Şimdi Ara

HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Nisanın başında telefonumu kamera ve ekran pembeliği sorunuyla servise vermiştim. Öncelikle telefonun kamerası yapılmış ancak pembe ekran sorunu hala devam ediyor. Telefon servisten geleli 15 gün oldu kullanıyorum pek dert etmedim ama özellikle full parlaklıkta gerçekten pembelik renklere çok etki ediyor. Aşağıya fotoğrafları koyuyorum sizden ricam bu telefona sahip olanlar aynı şekilde her açıdan telefonlarına full parlaklıktayken bildirim ekranına bakabilirler mi? En çok siyah renkte belli olduğu için bildirim ekranından bakın. Herhangi bir pembelik olacak mı? Bu nasıl bir sorundur tekrar servise mi göndermem gerekecek? Önceki servis raporunda ekranda piksel eksik yazıyordu ama çözülmemiş. Ekranda ölü piksel falanda yok. Servise giderse sizce ne kadar sürede gelir? Kamera için gönderdiğimde 21 gün sürmüştü.

    Aşağıda görüldüğü gibi sadece iki açıdan bakıldığında pembelik oluşmuyor. Onun dışındaki tüm açılarda ekrana bir pembelik yansıyor. Ayrıca telefonu çektiğim nikon p500 coolpixin ekranı da aynı şekilde farklı açılarda pembelik var şimdi farkettim fotoğraf çekerken. LCD ekrandan kaynaklanıyor olabilir mi? Öyle ise çözümü var mı yoksa yok mu?


     HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım.. HTC One (M7) 'PEMBE EKRAN' Sorunu (Kamera değil) (Resimli) Yardım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnusCarlsen -- 6 Mayıs 2014; 16:56:14 >







  • düz bakarken pembelik görüyormusunuz yoksa açıdandır sanırım
  • Servise verdiğimde sadece üstten aşağı kısma bakınca gözüküyordu. Şimdi ekran tam parlaklıkta iken düz bakınca da pembelik oluyor. Normal kullanımda gözünüz alışabiliyor ama telefonu pembelik göstermeyen bi açıdan tutunca anlıyorsunuz ekranın pembe olduğunu. Özellikle karanlık bir odadayken bildirim ekranını aşağı çektiğiniz gibi pembe bir ton oluyor ekranda. Sizde one sahibiyseniz bakıp söyler misiniz?
  • bence geri yollayın servise ne olursa olsun birde bendeki gibi desire 500 değil one yani baya para vermişsinizdir sonuna kadar uğraşın derim
  • One kullanan bir kaç kişi de buraya test edip yazsa ona göre göndericem :(
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ama telefona yüz yüze baktığınız fotoğrafa bakar mısınız? O halde bile bi pembelik var. Bu pembelik normal mi yani nedir bu? İşin garip tarafı pembe gözükmeyen açılarda ekran daha keskin daha net duruyor. Belliki bu normal birşey değil bir sorun yani.. Kötü olanda benim yüzyüze baktığımdada ekranın pembe tonda olması..
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Çıkardım baktım aynı hocam...
  • Elimde yüz yüze kullanırken de pembelik oluyor bu durumda belli ki sorun var bence. Ben bekleyemicem gidip vericem servise sinirim bozuldu.
  • Kameranin pembeligi ekrana vurmus
    Servise ver dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ya kamera halloldu derken çıkan sıkıntıya bak. Servisteki kadın bir türlü anlamadı sorunu. Beyaz ekranda göremiyorum diyor. Kardeşim ekran siyahken parlaklık tamken ekranda pembe ton oluyor diyorum hala sıkıntı yok yansımadır diyor töbeestafurullah verelim ama bişey çıkacağını sanmıyorum diyor birde dedim sen ver bakalım. Kamera için verdiğimde arka kapak değişmişti güç butonu biraz içine kaçmış gelmişti onuda söyledim. Gelişmeleri buraya yazıcam. Valla bi daha sorunlu gelirse satıcam telefonu yeter.
  • Baktım şimdi üst çaprazlardan bakınca baya belli oluyor pembelik. Onun dışında görünmüyor pek. Normal bişey sanırım
  • Htc one kullanıcısıyım. Ekran renginde bir anormallik var. Benim telefonumda ekran bu renk değil
  • Başta bendede üst çaprazlardan bakınca pembeydi. Sonra kamera yüzünden servise giderken onuda söyledim. Bu sefer pembelik aşırı derecede artmış olarak döndü. Bende bidaha yolladım bakalım gelince sonucu yazacam buraya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagnusCarlsen

    Başta bendede üst çaprazlardan bakınca pembeydi. Sonra kamera yüzünden servise giderken onuda söyledim. Bu sefer pembelik aşırı derecede artmış olarak döndü. Bende bidaha yolladım bakalım gelince sonucu yazacam buraya

    Hocam bu normal falan değil. Super LCD ekrandan bahsediyoruz. Bende hangi açıdan bakarsam bakayım gayet net. Bunu "çok sorun etme vs." diye yanıtlayanlara da hayret ettim doğrusu.

    Direkt yollayın kesinlikle sorun var.
  • Dostum nasıl bir yararı olur bilmem ama, telefonum açık bir şekilde havalimanina girerken metal eşyalarım ve telefonumu sepete koyup xrayden geçirmiştim telefonum xrayden ciktiginda buna benzer ekranda pembeleşmeler meydana gelmişti ancak yarim saate düzelmişti bu sorun. Sende telefonunla beraber havalimanindaki xray cihazlari tarzi biryerden geçtinmi belki senin telefonun benim telefonumun maruz kaldıgı zarardan daha fazlasini almış olabilir. Ayrıca telefonumu gece kamera pembeleşmesi sorunundan dolayi izmirden 02.05.2014 de servise verdim ve bugün( 09.05.2014) tarihinde aldım. Telefonunu servise vermeni öneririm
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. En azından normal olmadığını sizlerden de öğrendim. Mantık olarak bu kadar para verilen bir telefonun çeşitli açılardan pembe görünmesi de zaten çok saçma. Bu arada cihazı her avm de kenardaki boşluklara koyarak geçtim. Belki bir iki kere unutup da geçmiş olabilirim. Ama garip olan servisten durumun artarak dönmesi. O kadar sinir bozucu bir durum ki. Mediamarktaki çalışanlarda sorunu zaten nerdeyse 2 kelimeye sığdırmaya çalışıyolar ne kadar uzun açıklasam da adam oraya iyice kısaltıyor ayar oluyorum. Bidaha sorunlu gelirse ya telefonu satıcam ya da kendim kargoyla maltepe istanbula göndericem bu nedir arkadaş ya..
  • Telefonum 2 gün önce servisten gelmiş olup hala sıkıntısı çözülememiştir. Bu ne illet bir sorun bilemiyorum. İlkinde ankara kvk ikincisinde ise kartal kvk merkeze gitti ancak telefonun sorunu bir türlü çözülemedi. Yarın 3. kez ama bu sefer maltepe teleservice e kargolayacağım. Kvknın beceriksizliğinden de sürecinden de bıktım. Hem yapamıyorlar hemde 20 gün bekliyorum telefonun geri gelmesi için. Bariz bir donanımsal soruna hala yazılımsal çözümler arayıp duruyorlar. Gelişmeleri buraya yazmaya devam edeceğim.
  • Sonuç ne oldu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.