Şimdi Ara

Huawei İflah Olmaz Kulaklık Freebuds Pro'yu Değiştirmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ortalama 9 ay öncesi kadar mediamarkt'tan Huawei Freebuds Pro adında bir kulaklık aldım. Kulaklık bir süre sonra hafif bass patlaması denilen kronik sorunu yaşatmaya başladı. Daha sonra bu sorun ciddi anlamda çoğaldı ve neredeyse müzik dinlettirmeyecek hale geldi. Kulaklığı Mediamarkt'a götürdüm ve onlarda KVK teknik servise gönderdiler. KVK servisinden geri dönen ürün tamir edildi yazmasına rağmen sorun fazlasıyla devam ediyordu. Servise mm aracılığıyla tekrar gönderdiğimde bu sefer kontrol edildi yazıp geri gönderdiler hiçbir şey yapmıyorlar. Huawei'yi aradığımda ise sürekli kayıt açtık 48 saatte size döneceğiz diyip duruyorlar. 1500 liralık daha 1 yıllık bile olmayan kulaklığım şuan çöp olarak duruyor. Yine tüketici hakem heyeti ile uğraşacağım ama yapacağım.


    ŞİMDİ BURADAN TEKRARDAN SÖYLÜYORUM. ŞUAN ÜLKEMİZDE SANIRIM SADECE 2 MARKAYA GÜVENEBİLİRİZ. BUNLARDAN BİRİSİ AMAZON BİRİSİ APPLE. APPLE'DAN EMİN DEĞİLİM AMA AMAZONDAN EMİNİM.


    HUAWEI'ye FALANDA ASLA BULAŞMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM BEN. ŞİMDİLİK AMAZONDAN BİR JABRA ELİTE 3 ALIP YOLUMA DEVAM EDECEĞİM.


    KONUYU ÖNE ÇIKARIRSANIZ KİMSE BU FİRMAYA BULAŞMASIN DİYE UYARMIŞ OLAYIM




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 26 Nisan 2022; 14:48:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.