Şimdi Ara

HTC Desire X inceleme 'Yeni Fiyat/Performans Telefonu' video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
55.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neden bu kadar övüldüğünü anlamadım açıkcası telefonun. fiyat performans denmiş ama 699tl olsa bile bu telefonu alıcak kişi diğer alternatiflere bi bakar. major mayhemden de zorlayıcı oyun olarak bahsetmeniz komik olmuş açıkcası. 1 yıl önce aldığım ideos x5imle çok rahat oynuyorum zaten o oyunu.
    4" ekrana 1650mh batarya çok iyi denmiş ayrıca, oda çok iyi değil ama orta seviyede bence. yoğun kullananlar için 1 gün normal kullanımda 2günü zorlar.
    ayrıca bi telefon 1080p video kaydediyorsa çok iyi diyorsunuz,480p video kaydedince zaten 1080 kaydedip saklayan kaç kişi vardır ki diyosunuz. bu ne yaman çelişki?

  • Bir casual kullanıcı gibi ve de 1000TL nin altında satılacağını düşünecek olursak bence gayet iyi bir telefon. Sonuçta Jelly Bean güncellemesi alacak olan Sense 4.1'li ve 4" ekranlı bir cihazdan bahsediyoruz. Bence gayet cazip.

  • Sen video çözünürlüğünü 480p yap bunun yazımsal olduğunu da söyle sonra stock rom kullanın de.





    Tamam.

  • 480p video cekimine bir sey demem, benim cihazim 720p cekebiliyor ancak surekli olarak video cekip kullanmiyorum. Ama 5mp kamera 720p cekebilir, islemci bu videoyu isleyebilir, ram de yeterli, ozellik nulabilir sıkinti burada ama bunun nedeninin de hafiza oldugunu dusunuyorum. 4 gb varsayilan bellek 720p icin yetersiz, microsd hafiza kartina kalinca is en az class 6 olmali yoksa video ataya atlaya kaydediliyor, bu yuzden 480p secilmiş olabilir

  • Adreno 203 bile almamak için sebep. İsterse 8 çekirdekli olsun.

  • Tasarımı ve sense için alınır alınırsa.Bilenlere bir şey sormak istiyorum.Benim tel snapdragon s3 1,5 ghz *2 işlemci ve adreno 220 ekran kartı yanılmıyorsam ( xperia S ).İnternete girmek , whatsup yazışmak , sygic navigazsyon ve arada temple run kullanıyorum.Benim kullanımıma Desire X cevap veremezmi.Aspahalt 7 yi alıcam ama 0,99 usd :)) .Yani bu şekilde kullanan birine bu donanım yeterlimidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeamAnimus

    Bir casual kullanıcı gibi ve de 1000TL nin altında satılacağını düşünecek olursak bence gayet iyi bir telefon. Sonuçta Jelly Bean güncellemesi alacak olan Sense 4.1li ve 4 ekranlı bir cihazdan bahsediyoruz. Bence gayet cazip.


    casual ne yaa. yapmayın şunu

  • ben yeni telefon alma aşamasındayım. Glaxy W ile Htc Desire x arasında kaldım acıkcası beni etkileyen 700 mb ram, beatsaudio, android 4.1 olması dezavantajları kamerası, adreno 203 gibi bi gpusunun olması ve işlemci. Sizce hangisini almalıyım Galaxy W mi? Desire X mi? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Bide bu cihaz Türkiyeye ne zamn gelir sizce?

  • videoyu izleyince aklıma şöyle bir senaryo geldi:

    Htc size bu mühendislik örneğini vererek donanımhabere bir jest yapmış.Sizde buna karşılık cihaza baya bir töleranslı yaklaşarak incelemişsiniz :)

    bir izleyici ve okuyucu olarak bu durumdan rahatsız olduğumu söyleyemem.Çünkü orta alt segment bir cihaz.Aslında bu segmentdeki cihazların incelemesi de üst segmentdeki cihazlardan daha zordur.çünkü tam olarak neye göre inceleme yapılacağının kesitirilmesi baya bir zordur.eskiden 176x208 çözünürlü video çekerken bugün neredeyse 1080p standartlaşıyor.aradaki seçenekler tabiki ihtiyaca göre değişir.orta alt segment cihazların daha çok fiyatı önemli oluyor.Çünkü üst segmente göre seçeneğin çok daha fazla ve hepsinin birbirinden üstünlüğü oluyor.


    Neyse sözü daha da uzatmadan tipini beğendim kasasıda iyi görünüyor.Tek göze batan tarafı 480p olması.ama üst segmentdedeğil zaten :)





  • Antutu skorları biraz abartı gibi geldi bana

  • Eski bir Desire s yeni bir One x kullanıcısı olarak ben çok beğendim telefonu ama gerçekten yazılımsal olarak kısıtlayıp 480p sınırlama koymak HTC'ye yakışmamış.

  • Kredi kartlarının benzin reklamlarındaki 100TL gibi yeni telefon çıkarınca hemen 1000TL deniyor, anlamıyorum ki hangi gezegende yaşıyor paranın bu kadar kolay kazanıldığını sanan insanlar. Bir de giriş orta seviye demiyorlar mı hepten ayar oluyorum, ne kadar çabuk alıştınız yolunmaya.
  • İyi ki bir öğrenmişsiniz. Gpu da gpu. Herkes sizin gibi 1$ lık yarım, uyduruk oyunları oynamaya bayılmıyor. Akıcı kullanım sağlıyor, günlük işleri yerine getiriyorsa bir çok kişi için olay bitmiştir zaten. Ayrıca hem tasarım, hem yazılım, hem akıcılık hem de pil ömrü açısından Ace 2 den daha iyi bence. 800tl gibi bir fiyatla girerse harika olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    İyi ki bir öğrenmişsiniz. Gpu da gpu. Herkes sizin gibi 1$ lık yarım, uyduruk oyunları oynamaya bayılmıyor. Akıcı kullanım sağlıyor, günlük işleri yerine getiriyorsa bir çok kişi için olay bitmiştir zaten. Ayrıca hem tasarım, hem yazılım, hem akıcılık hem de pil ömrü açısından Ace 2 den daha iyi bence. 800tl gibi bir fiyatla girerse harika olur.

    Amaç ekonomik fiyata en fazla verimi alabilmek yoksa oyun felan sadece birer örnek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 8 Eylül 2012; 11:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Neo da cmos exmor-r sensörle birlikte 8 mp 720p çekebilen kamera var bunda yok- ayrıca ön kamerası da yokmuş- hdmi çıkışı da yokmuş - o gösterdiginiz oyunu xperia neo da rahatlıkla oynanıyor - 256 mb ram fazlası mı bunu üstün yapıyor sadece anlam veremedim... ayrıca xperia neoya jelly bean gelmeyecegini nerden biliyorsunuz. sony yazılım tarafında birçok rakibine göre çok ilerde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    İyi ki bir öğrenmişsiniz. Gpu da gpu. Herkes sizin gibi 1$ lık yarım, uyduruk oyunları oynamaya bayılmıyor. Akıcı kullanım sağlıyor, günlük işleri yerine getiriyorsa bir çok kişi için olay bitmiştir zaten. Ayrıca hem tasarım, hem yazılım, hem akıcılık hem de pil ömrü açısından Ace 2 den daha iyi bence. 800tl gibi bir fiyatla girerse harika olur.

    Amaç ekonomik fiyata en fazla verimi alabilmek yoksa oyun felan sadece birer örnek.

    işte o ekonomik fiyata maximum verimi Amerikadakiler Galaxy Nexus ile alıyor ...

    hem 1.2 Ghz Hemde Cortex A9 çekirdek PowerVR SGX540 gpu ve 349 USD yani ortalama 700 lira ancak vakti zamanında Android 4.1.1 Galaxy Nexus incelemesinde eski GPU denmişti ...




  • Tasarım vs güzel de birsürü özelliği kısmışlar, pek iyi olmamaış.

    1 - Ön kamera yok. (skype vb. programlarda sıkıntı)
    2 - 480p video kaydı? dalga mı geçiyorsunuz kardeşim diyeceğim :D
    3 - A5 tasarımlı cpu (piyasa a-8 a-9 kaynıyor)
    4 - Adreno203 gpu (rakiplerine göre güçsüz 450TL'lik walkman live'da kullanıyorlar bunu :)

    şimdi bu telefon alınır mı derseniz, ben de 650-700 liraya satılırsa alınır derim. eğer 850- 900 liraya satmaya kalkışırlarsa piyasada xperia sola, ace2 vb. birçok telefon varken bunu almaya değmez...

  • 1000 lira altında olcaksa eğer alınabilir güzel bir telefon üretmişler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytacgoksu

    Xperia Neo da cmos exmor-r sensörle birlikte 8 mp 720p çekebilen kamera var bunda yok- ayrıca ön kamerası da yokmuş- hdmi çıkışı da yokmuş - o gösterdiginiz oyunu xperia neo da rahatlıkla oynanıyor - 256 mb ram fazlası mı bunu üstün yapıyor sadece anlam veremedim... ayrıca xperia neoya jelly bean gelmeyecegini nerden biliyorsunuz. sony yazılım tarafında birçok rakibine göre çok ilerde


    Xperia Neo efsane andorid telefonlardan bir tanesidir. Hatta onların başında geliyor. Performansı diğer çift çekirdekli telefonlardan daha iyi ayrıca tasarımı dünyada görülmemiş bir tasarım. Bu telefonu alacaklar Xperia Neo alsınlar, 8 MP Exmor R sensörlü kameranız olur. Özellikle Exmor R sensörü müthiş sonuçlar veriyor.

  • Mesut çevik = Telefonumuzla kaç kez hd video çektikki
    Ben bu cevaba gülerim
    Akrabalarımın dügünü ,kınası. Kızımın doğum günler şuan hepsini S2 1080p ile çektim hepsinide ayrı bir harddiskte saklıyorum

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.