Şimdi Ara

HTC ONE E8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Htc E8 hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar telefon hakkında bilgileriniz fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Elime alıp incelemedim ama genel olarak HTC one ların tasarımı hoşuma gidiyor , M8 le aynı donanıma sahip kullanılan malzeme plastik, m8 gibi metal değil birde kamera farkı var benim gördüğüm kadarıyla.

    Yazılımsal olarakda Htc one ların çok stabil olduğundan bahsediliyor E8 de kesinlikle öyledir, yazılımsal destekte M8 le aynı donanımda olduğu için M8 kadar alır heralde.

    Teknosada 1699 TL fiyatı var 170 tl de hediye çeki veriyormuş teknosa alınır mı , sony z1, z2 gibi telefonlara mı yönelmeli, iki markanın telefonlarıda bana göre gayet başarılı. Sizin fikriniz nedir ?

    Edit: 1.5 GB ram varmış E8 de

    Edit 2 : Resmi sitesi ve diğer kaynaklarda 2 GB ram yazıyor , sadece Teknosa 1.5 GB ram yazıyor sanırım yanlış yazılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 6 Kasım 2014; 3:16:38 >



  • hocam ben telefonu dün öğle vakti teknosadan 1500tlye aldım. öncelikle kamera 13.mgb bana göre gayet iyi net cekiyo ön kamera biraz bulanık çekiyo ama ben bunlarda ışık faktörünü katmadan söylüyorum. şu konuda kullanan herkesin hem fikir olacagına eminim telefon muhteşem derecede seri. sosyal uygulamalarda.(face,twitter,instagramivine vs.vs.) bi hoşuma giden yönüde klavyesi cok hoş ve seri bi şekilde yazıyosun t9 ve düzeltme gayet uyumlu. sarj konusuna gelince ben tam 12-13 saat boyunca denemek amaclı tabikli tamamen internette dolaştım wifi ful açıktı. videolarmı dersin oyundan cıkıp oyuna girmelermi dersin bilemem. yine denemek amaçlı asfalt8 indirdim kurdum ve oynadım gayet güzel kasmadan ama sonra kaldırdım ben sevmiyorum o tarz oyunlar. yani sana sonuç olarak şunu diyebilirim ben önceden s4 kullanıyodum onu 1600e almıstım resmen vasattı s4 sarj diye bişe yoktu diyaliz bağımlısı gidiydim s4le. ama htc gayet güzel. 4.4.2 yüklü şuanda.
    Saygılarımla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.