Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
62
Favori
332.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bak burada haklısınız. Kullanım süresi ve özellikle de hızlı şarjına diyecek lafım yok ve olamaz da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aynı şekilde en uzun süre kullandığım telefon kendisi gerçekten çıktığı zamanın ötesinde bir telefondu bence 1 sene önce satışa çıktı... 1sene sonra satışa çıksaydı kimse aaa bu ne biçim bir telefon eski özellikler falan demezdi?

  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    2 ay önce 5000 TL verdiler vermedim. Sapasağlam telefonun üzerine bir 5000 daha verip boşa para harcamak istemedim .2 sene daha kullanırım. Birazda alıcısını bulmak şans işi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gholen

    2 ay önce 5000 TL verdiler vermedim. Sapasağlam telefonun üzerine bir 5000 daha verip boşa para harcamak istemedim .2 sene daha kullanırım. Birazda alıcısını bulmak şans işi .
    Görüşünüze bir şey demem. Bizim Türk milleti malesef ki herşeyi olduğu gibi telddpnu da aşırı abartıyor. Avrupa'da satın alan bile çıkmıyor diyorum; telefon elimde kaldı diyorum. İnanıp inanmamak sizin elinizde.

    Örneğin bakın hemen yukarıda bir cibiliyetsiz (sizi ve sizlerin görüşünde olanları tenzih ederim) şahsıma hakaret etmiş! Bir telefon yüzünden !! yazık, demek ki aldığı alacağı bir Mate 20 pro ki, laf söylettirmiyor telefonuna :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sponsor mu:) tamam kardes, kici kirik telefonu satamadi diye uzulmus geliyor buraya sana sponsor olurum diyor, lan seni paramla doverim, firmam borsada islem goruyor, savunma sanayi bakanligi bana sponsor, dunyada sayili firmalardan birisindeyim, benim oldugum proje kac milyon dolar aklin durur, git bim de aktüel urun kovala olucu seni. Para verip inceletecekmis, haspam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu beyler iki gündür aynı muhabbet, kusura bakmayın da gidin kavganızı başka yerde yapın ya, forumu oyalamayın lütfen, yok paramla döverim yok, yok firmam borsada işlem görüyor. Bunun tartışmasını yapacak kadar küçülmeyin binlerce kişinin önünde lütfen.
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt

    size sonuna kadar katılıyorum!!!

  • Birader, adam telefonun ikinci eli yok diye kimseye almayin pismanliktir diyor, iphone da iyi telefon cunku satabiliyorsun diyor, iphone da iyi telefon diyorum ama bu mate 20 pro yu kotu yapmaz diyorum, yanlis yonlendirmeyin diyorum alma hevesindekileri, adam gelmis cahilligiyle ovunup sacmaliyor, benim lafima takiliyorsunuz,

    Bu telefon zamanin otesinde bir modeldi, kamerasi, pili, stabilitesi, 30 watt adaptoru, sahipnoldugu sensorler, ekran renk kalitesi, bazi modellerdkeo yesil ekran sorunu hariç kronik sorunu olmamamsi, halen cok ama cok is gorur bir model, bunu anlatmaya çalışıyorum ve isin icinde birisi olarak soyluyorum bunu. Binlerce kisi onunde boyle cahil esnaf agzina laf etme yok, kusura bakmayin kustah davranirim boylelerine, isimi bana ogretmeye kalkmasin, bilgimi de sinamasin, boyle tiplere hosguru en sonunda vasat adamdan nasihat dinlemeye gider,

    Burayi takibe baslamamin sebebi android 11 ve bt 5 ile kablosuz android auto olayı hakkindaydi, bilgisi olan varmiydi, bir de huawei yetkili servisinde pil degisimi oluyor mu, pil performansi 2. Sene sornasi hafif dusuyor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Max_Payne M kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlıyorsunuz bakın, sadece sizin sözlerinize takılmadık hiçbirimiz, her ikinizin de yaptığının yanlış olduğunu ve karşılıklı saygı çerçevesinde sohbet etmemiz gerektiğini belirttik. Gerek yok forum içinde böyle tartışmalara siz de bunu düşünecek kadar uzun süredir forumdasınız zannediyorum. Sizden hoşgörü göstermenizi vs. beklemiyoruz sadece bizim özgürlüğümüzün başladığı yerde sizinkinin son bulacağını hatırlatmak istiyoruz. Anlayışınız için gerçekten şimdiden çok teşekkür ederim.

    Sorularınıza gelecek olursak telefonun android 11 alacağı daha önce huawei yetkilileri tarafından açıklandı, google'ın açıkladığı listede de bulunuyordu.
    Bt 5 android auto olayı hakkında pek bir bilgim yok.
    Evet huawei yetkili servislerinde pil değişimi oluyor hatta İstanbuldaki bir yetkili serviste ekrana uygun jelatin işlemi yapıldığını da biliyorum. İyi geceler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 23 Ocak 2021; 1:42:5 >




  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Söz konusu cibiliyetsizi banlayarak bu gelişmemiş kişilikten de kurtuldum.


    @Norge23 başta olmak üzere konudaki diğer aklı başında üyelerden özür dilerim. Beni bilenler bilir; işler güçler derken çok fazla uğrayamıyorum foruma ve uğradığımda da en azından arkadan gelecekleri (örneğin sonradan bu telefonu satın almayı düşünenleri) bilgilendirmek istiyorum. Öyle bir laflar ediyor ki bazı çocuklar, artık sadece gülüp geçiyorum. Ailelerinden terbiye görememiş çocuklara ben eğitim vermekte istemiyorum böyle forum köşelerinde. Zaten işim başımdan aşkın.. (ben yukarıdaki yazdıklarımda ciddi ve doğruydum)

    Yeni bir telefon satın aldım ve bu telefonumu da yeğenime hediye etmeye karar verdim çünkü çocuğum da benim gibi eski bir iPhone kullanıcısı. Neyse.. tüm aklı başında ve naif üyelerden tekrar özür dilerim. Kalın sağlıcakla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 25 Ocak 2021; 14:53:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle bana ve diğer forum üyelerine karşı gösterdiğiniz saygıdan ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Gönül ister ki bu tarz şeyler hiç yaşanmasın fakat oluyor, sizden ricam bir kardeşiniz olarak, zor biliyorum ama tartıştığınız kişiye karşı da saygıyı elden bırakmamanız, senin ne haddine diye düşünebilirsiniz, haklısınız da, ama o arkadaşa da dediğim gibi karşılıklı saygı çerçevesinde olmalı iletişimimiz. Tekrar anlayışınız ve saygınız için çok teşekkür ederim, çalışma hayatınızda da başarılar dilerim. Yeğeniniz de güzel günlerde kullansın inşallah telefonu.
  • Max_Payne M kullanıcısına yanıt

    Bende android 11 ile gelecek kablosuz Android Autoyu bekliyorum. Ama bu konuda belirsizlikler var ve zaman gösterecek. Önce Emui 11 andoid 11 kökenli olacak dendi. Sonradan Emui11 android 10 tabanlı olacak ileride Android 11"e güncellenecek diye haberler yapıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse bir gereksiz telefonunu vermis ayrilmis aramizdan cok iyi:)


    Android 11 olayı cok muammaya dönmüş, bu hoş olmadı, wireless charge kisminda telefon daha hizli sarj oluyor, android auto da kablo takma olayi çok verimli değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MATE 20 PRO - EMUI 11 - GÜNCELLEME ÖZELLİKLERİ


    Bu güncelleme ile her durumda bağlı kalmanız için zengin olanaklar sunan EMUI 11 sürümü tanıtılmıştır. Bu yeni sistem sürümü Huawei'in Tüm Senaryolar tasarım konseptini daha ileri bir noktaya götürmekte ve cihazları birlikte kullanma deneyimini daha zengin ve daha entegre hale getirmektedir. "İnsanlar için teknoloji" fikrinden yola çıkan EMUI 11, işte ve günlük hayatta daha iyi işler çıkarmak isteyenler için daha sanatsal bir arayüz tasarımı, daha kolay kullanım ile daha yenilikçi ve kullanışlı cihazları birbirine bağlama deneyimi sunmaktadır.


    "İnsanlar için teknoloji"


    [Çoklu Pencere] Çoklu Pencere özelliği ile çoklu görev için uygulamaların kayan pencerede açılmasına olanak sağlandı. Kayan pencereyi istediğiniz konuma taşıyabilir veya daha sonra kolayca erişmek için kayan balon haline küçültebilirsiniz.

    [Daha akıcı animasyonlar] EMUI 11'in yepyeni ve sezgisel animasyonları, öğelere dokunurken veya ekranı kaydırırken daha akıcı, daha kesintisiz ve görsel olarak göz dolduran bir kullanıcı deneyimi ortaya çıkarmaktadır.

    [Hafif efektler] Daha fazla görsel memnuniyet için tüm işletim sisteminde düğmeleri açıp kapatırken oynatılmak üzere hafif efektler geliştirildi.


    "Kusursuz bağlantılar"


    [Not Defteri] Belge taramanıza olanak tanır. Artık görsellerdeki metinleri kolaylıkla tespit edebilir ve çıkarabilir, düzenleyebilir, çok sayıda dosya formatında dışarı aktarabilir ve paylaşabilirsiniz.


    "Gizlilik ve güvenlik"


    [Kesintisiz ekran projeksiyonu] Telefonunuzu harici bir ekrana yansıttığınızda mesajlar ve gelen aramalar yalnızca telefonunuzun ekranında gösterilerek gizliliğiniz korunur ve ekran yansıtmanın devamlılığı sağlanır.


    Güncelleme notları:


    1. Bu güncelleme ile kişisel verileriniz silinmeyecektir fakat güncelleme öncesinde tüm önemli verilerinizi yedeklemeniz önerilir.

    2. EMUI 11 ile uyumlu olmayan bazı üçüncü taraf uygulamaları, güncellemeden sonra düzgün bir şekilde çalışmayabilir. Bu uygulamaları, uygulama mağazasından son sürümlerine güncellemeniz önerilir.

    3. Güncelleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen Huawei müşteri hizmetleri yardım hattını arayın veya yardım için Huawei servis merkezlerinden birini ziyaret edin.

    4. Başlangıç ekranınızın düzeni kısmen değişebilir.

    5. Bu sistem sürümü HiSuite üzerinden EMUI 10.1 resmi sürümüne geri döndürülebilir. Sistem sürümünüzü geri döndürmek, tüm kişisel verilerinizi silecektir. Lütfen önce verilerinizi yedekleyin.

    6. Bu güncelleme paketi güncelleme tamamlandıktan sonra otomatik olarak silinecektir.





  • 11 güncellemesi yayınlandı mı?

  • 1 aya kadar güncelleme gelir diye tahmin ediyorum, özellikler bu şekilde olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala güncel diyor HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.