Şimdi Ara

Huawei D16 İ5 Acil Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar maksimum 16 bin ₺ seviyesinde bir laptop arıyorum, kullanım genelde ofis programları olacak. Şarjı uzun gitsin ve taşıması kolay olsun istiyorum. Mac Air 2020 den geçiş yapacağım, windows tabanlı bir bilgisayara ihtiyaç duyduğum için geçiş yapıyorum, kalite ve kullanılabilirlik açısında en uygun paylaştığım cihazı bulabildim. Tavsiye verebilecek varsa çok mutlu olurum cihazı 1 hafta içerisinde almam gerekiyor, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    www.vatanbilgisayar.com
    Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matebook-d16-12-nesil-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-16inc-w11.html







  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Evet m1’e yakın performansı alabileceksem bende düşünüyorum d16’yı geçen sene çıkış fiyatı 7-8 bin tl iken gözüme çarpmıştı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt

    4-5 saattir karşılaştırma ve cihazın genel durumu için videolar izliyorum. Tasarım ve performans çok güzel M1 kağıt üstünde çok başarılı ancak uyumluluk hala problem, Windows tabanlı bir cihaza da kesin geçmem gerekiyor. Sanırım tercihi mi bu cihazdan yana kullanacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bundan neredeyse 6k daha ucuza 12. nesil i5 islemcili HP alabilirsiniz, performans olarak benzer



    amazon
    HP 15 Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD IPS, Intel Core i5-1235U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Doğal Gümüş, 6Y800EA
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDXTQYSH
  • m1 batarya performansına (böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum) yakın, stardew valleydir cs godur çok sistemi yormayacak basit oyunlar oynayabileceğim hafif windows cihaz mümkün mü ?

  • Huawei 16s'in bataryası çok daha büyük, bence kalite açısından Macbook yerini alabileccek en iyi seçenek şu anda Huawei.

    Sadece biraz daah küçük batarya ile şu var Asus Vivobook Pro 15, bir sürü donanım seçeneği var tabii. Her ne kadar Asus sevmesem de fiyatına göre bayağı iyi duruyor.

  • Arkadaşlar kesinlikle Huawei matebook serisi cihaz almanızı öneriyorum .3 cihaz aldık ben ve çevrem hepsinde ölü pixel çıktı.


    Huawei matebook serisi kronik ekran hatalı cihazlar olduğuna inandım ben .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.