Şimdi Ara

HTC m8 ilginç açılmama problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..

    Telefonumda anlam veremediğim, diğer telefonlarda görmediğim çok ilginç bir problem ile karşı karşıyayım.

    Normal kullanım olarak hiç bir problem yok. Sıkıntısız şarj oluyor vs

    Ama ne zaman şarj bitmesiyle beraber kapansa, şarja taktığımda kesinlikle şarj olmuyor..
    Başka şarj aletleri ile denedim. Çıkardım taktım. vs kesinlikle şarj olduğuna dair hiç bir belirti yoktu.
    Sonra yarım saat şarjda kalınca tak birden şarj alma ışığı yanmaya başladı. biraz bekledim açmayı denedim ama ne yazık ki açılmadı. nekadar denersem deneyeyim telefonu açmayı başaramadım.
    Yarım saat sonra kendi kendine açıldı, uygulamalar denetleniyor diye yarım saat bekletti. kapandı sonra açmayı denedim yine açılmadı. Şarja koydum şarj almadı.. Yarım saat geçince yine şarj almaya başladı. Açmayı denedim açılmadı. Yine yarım saat 45 dk sonra kendi kendine açıldı. Hiçbir şey yokmuş gibi %59 şarjda telefon canavar gibi çalıştı. Ama anlam veremiyorum. telefonu şarjını bitirmeden yada kapatmadan-resetlemeden kullanırsam hiçbir sıkıntı vermıyor ama kapandığı anda yukarıda yaşadığım durumları yeniden yaşıyorum. Yazılımsal bir hata mı yoksa donanımsal mı anlamadım. Şarj soketınde arıza olsa, telefon açıkkende şarj olmaz sıkıntı yaratırdı? Oysa ki telefon sadece kapalı iken açılma sıkıntısı yaşıyorum. Bu sabah tesadüfen reset atmış olduğunu farkettım şarja taktım yukarıdaki olaylar yaşandı şuanda yarım saattir htc One açılış logosu açık bir şekide bekliyor.

    Menüden fabrika ayarlarına getirmeye çalıştım reset attığı anda açılmadı.
    Acma tuşu + ses kısma + ses açma kombinasyonu denedim açılmadı.
    Yani telefonu resetleyemıyorum anladığım kadarıyla

    Kapalı iken bilgisayara taktığımda da 2 sanıye bır donanım bulundu dıyor sonra kayboluyor sonra yıne bulundu dıyor


    Arkadaşlar sizce yazılımsal mı? Donanımsal mı? Yoksa bir elegeçirme olayı mı yaşıyorum. Cin mi kaçtı telefonun içine? Tv izlerken aniden titreyerek kendini açma olayı felan..







  • Saat yedibucuk olmasına rağmen telefon inatla açılmıyor açma tuşuna basıyorum bir işe yaramıyor. kendi kendine açılıyor. açılıyor dediğimde htc logosu görünüyor okadar. yarım saat kadar duruyor sonra kapanıyor. sonra aynı döngü. Nedir bu telefonun derdi?!
  • Benzer sorunla bende karşılaştım ses açma ve power tuşuna basılı tutunca açılıyordu sonrada sorun yokmuş gibi devam ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ses açma + power tuşuna basarak 10 sanıye beklersem, telefon reset atıyor ama bır turlu acılmıyor.
    Sorunum donanımsal mı yazılımsal mı? sıstemım cokmus olabılır mı? bır anlayan ağabey cevap yazsın allah rizası ıcın aa dostlar
  • aelin339 A kullanıcısına yanıt
    power tuşu+ses kısma tuşuna basılı tutarak telefonu bootlader da aç sonra recovery yazısının üstüne gel power tuşuna bas recovery e gir yeniden başlayıp kırmızı üçgen çıkacak sen power tuşu+ses açma tuşuna bas bikaç defa yazılar gelene kadar, yazılar geldiğinde wipe data/factory reset ve wipe cache partition yap yeniden başlat bakalım.
  • benim m8 bir ara tak diye kapanmıştı. Ses kısma ve açma tuşuna bastım anca öyle açıldı... Kendine geldi sonra... Sendeki durum belki yazılımla alakalı olabilir bir recovery denemeni tavsiye ederim... olmadı download moda al ve ruu at cihaza...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.