Şimdi Ara

Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
77
Favori
171.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şifre almayanlar ethernet portları nasıl gözüküyor? şifresini ele geçirmeden önce 10/100 gözüküyordu şimdi gigabit 1000Mbps olarak gözüküyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • modem çalışmaz oldu. fotodaki sorunu yaşayıp çözebilen var mı ? Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HG253s v36 için Root şifresi biliniyor mu?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bad_Wolf

    modem çalışmaz oldu. fotodaki sorunu yaşayıp çözebilen var mı ? Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme

    Eğer HG253'ten bahsediyorsanız, ISS müşteri hizmetlerini arayarak sorundan bahsedin, modemi güncellemelerini isteyin. Eğer şifreyi elde etmiş, kendi modeminizi kullanıyorsanız, sitesinden uygun firmware'i bulup, fotodaki dosya seç kısmından seçip yüklemeyi deneyin. Aklıma başka bir şey gelmedi şu anlık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bad_Wolf

    modem çalışmaz oldu. fotodaki sorunu yaşayıp çözebilen var mı ? Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme

    Modemin yazılımı gitmiş gibi görünüyor. Bu konu içerisinde yazılım paylaşılmıştı. Modelinize uygun olan yazılımı indirip dosya seç kısmından yazılımı seçip update software'a basın. Bakalım düzelecek mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • çalışan bir v23 firmware linki var mı? hepsi ölmüş gözüküyor.
  • Zamanım olmadığı için konunun tamamını okuyamadım. Ben hiç uğraşmadan şifreyi öğrendim. Belki birinin işine yarar. İhtiyacımız olan tek şey Kaspersky Password Manager.
    1. Kaspersky Password Manager kasa kilitli iken modem arayüzüne girip wan ayarlarına gelin. (DİKKAT!!! Burada Kasanın kilitli olması çok önemli; zira yanlışlıkla arayüze giriş şifrenizi kaydetmemeniz gerekiyor, yanlışlıkla kaydeder ve wan ayarlarında "Uygula" butonuna tıklarsanız şifreniz arayüze giriş şifresi ile değişecek, internet kullanılmaz hale gelecektir.)
    2. Kaspersky Password Manager kasa kilidini açın.
    3. Kullanıcı adı ve şifre kısmının altındaki "Uygula" butonuna "HİÇ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEDEN" tıklayın. (DİKKAT!!! Yanlışıkla değiştirirseniz kesinlikle uygula butonuna tıklamayın; şifreniz değişeceği için Superonline ile uğraşmak zorunda kalırsınız.)
    4. Kaspersky Password Manager'a ait açılan pencerede "Göster" seçeneğine tıklayarak şifreyi görebilir, "Panoya Kopyala" seçeneği ile kopyalarak dışa aktarabilirsiniz.

    Anlattığım adımları dikkatle uygularsanız kazasız şekilde şifrenizi öğrenebilirsiniz fakat oluşabilecek her türlü zarardan siz sorumlusunuz.

    Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora88 -- 21 Mayıs 2018; 3:28:40 >




  • bora88 B kullanıcısına yanıt
    Kaydet tuşuna basmadan ilk fotoğrafta ki şifre kısmında göz şeklindeki ikona tıklarsanız kaydetmenize gerek kalmaz muhtemelen ayrıca yanlışlıkla bilgileri değiştirseniz bile cihazı sıfırladığınızda açılınca bilgileri superonline dan otomatik çekiyor olması lazım ayrıca cihazınızın modelini ve sürümünü söyler misiniz sürümü düşürdünüz mü?
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, uyarınız doğrultusunda mesajı güncelledim. Bilgilerin değiştirilmesi durumunda cihaz sıfırlanınca bilgileri çekip çekmediğini bilmiyorum. Benim cihazım konu başlığındaki Huawei HG253s. Cihazın donanım sürümü: VER.A yazılım sürümü: V100R001C01B036
    Sürüm düşürme ya da herhangi bir işlem yapmadım. Modemi resetlemeden ip değiştirmem gereken bir durumda konuya tesadüfen rastladım, o kadar uğraşa gerek kalmadan birileri şifre bulma konusunda faydalanabilir düşüncesiyle paylaştım.
  • söyledikleriniz harfiyen yaptım şifreyi aldım.diğer arkadaşların yöntemi bana göre zor gel yinede sağolsunlar emek sarfetmişler.bu şifre problemiyle ilgili defalarca sol,btk şikayet etmeme rağmen sol yetkilileri tarafından güvenlik nedeniyle bu şifrelerin paylaşımı olmadığını ifade ettiler.bu şifrelerin merkezden güncellenerek değişdiklerini söylediler.ne kadar doğru bilemem, başka bir modemde kullanıcı adı ve şifreyi girip denediniz mi internet geldimi? ve şifrelerin değişmesi söz konusumu? ve bu arada emeklerine sağlık bende bir boş vaktimde başka bir modem kullanıp deniyeceğim. @bora88
  • Bulduğunuz şifre @1gv)z<! ise yanlış. Superonline eskiden yaptığı firmware güncellemesi ile arayüzden şifre bulmayı kapattı. Güncel firmwarelarda arayüzde @1gv)z<! şeklinde gözüküyor ama gerçekte farklı. Gerçekte şifre sadece sayılardan oluşuyor. Konudaki diğer yöntemleri izlemekten başka yapılabilecek bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 21 Mayıs 2018; 22:19:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru dostum söylediğiniz gibi şifre @1gv)z<! çok sevinmiştim tekrardan hüsrana bağladım kendimi.diğer yöntemi yapamamıştım gerçi daha çok bozarım diye yarıda bıraktım.aslında bir video ile antlatım olsa bizim gibi kullanıcılara daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok yinede sağolasın aydınlattığın için. elimde airties 5760 modem var bunu köprü olarak mecburiyetten kullanıyorum bit torrent özelliğini kullanamıyorum kullanabilme şansım var mı? kullanabilsem şifreye gerek duymuyacam aslında.
    @EnemyTerritory
  • HG255s te olur mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar yıl oldu 2018. HG253s'imin (V100R001C01B036) versiyonlu haliyle internet şifresini nasıl bulabilirim?
    Konuda bir çok yöntem var boşu boşuna güncel olmayanlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Ayrıca eski firmware linkleri hep ölü.
    Root şifreleri de değişmiş anlaşılan onlarla da giriş yapılmıyor zaten.
    Şu sıralar deneyip de başarılı olan varsa lütfen hangi yöntemin çalıştığını göstersin lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucker -- 12 Haziran 2018; 0:17:39 >
  • merhaba arkadaşlar,
    HG253s modemi iki sene önce bir arkadaşımdan aldım. cihazı köprü olarak ayarlayıp kullanıyorum. amacım cihazın hem wifisinden hemde usb portuna USB bellek takıp tv ye görüntü vermek. usb deki filmleri tv den izlemek.
    cihazın versiyonu. V100R001C01B023
    daha güncel versiyonu bulamadim. elinde olan bana verirse sevinirim.
  • cucker kullanıcısına yanıt
    wireshark tarzı programlar ile port capture yapmak en sağlıklı ve eskimeyecek çözüm.
  • xiaomi 3g router sipariş ettim, youtubedan video izlerken videonun yüklenmesi için telefonu havada tutmaktan gına geldi artık. middle man yöntemini usb ethernet ile yapabilirmiyiz?
    laptop + usb ethernet, bağlantıları köprüleyip wireshark ile izlemeyi düşünüyorum.
  • bullx kullanıcısına yanıt
    Evet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
  • middleman yöntemi dairesine cat6 gelen kullanıcılar için biraz sıkıntılı, daha demin WAN kablosunu laptopa, laptopdan usb ethernet kablosu ilede routera köprülü bağlantı kurdum.

    2 3 dakika kadar paket yakaladı, sonrasında wan ışığı söndü internet ışığı hiç yanmadı, şuanda internete giremiyorum. telefon ettim kendi kendine gitti diye, sistemlerimizde şuanda çalışma var durumunuzu göremiyoruz vs dediler. 1 saat sonra tekrar arayın dediler.


    anladığım kadarıyla bu yöntemi uygularken WAN kablosunun takılı olduğu ethernet kartınında MAC adresini routerın WAN MAC adresi ile aynı yapmamız gerekiyor, artık nasıl bir sistemleri varsa direkt olarak atıyor bağlantıdan sizi.

    edit: beyler net cidden gitti, arıza kaydı açtırdım. bakalım nereyi uçurmuşuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 18 Ekim 2018; 0:24:49 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.