Şimdi Ara

Huawei istihbarat ağından mali yardım alıyor iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ABD-Çin ticaret savaşının tam ortasında kalan Huawei’ye yönelik son günlerde devlet desteği iddiaları giderek artıyor. Son araştırma raporunun ardından bu kez CIA servisinin hazırladığı bir rapor internete sızdırıldı.


    Kaynak sağlam mı?


    CIA’in Kanada, İngiltere, Avusturalya ve Yeni Zelanda iş ortakları ile paylaştığı ifade edilen rapora göre Huawei doğrudan Çin hükümeti, Ulusal Güvenlik Komisyonu ve devlet istihbarat ağı tarafından fonlanıyor.


    Ayrıca Bkz.Yeni nesil PlayStation konsolu 2020 sonlarında hazır olacak

    Elbette Huawei’nin en büyük savunması araştırma verilerinin usulsüz ve yanlış elde edilmiş olması. CIA’in de bu raporu neye dayanarak hazırladığı bilinmiyor. Elbette bu büyük istihbarat servisinin Çin’de güvenilir kaynakları vardır ancak bu tür kaynaklar ne kadar doğru bilgi sağlıyor merak konusu.


    Raporda bahsedilen konular Huawei’nin ülkeye girişini bile yasaklayacak türden veriler içeriyor. Bu bakımdan bağımsız mahkemeler tarafından incelenerek karar verilmesinde fayda olacaktır. Diğer türlü gizli raporlarla özel bir şirketin faaliyetlerini tümden yasaklamak hak ihlallerine sebebiyet verebilir. Özellikle 5G Telekom altyapıları konusunda uzman haline gelmiş bir firmanın söz konusu olması önemli teknolojilerin de erişilemez olmasına neden olabilir.


     







  • Almasa bu kadar hızlı büyüyebilir miydi? Amerika şerefsiz çinde ondan aşağı değil. Al birini vur ötekine.

  • Amerika artık sıkmaya başladı. Ortaya koyulan somut bir şey de yok. Sürekli aynı tarane.

    Sebebi çok bariz:https://www.donanimhaber.com/ABD-nin-baskisina-ragmen-Huawei-nin-gelirleri-yuzde-39-artarak-27-milyar-dolara-ulasti--110029

  • Çok normal. Günümüzün en güzel istihbaratını cihazlardan topluyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD'nin istihbarat paylaştığı ülkeler Five Eyes birliğinin içerisinde. Bunlar haricinde hiçbir ülkeye paylaşılmayan raporu herkese açık yayınlamazlar zaten. Demek ki sağlam kanıtlar var. Şahsen Çin'li veya Rus hiçbir şirkete güvenmiyorum. Ürünlerini de kullanmıyorum.
  • Huawei kullanmak cesaret ister

    Her yazdığın şey Çinlilerin eline geciyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun ticari savaşın kirli yüzü olduğunu düşünüyorum... Böyle bir şey olsa bile hangi telefon arka planda bataryayı sömürüyorsa o zaman ondan şüphelenirim ki bu durumda aklıma gelen en son marka huawei olur... Lg, samsung arka planda bataryayı sömürüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayfonu ucuzlatin bilgileri size kaptiralim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.