Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
62
Favori
332.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekran ihtiyacım var orijinal ekran nerden temin edebilirim cihazım yurtdışı cihazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selami023 kullanıcısına yanıt

    Kimsenin ekranı kırılmamış sanırım,umarım kırılmaz :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından aldığım mate 20 pro mu satmak istiyorum. Tr de hiç hat takılmadı 3500 tl ye yanında huawei wireless charger ile birliktedir. İki ürün de full kutulu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selami023 kullanıcısına yanıt

    Benim ekran kırıldı haziranda 1300 tl huawei resmi tamir eden servisinde yaptırdım elden kendim teslim ettim 3 saate yaptılar ilk günkü gibi sorunsuz yaptırmadan servisi arayıp ekran sorabilirsin.

  • merhabalar, mate 10 pro'dan, mate 20 pro'ya geçerek aranıza katıldım. android ile sorun yaşamayan son seri olduğu için tercihim bu yönde oldu. zaten günümüz koşulları için fazlasıyla yeterli bir cihaz. bilmem gereken bir şey varsa, bu mesajı alıntı yapabilirsiniz. iyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar diliyorum.. Trabzonda yaşıyorum bu cihazı ikinci el olarak abime alacağız. 4100 tlye 9 ay daha garantisi kalmış? tavsiye eder misiniz? 3 senedir düz p9 modelini kullanıyordu xiaomi vs başka bi cihaza geçmek istemeyerek huaweiden devam edelim dedi.. cihazı alırken nelerine dikkat etmem gerek? detaylı incelemem gereken neleri var? kronik yeşil ekran sıkıntısı vs yazılmış buralarda birazcık okudum onu ilk alıp incelediğimizde felan fark etme şansımız var mı yoksa zamanla kullanıma bağlı mı olacak bişey? 4bin tlden yukarıya çıkmayı düşünmüyor abim..düşünceleriniz, yazacaklarınız çok değerli.. teşekkür ederim herkese.

  • bordo_mav10 kullanıcısına yanıt
    Günaydın. Yeşil ekran şimdiye kadar çıkardı. Yinede beyaz bir ekranda sağ sol yaparak kavis kısımlarının yeşil renk olup olmadığına bakın. Zaten ilk çıkan seride yaşanmıştı.
  • İstediğiniz fiyatlara satmanız çok çok zor ,Ben Tr 8 ay garantili full kutu ,kozmetik sorunsuz 3 cihaz sattım 15 gün içinde 4200-4300 bandında. Fiyat konusunda biraz esneklik şart satmak için,Hayırlı satışlar.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Garantisi 2 aya bitiyor kozmetik 10/9 fatura kutu tam ne eder 4 bandına gider mi
  • aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 3950-4100 bandında gider diye düşünüyorum yazdıklarınız ölçüsünde.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Çok değer kaybı söz konusu değil 5.5k ya almıştım 2 sene eide kullandık bence andorid için iyi rakam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simsar2

    MATE 20 PRO - EMUI 11 - GÜNCELLEME ÖZELLİKLERİ


    Bu güncelleme ile her durumda bağlı kalmanız için zengin olanaklar sunan EMUI 11 sürümü tanıtılmıştır. Bu yeni sistem sürümü Huawei'in Tüm Senaryolar tasarım konseptini daha ileri bir noktaya götürmekte ve cihazları birlikte kullanma deneyimini daha zengin ve daha entegre hale getirmektedir. "İnsanlar için teknoloji" fikrinden yola çıkan EMUI 11, işte ve günlük hayatta daha iyi işler çıkarmak isteyenler için daha sanatsal bir arayüz tasarımı, daha kolay kullanım ile daha yenilikçi ve kullanışlı cihazları birbirine bağlama deneyimi sunmaktadır.


    "İnsanlar için teknoloji"


    [Çoklu Pencere] Çoklu Pencere özelliği ile çoklu görev için uygulamaların kayan pencerede açılmasına olanak sağlandı. Kayan pencereyi istediğiniz konuma taşıyabilir veya daha sonra kolayca erişmek için kayan balon haline küçültebilirsiniz.

    [Daha akıcı animasyonlar] EMUI 11'in yepyeni ve sezgisel animasyonları, öğelere dokunurken veya ekranı kaydırırken daha akıcı, daha kesintisiz ve görsel olarak göz dolduran bir kullanıcı deneyimi ortaya çıkarmaktadır.

    [Hafif efektler] Daha fazla görsel memnuniyet için tüm işletim sisteminde düğmeleri açıp kapatırken oynatılmak üzere hafif efektler geliştirildi.


    "Kusursuz bağlantılar"


    [Not Defteri] Belge taramanıza olanak tanır. Artık görsellerdeki metinleri kolaylıkla tespit edebilir ve çıkarabilir, düzenleyebilir, çok sayıda dosya formatında dışarı aktarabilir ve paylaşabilirsiniz.


    "Gizlilik ve güvenlik"


    [Kesintisiz ekran projeksiyonu] Telefonunuzu harici bir ekrana yansıttığınızda mesajlar ve gelen aramalar yalnızca telefonunuzun ekranında gösterilerek gizliliğiniz korunur ve ekran yansıtmanın devamlılığı sağlanır.


    Güncelleme notları:


    1. Bu güncelleme ile kişisel verileriniz silinmeyecektir fakat güncelleme öncesinde tüm önemli verilerinizi yedeklemeniz önerilir.

    2. EMUI 11 ile uyumlu olmayan bazı üçüncü taraf uygulamaları, güncellemeden sonra düzgün bir şekilde çalışmayabilir. Bu uygulamaları, uygulama mağazasından son sürümlerine güncellemeniz önerilir.

    3. Güncelleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen Huawei müşteri hizmetleri yardım hattını arayın veya yardım için Huawei servis merkezlerinden birini ziyaret edin.

    4. Başlangıç ekranınızın düzeni kısmen değişebilir.

    5. Bu sistem sürümü HiSuite üzerinden EMUI 10.1 resmi sürümüne geri döndürülebilir. Sistem sürümünüzü geri döndürmek, tüm kişisel verilerinizi silecektir. Lütfen önce verilerinizi yedekleyin.

    6. Bu güncelleme paketi güncelleme tamamlandıktan sonra otomatik olarak silinecektir.

    Yahu bu güncelleme neden gelmiyor, gözümüz yollarda. kaldık 10..0.315 te.


    Yok mu çağırmanın formülü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ü s t a D kullanıcısına yanıt

    bence de çok uzadı zaten bildiğim kadarıyla android sürümü değişmiyor sadece emui sürümü değişiyor yani bir tık daha kolay gibi ama nedense sanki bu sefer güncelleme işi biraz gecikti.

  • P30 pro başlamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jimmy77

    bence de çok uzadı zaten bildiğim kadarıyla android sürümü değişmiyor sadece emui sürümü değişiyor yani bir tık daha kolay gibi ama nedense sanki bu sefer güncelleme işi biraz gecikti.

    Dün gece emui 11 güncellemesi geldi. Daha akıcı oldu sanki telefon.

    HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Bizde yok güncelleme
  • Ü s t a D kullanıcısına yanıt

    Hangi model?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim kilit ekranı magazin fotoğrafları çok uzun zamandır değişmiyor. Neden olabilir.
  • Garantili cihazım satılıktır arkadaşlar. EMUI 11 yüklü ve extra garantilidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 8 Mart 2021; 22:40:19 >
  • Minimum kaça verirsin hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.