresine " adb devices " yaz, cihaz görünüyorsa bir seri numarası gözükür.

    Bootloader'e gitmek için: " adb reboot bootloader " yaz.




  • cabbarkemal C kullanıcısına yanıt
    O komutları yazıyorum ama bişey olmuyor.
  • cabbarkemal C kullanıcısına yanıt
    Siz bana gerekli programların linkini atar mısınız ve ayrıntılı anlatır mısınız her şeyi rica etsem. Tek seferde halletmem gerekiyo zamanım yokta pek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossBy -- 6 Aralık 2015; 1:53:37 >
  • Bu işleri daha önce yapmadıysanız hiç kalkışmayın bence, telefonu kullanılmaz hale getirebilirsiniz,bootloader kilitli ise zaten dediklerimin hiçbirini yapamazsınız, kilidi açmak da pek kolay olmuyor bu cihazlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabbarkemal C kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz komutları yazınca bisey olmadı olsa yapardım az çok biliyorum ama buraları kurcalamadim hiç. Öneriniz nedir peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.