Şimdi Ara

Huami Amazfit GTR 2 akıllı saati rekabeti kızıştıracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amazfit markası ile giyilebilir cihaz pazarının en çok satanları arasına giren Huami yeni ürünlerine hız kesmeden devam ediyor. Yeni Amazfit GTR 2 vakıllı saati biraz daha üst seviyeye iddialı özellikler sunacak.



    Huami Amazfit GTR 2 özellikleri ve fiyatı



    Huami Amazfit GTR 2 akıllı saat modeli 1.39 inçlik AMOLED ekrana sahip ve 450 nit parlaklık seviyesi ile dış ortamlarda iyi bir görüntü sağlıyor. Saat toplam 35 üretim işlemi ve 27 saat parlatma sürecinden geçmiş. Cam üzerindeki karbon kaplama ise 9H sertlik seviyesi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı



    Saatin sağ tarafında iki tuş yer alıyor ve dokunmatik haricinde kontroller buradan da sağlanıyor. Paslanmaz çelik ve alüminyum alaşım olmak üzere iki gövde seçeneği mevcut. Gövde su altında 50 metreye kadar dayanıklılık sunuyor.



    BioTracker 2 PPG optik sensörü kalp atışlarının haritasını çıkarırken ayrıca yüzde 96 oranına kadar kandaki oksijen doygunluğunu ölçebiliyor. Ayrıca kandaki oksijen üzerinden daha hassas uyku döngülerini hesaplayabiliyor. PAI yazılımı tüm verileri algoritmalardan geçirerek kullanıcıya istatistik şeklinde iletiyor.





    12 farklı spor modu barındıran akıllı saat ayrıca telefondan gelen bildirimleri de yansıtabiliyor. 4GB depolama belleğine gerektiği takdirde WiFi üzerinden bağımsız bir şekilde müzik indirebiliyosunuz. Ayrıca GPS ve GLONASS yongaları da mevcut.



    Huami Amazfit GTR 2 modeli ortalama 14 gün kullanım süresi sunuyor ancak GPS açık iken bu rakam çok düşük seviyelere iniyor. Temel saat fonksiyonlarıyla ise 38 güne kadar kullanmak mümkün. Model klasik versiyon 162$, spor versiyon 146$ şeklinde satılacak.



     



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/09/22/huami-announces-amazfit-gtr-2-and-gts-2/







  • TR çıkış tarihi hakkında bilgi var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel görünüyor. Eğer yanları gibi arkası da metal ise almayı düşünebilirim. Apple haricindeki çoğu firma arkasını plastik yapıyor.

  • Güzel saat.

  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Bu da plastik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 23 Eylül 2020; 15:36:51 >
  • NFC ve Google Pay var mı? Türkiye'de ki kredi kartları ile temassız ödeme yapabiliyor muyuz?

    Hangi akıllı saatler Türkiye'de hangi kredi kartları ile temassız ödemeye izin veriyor? Bir teknoloji sitesi de çıkıp araştırayım, saatle ödeme yaparken bir kaç video çekeyim demiyor arkadaş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.