Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Lite Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar forumda yeniyim konuyu nereye açacağımı vs bilmiyorum kusura bakmayın.Bir kaç gün önce aklımda Xiaomi Mi 8 Lite olmasına rağmen mağazada ki personeller tarafından ikna edilerer vatandan Huawei Mate 20 Lite model telefon aldım. Telefonun kamerasının inanılmaz derecede kötü çektiğini fark ettim. İnstagrama hikaye atmada olsun veyahut whatsappta bir medya görseli atmada olsun adeta çamur gibi bir görüntü alıyorum. Telefonun kendi kamera uygulamasıyla çektiğim fotoğraflar bulanık ve kalitesi düşük fotoğraflar. Işıklarda patlamalar,soluk fotoğraflar vs gibi sorunlar. Bilgisayara attığımda çok iyi denilecek fotoğraflar mevcut fakat videolar hala çok kötü. İnternette yaptığım araştırmada insanlar bu telefonun kamerasına müthiş diyordu. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünsem telefondan iki tane aldım ve ikisininde kamerası böyle. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Bu telefona sahip kullanıcılar arıyorum ve fikirlerini merak ediyorum. Teşekkürler.

    Araba da çektiğim ufak bir video:https://youtu.be/pVsthIEUL14
    Bi kaç fotoğraf: https://i.hizliresim.com/bVGV6m.jpg
    https://i.hizliresim.com/pbWbbo.jpg
    https://i.hizliresim.com/lqWqqQ.jpg
    https://i.hizliresim.com/4jMjj7.jpg







  • Bu arada yukarıda da değindiğim gibi fotoğraflar bilgisayarda daha hoş gözüküyor bunun nedeni nedir ?
  • aynı telefonu kullanıyorum ve kamerasından memnunum hocam.
    Ayrıca bu attığınız video ve fotoğraflarda ben bir sorun göremedim
    Tam olarak neyinden şikayetçisiniz ?
  • Bende anlamadım resimler gayet güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldım telefonu ve kamera kalitesi gerçekten kötü. İnternete araştırdım bir iki kişi daha şikayetçi bu konudan. Düşük ışıkta da performans yerlerde
    Huawei Mate 20 Lite Kamera Sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraftan oldukça iyi anlarım profesyonel değilim ama yıllardır hobi olarak uğraşıyorum. bu telefonu kamerasını denemeden görmeden alıp açtığım ve iade hakkımı öldürdüğüm için bin pişmanım. ne ön kamerası iyi ne arka.. ön zaten tam bir fiyasko. portre çekimi yapmamama rağmen normal fotoğrafta bile arkadaki kişileri odaklamıyor. telefonu tripodla asla kullanamıyoruz. çünkü saniye ayarlayıp çekmek ne mümkün.. berbat bulanık parlak gereksiz rötuşlu.. kimse olduğu gibi çıkmıyo. yüzümüzde zerre makyaj yokken bile dudaklar turuncu çıkıyo:) herkes babyface.. rezalet bi telefon.. tam anlamıyla!!alacaklar varsa sakın ama sakın huawei ye bulaşmasınlar.. okadar..
  • Fotoğraftan oldukça iyi anlarım. Profesyonel değilim ama yıllardır hobi olarak uğraşıyorum. Bu telefonu kamerasını denemeden görmeden alıp açtığım ve iade hakkımı öldürdüğüm için bin pişmanım. Ne ön kamerası iyi nede arka.. Ön zaten tam bir fiyasko. Portre çekimi yapmamama rağmen normal fotoğrafta bile arkadaki kişileri odaklamıyor. Telefonu tripodla asla kullanamıyoruz. Çünkü saniye ayarlayıp çekmek ne mümkün.. Uzaktaki kişiler hepten bulanık.. Berbat parlak gereksiz ve fazlaca rötuşlu.. Sözde güzellik ayarı var sıfır yapsanızda herkes baby face çıkıyo :)) kimse olduğu gibi çıkmıyo.. Dudaklar turuncu.. :)) rezalet Bi telefon.. Tam anlamıyla!! Alacaklar varsa sakın ama sakın Huawei ye bulaşmasınlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.