Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Pro ile yüklü gelen Huawei Health uygulamasının özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 19 Eylül 2018'de Türkiye pazarına giriş yapan e-ticaret devi Amazon, globalde olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli indirim ve kampanyalar düzenliyor. Amazon indirimleri konumuzda da ABD'li e-ticaret devinin ülkemizde düzenlediği indirim ve kampanyalara yer veriliyor. Ayrıca DonanımHaber Forum üyeleri, Amazon.com.tr'deki dip fiyatları yakalayarak bu konu altında paylaşmakta. Böylece Amazon indirim günleri dışında da elektronikten süpermarkete, kişisel bakımdan modaya kadar her kategoriden dip fiyata ulaşan ürünler Amazon sıcak fırsatlar konumuz altında DonanımHaber Forum ziyaretçileriyle buluşmakta. Ziyaretçilerimiz bu sayede Amazon kampanyalarını beklemeden ihtiyaç duydukları ürünleri piyasadaki en ucuz fiyatlara satın alabiliyor. Peki her kategoriden binlerce ürünün indirime girdiği Amazon indirimleri neler? 2022 Amazon indirim günleri neler?

    Amazon indirim kampanyaları

    ⭐ Popüler Amazon İndirim Günleri ⭐


    Amazon, yılın belirli dönemlerinde çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu dönemlerde birçok ürün dip fiyatlardan alıcısıyla buluşuyor. Özellikle Amazon Prime Day indirimleriyle tanınan e-ticaret devinin düzenlediği bazı kampanya ve indirim dönemleri ise şöyle:


    • Amazon Prime Day

    • Amazon Yılbaşı İndirimleri

    • Amazon Gaming Week İndirimleri

    • Amazon Bahar Fırsatları

    • Amazon Black Friday İndirimleri

    • Amazon Süpermarket İndirimleri

    • Amazon Bayram İndirimleri

    📣 Amazon İndirimleri 2022 ne zaman?


    Amazon Gülümseten Cuma indirimleri ve Amazon Prime indirimleri Amazon fırsatları denilince ilk akla gelen indirim dönemleri. Zira Amazon'un Gülümseten Cuma indirimleri olarak adlandırdığı dönem, tüm dünyada Black Friday yani Kara Cuma olarak anılan yılın en büyük indirim dönemi. Amazon da bu dönemde çeşitli fırsatlarla tüketicilerin karşısına çıkıyor. Black Friday, bu yıl 25 Kasım Cuma gününe denk gelse de Amazon'un 13 Kasım 2022 Pazar günü Gülümseten Cuma indirimlerini başlatması bekleniyor.


    Amazon indirimleri içerisinde tüketicilerin en merak ettiği dönem ise Amazon Prime Day indirimleri. Yılda yalnızca bir kere düzenlenen bu kampanya döneminde birçok ürün, dip fiyatlardan tüketicilerle buluşuyor. Amazon Prime Day 2022 indirim döneminin ise Haziran ya da Temmuz ayı içerisinde düzenlenmesi bekleniyor.


    Amazon 25, 30 ve 35 TL İndirim Kodları Bu Konuda 🏷️


    Amazon indirimlerinin yanı sıra çeşitli indirim kuponları da Amazon tarafından tüketicilere hediye edilmekte. Öyle ki daha önce birçok kez 25 TL, 30 TL ve 35 TL tutarlarındaki Amazon promosyon kodlarının dağıtıldığına tanıklık ettik. Hediye Amazon kuponlarının yanı sıra dönem dönem ilk kez Amazon.com.tr web sitesinden ya da Amazon uygulamasından alışveriş yapanlara da çeşitli indirimler sağlanıyor. Ziyaretçilerimizin Amazon indirimleri ve kampanyalarını takip edebildiği Amazon sıcak fırsatları konumuzdan yine güncel 2022 Amazon kuponlarına da erişebiliyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Paket indirme ile ugrasacaginiza uygulamaya entegre edin Samung ta oyle mis gibi hangi dile gecerseniz arayuzu ekstra bir paket indirme derdi de yok. Ne oyle 5 kere deneme. Rezalet. Tuketici mecbur mu ? Huawei saat dahi alinmaz...

  • ekstra paket indirmeye gerek olmayınca zaten telefonda var demek mi? o zaman o telefona gereksiz yük bindirmiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.