Şimdi Ara

HTC One X mi iPhone 5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler.

    Birkaç gün içerisinde yeni telefon almayı düşünüyorum. Fandroid ya da Apple Fanboy filan değilim :) Bu yüzden objektif görüşlerinize ihtiyacım var. Bir telefonda benim için önemli olan şeyler;
    + Kaliteli bir müzik deneyimi (Müzikleri genelde yasal yollarla edindiğim için yüksek bitrate -320 kbps- değerlerine sahip bir arşive sahibim. SENNHEISER HD 238 Precision kulaklığım var. Bu yüzden HTC'deki Beats Audio desteği beni cezbediyor.)
    + Kamera (Bu özellik aslında çok önemli değil benim için. Çok fotoğraf çeken birisi değilim; ama çektiğim zaman da kaliteli olmasını isterim. Video ile neredeyse hiç işim olmuyor.)
    + İnternet deneyimi (Bu konu benim için çok önemli. iPad'imi yakın zamanda sattığım ve telefon olarak Blackberry kullandığım için şu an çok sıkıntı çekiyorum. İyi bir internet deneyimi için büyük ekran tabii ki önemli; ama sayfa açılma hızı ve akıcılık da önemli benim için.)
    + Uygulamalar (Telefonda öyle çok fazla oyun oynamayı seven biri değilim. Ama uygulama bazında telefonumun beni bilgisayarıma çok muhtaç etmesini istemiyorum. Appstore bu yönden bir adım önde gibi ama Google Play mağazısının da son zamanlarda arayı kapattığını görüyorum.)
    + Destek (Burada tabii işletim sistemi bazındaki destekten bahsediyorum. Apple bu konuda bir adım önde gibi; çünkü 3GS bile şu an iOS6 güncellemesi almış durumda. HTC'nin bu konuda baya eleştirildiğini duymuştum.)

    Son olarak neden HTC ile iPhone'u karşılaştırdığımı da söyleyeyim. Birincisi malzeme kalitesi de benim için önemli. Çünkü öyle her sene telefon değiştirebilecek maddi olanaklara sahip değilim. Aldığım zaman 3-4 sene beni yüz üstü bırakmasın isterim. Bir de oldum olası Samsung'a çok gıcığım, niye bilmiyorum :) Yine de Note serisinin ekranı cezbedse de mobilite konusunda çok büyük olduğunu düşünüyorum. Note 2'yi bilmiyorum; ama Note bir arkadaşımda var ve menülerde bile bazen ufak donmalar oluyor ve bence can sıkıcı bir durum. Ayrıca gerçekten çok büyük, hayatta kullanamam ben onu :) Galaxy S3'ü de bir teknoloji markette inceledim ayak üstü, hızı filan çok iyi ama malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Çıt kırıldım duruyor biraz. Özellikle arka kapağı çok adi bir plastik.

    Fiyat konusu da ayrı bir konu tabii. Paralel ithalat ürün filan almaya karşıyım açıkçası. Hele yurtdışı asla. HTC One X garantili olarak 1700-1800 lira civarlarında; ama iPhone 5 açıklandığı üzere 2150 lira civarlarında. 300-400 liralık bir fark var arada. Tüm bunları göz önünde bulundurarak değerli görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...







  • Htc one x birnumaram.cm 1479 tl kvk .
    Sadece htc one x hakkinda pili az gidiyor soylentilerine inanma son guncellemeden sonra s3 le hicbir farki kalmadi.kalite olaraksa eline aldiginda anlarsin. Tasarimi cok ergonomik ve olaganustu saglam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs tekno -- 9 Aralık 2012; 15:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 yıl cihaz değiştirmem diyorsunuz; kesinlikle iPhone alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müzik te htc fotoda htc internette iphone biraz öne geçer uygulamada htc destekte iphone sen karar ver not bunlar kendi görüşlerim
  • HTC almaktan dolayı mutluyum.
    One X ile 4S arasında kalmadım bile One X tercih ettim
    Fakat Iphone 5 le arasında kalsaydım Iphone u seçerdim
  • sakın htc alma... kvk gibi bir servis olduğu sürece bu cihaz alınmaz. Adamlar dalga geçer gibi iki tane tel parcasını kaldırıp wifi tamiri yapıyorlar... cihazı açıp kaparken kasayı haşat etmişler... allah cezalarını versin bunların...

    telefonu kullanamıyorsun bi kere servis elemanlarıyla kavga et üstüne mazot yak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.