Şimdi Ara

Htc desire x ve beats kulaklık uyumsuzluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar geçen gün htc desire. X telefonuma Hong Kongtan orjinal beats kulak içi kulaklik aldim.Sorunum şu kulakligi takiyorum telefondan goruntusu mikrofonlu kulaklık olarak görünüyor bu şekil olunca ses boğuk kalitesiz geliyor kulakligi biraz çıkarıp bayağı uğraştıktan sonra sadece kulaklık görüntüsüne getirebiliyorum böyle ses çok iyi fakat çok zor ayarlamak bunun yok mudur kolay bir yolu mikrofonu algılamasın sadece kulaklık ayarında kalsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukan883

    Selam arkadaşlar geçen gün htc desire. X telefonuma Hong Kongtan orjinal beats kulak içi kulaklik aldim.Sorunum şu kulakligi takiyorum telefondan goruntusu mikrofonlu kulaklık olarak görünüyor bu şekil olunca ses boğuk kalitesiz geliyor kulakligi biraz çıkarıp bayağı uğraştıktan sonra sadece kulaklık görüntüsüne getirebiliyorum böyle ses çok iyi fakat çok zor ayarlamak bunun yok mudur kolay bir yolu mikrofonu algılamasın sadece kulaklık ayarında kalsın?

    Benimde başıma geldi o olay bazı kulaklıklarda tuş oluyor o tuşa basılı tutunca ses net güzel geliyor elimi çektiğimde boğuk bi ses geliyodu bende o tuşun oldugu yerde butonun uçlarını kısa devre edip lehim yaptım düzelmişti .
  • Up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.