Şimdi Ara

HUAWEI P30 & P30 PRO ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HUAWEI P30 HAKKINDA ÇIKAN İLK HABERLER
    Bakalım mate20 den sonra nasıl Bi performans verecek

    Huawei P30'un özellikleri kullanıcıları şaşırtacak!
    Çin merkezli teknoloji devi Huawei'nin gelecek yıla damga vurması beklenen telefonu Huawei P30'la ilgili yeni bilgiler internete sızmaya devam ediyor. Bakın Huawei P30 hangi özelliklerle geliyor?
    Huawei P30un özellikleri kullanıcıları şaşırtacak
    Leica ile yaptığı işbirliği sonucunda son yıllarda üst seviye kamera performansı sunan Huawei'nin gelecek yıl satışa sunması planlanan telefonu Huawei P30’da kullanacağı kamera hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

    Huawei P30'un arka yüzünde 3 kamera bulunması bekleniyor. Bu kameralardan en büyüğü yani ana kamera 40 Megapiksel çözünürlüğe ve 5X optik yakınlaştırma yeteneğine sahip olacak. Diğer iki kameranın çözünürlüğü ise henüz bilinmezliğini koruyor.


    Huawei P30 Pro'nun 4 Arka Kamerası 10x Optik Zoom İle Geliyor
    Huawei P30 Pro'nun 4 Arka Kamerası 10x Optik Zoom İle Geliyor
    Huawei P30 Pro hakkında daha önce sızdırılan bilgilere göre ekran tasarımı hakkındaki bilgileri sizler ile paylaşmıştık. Paylaşılan yeni bir görsele göre Huawei P30 Pro'nun 4 arka kamerası 10x optik zoom ile gelecek.

    2018'in sonuna gelirken bu yılın akıllı telefon sektöründe birçok yeniliğe ev sahipliği yaptığını görüyoruz. Gelecek yılda da hız kesmeden yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürecek telefon üreticilerinin tasarımları büyük merak konusu. Huawei P30 ve P30 Pro'un bulunduğu P serisi de yeni yılda piyasaya sürülecek. Yeni paylaşılan ve P30 Pro'ya ait olduğu söylenen bir görselde, cihazın tasarımı ve bazı özellikleri hakkında birkaç ipucu bulunuyor.



    Kamerasıyla büyük bir atılım yapan Huawei P20 Pro, dünyanın ilk üç kameralı akıllı telefonu olma özelliğine sahipti. Samsung Galaxy A9'un 4 kamerayla çıtayı yükseltmesi, Huawei'yi de etkilemiş durumda. Huawei'nin, Samsung'un 4 kamera atağına P30 serisi ile yanıt vereceği düşünülüyordu. Daha önce de paylaştığımız haberde P30'un 3 arka kamera ile geleceğini sizler ile paylaşmıştık. Böylece P30 Pro'nun 4 kamerayla geleceği neredeyse kesindi ve paylaşılan görsel de bunu doğruluyor. P30 Pro 4 arka kamera ile gelecek.

    Ünlü Android forumu XDA-Developers'da paylaşılan bilgilere göre 4 arka kameranın yalnızca 3'ü fotoğraf çekmek için kullanılabilecek. 4. kamera ise 3 boyutlu yüz tarama özelliği için kullanılacak. Aynı zamanda P30'un 5x optik zoom ile gelmesine karşılık P30 Pro 10x optik zoom ile piyasaya sürülecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Wp grubumuz yayinda arkadaslar paylasimlarinizj bekliyorz.http://dhbr.co/bsM3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konu zaten var , konu ismini direk P30 olarak değiştir istersen , pro konusu mevcut.
  • Arkadaşlar p30 pro ile p30 arasındaki farkları anlayamadım . Yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.