Şimdi Ara

HUAWEI Matebook D16 // ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
9
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kısım tercih tabii ki ama mikrofonu kullanılmayacak kadar kötü bende. Zaten başta da amd ses yazılımıyla ilgili problemleri vardı. Düzelir belki demiştim. Herkeste var mı şu an veya yaşayıp çözen var mıdır mikrofon sorununu? Laptopun sesi de genel olarak çok güçsiz bence bu arada. Kalite fena değil ama..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azosial A kullanıcısına yanıt

    Bendeki model i712700H modeli. Laptopun sesi gayet iyi diyebilirim. Sizinki anladığım akdarıyla AMD olan model. DDU ile driverları kaldırıp internet bağlantısını kesip yeniden yüklemeyi denediniz mi?

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Evet bendeki 4600H amd işlemciye dahip. Dediğiniz uygulama nedir? Ve tekrar yüklerken nasıl yüklemeni tavsiye edersiniz? Offline olarak mı yoksa windows update ten mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azosial A kullanıcısına yanıt

    Yükledikten sonra güvenli modda başlatıp driverları kaldırın sonra huawei pc yöneticisi ile tüm driverların en son güncel sürümlerini indirip kurun.



    HUAWEI Matebook D16 // ANA KONU
    HUAWEI Matebook D16 // ANA KONUwww.guru3d.com
    Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.6.8
    https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download
  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Servisi KVK hocam, GENPA da yapıyor sanırım ama mecbur kalmadıkça genpa servisimiz demiyor huawei.

  • Matebook D16 2022 modelini kullanıyorum. Numpad üzerindeki fonksiyon tuşlarından hesap makinesi ve pencere değiştirme tuşu çalışırken AI Search ve kamera fonksiyon tuşları çalışmıyor. Neyden kaynaklı olabilir acaba? Kamerayı bu tuş dışında başka bir yerden de aktive edebilir miyim?

  • https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-16-2024/buy/?utm_source=akakce&utm_medium=nativebanner&utm_campaign=eshop2023_akakce_display_Always-on-Q4-campaign-MateBookD16i5

    Yeni piyasaya giren 2024 i5 sürümü önsipariş mi ne 4 bin ucuza satılıyor windows 11 li fare de hediye. 21.999TL. Nasıl bir fiyat sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt

    Valla ben araştırdığımda (yani Huawei Destek ile konuştuğumda) bana da Genpa ismi telaffuz edilmedi diye hatırlıyorum ama ben daha sonraki araştırmalarımla Genpa'yı buldum. Etiler Genpa evimin çok yakınında olduğundan da buna memnun oldum...


    Ancak gerek Genpa gerekse sizin dediğiniz gibiyse KVK aslen Mobil Telefon servisleri olduğundan bu durum çok da içime sinmiş değil. HUAWEI Matebook D16 // ANA KONU 

  • Huawenin sitesindeki destek kısmında laptoplar bölümü bana vasat geldi. Dİğer ürünler de öyle mi bilmiyorum. Diğer üreticilerde ürün kodu ile arama yapınca bios güncellemleri, sürücüler, farklı işletim sistemleri için indirmeler yazılımlar falan olur. Bendeki cihaz 2021 model AMD işlemcili D16. Benim cihaz için pek bir sürücü, bios falan göremedim hiç. Huawei PC Manager'dan başka laf yok ağızlarında.

  • Ben cihazı garantiye gönderdim fişte işlemci çok isiniyordu 90 100 derece arası ve bataryası max 3.5 saat gidiyor diye. Kvk adana kvk kartala göndermiş onlarda incelemiş standartlara uygun güncel yazılım yüklendi diyerek geri gönderdiler, Üstelik servise göndermeden paketlerken video çekip gelince de çektim cihazda hiçbir driver frimware güncelleme vs yapılmamış.

    bende ürün özelliklerinde 9 saate kadar kullanım yazıp 3.5 batarya süresi vermesi hangi standart diye hem Huawei ye hem kvk ya sordum. Üstelik hangi güncel yazılımi yüklediniz hiç bir değişiklik yok diyerek.


    Huawei geveledi kvk pc managerden guncelleyebilirsiniz diyerek dalga geçer gibi cevap verdi.


    THH ye başvurdum artık bunlarla çözüm olmayacağı belli oldu. Zaten Kvk olduğunu anlayınca hiç servise göndermesem mi diye de aklıma geldi.


    THH başvuru sonrası Huawei aradı cihazı istanbuldaki genpa ya gönderin inceleyelim dedi ama güvenip göndermedim. Yine aynısı olacak belli ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşlemci i7 veya i9 ise 100 dereceler yükte normal. Geri kalanlar için bir şey diyemiyorum.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Yükte değil işlemci kullanımı yüzde 15 civarı. Fişe takılı şekilde işlemci 80i düşmüyor boş dururkende. I7 işlemci. 12700


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt

    Acaba güç yönetiminden min işlemci kullanımı yüksek mi? Güç yönetimini bi kontrol edin boştaki sıcaklık normal değil. Şu anda bende 4K harici monitöre bağlı halde ve ekran 4e bölünmüş, iki tarayıcı bir torrent istemcisi ve pot player açık 55-70 derece arası değişiyor.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Ettim hocam dediğim gibi max. %15 civarı. İnternetten deneme amaçlı video açtığımda 5-10 dakikaya bu şekilde oluyor hiç düşmüyor. Hatta film izlemek istesen filmin sonuna fps düşüyor film kesik kesik akmaya başlıyor.


    Bu durum da standartlar dahilindeymiş. En az 80-100 kere termal macun/pad yenilemişimdir. Hani anlamasam normal kabul edeceğim sanki. Nereden bulaştım huaweiye.




    HUAWEI Matebook D16 // ANA KONU




  • Bir sorunum daha var sizde de var mı acaba? Kulaklıkla herhangi bir video izlerken (internetten veya localde kayıtlı fark etmez) videoyu durdurduğumda (pause) kulaklıktan rahatsız edici tiz bir ses geliyor tekrar bir ses çıkışı olana kadar da kesilmiyor. sizde durum nedir kontrol edebilecek var mı? Bunu her zaman yapmıyor 10 denemenin 4-5 inde yapıyor.

  • fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt

    Kulaklığı bluetooth ile bağlı kullanıyorum ve bahsettiğiniz sorunları yaşamıyorum ama kulaklık girişinde hiç denemedim. Acaba işletim sistemi veya kullandığınız bir programdan kaynaklı olabilir mi hiç yeni işletim sistemi kurmayı denediniz mi?

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Denedim hocam, hatta bu sorunlar ile karşılaştığımda ofis programları bile yüklü değildi İnternet tarayıcı WhatsApp vs bir iki program yüklü idi.

    Batarya bende maksimum 3.5 saat gidiyor, ekran parlaklığını %70e alınca 4 saate yakın gidiyor. Sizde durum nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt

    Sizin cihazda bariz sıkıntı var hocam. Fi tarihinden kalma kalın kasa thinkpad ile film sitelerinde geziyorum 8-10 sekme açıyorum bu kadar ısınma falan olmuyor.

  • fahrenhayt46 kullanıcısına yanıt

    Ben pili hiç test etmedim hocam, ofiste kullandığım dönemde de evde kullandığım şimdi de genelde hep prize bağlı ve pil yönetiminden %80'e ayarlı.


    Yazdığınız sorunlardan dolayı zaten yapacağınız her şeyi yapmışsınız. Umarım hakem heyeti ile biran önce bir çözüme kavuşursunuz.

  • Weisanstein kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı olduğu kesin ama işin tuhaf tarafı servis bunu standartlar dahilinde olarak niteliyor. Hadi elektronik eşya birazda şans işi ama servis böyle yaparsa bir daha bulaşmam bu markaya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.