Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Namaste.

    sense hesabıyla facebooku eşleştirince pil çok gidiyormuş. kullanan arkadaşlar facebooka nasıl giriyor sense ile girilenden farkı ne ?


  • Selam arkadaşlar,

    önemli bir problemim var ve eğer bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Desire S'i aldıktan 13 gün kadar sonra telefon 1-2 gün kadar kendi kendine kapandıktan (her seferinde yeniden açtım) sonra kapandı ve açılmadı. Satıcıya götürdüm, değişim isteğimi kabul etmedi ve servise gönderdi. Telefon servisten 1 ay 12 gün sonra elime ulaştı. formda "telefonunuz değiştirilmiştir (SWAP)" yazıyordu ve cihaz üzerindeki IMEI no'su farklı, kutu ve aksesuar ve batarya ise benim gönderdiğim cihaza ait olanlardı. Yani sadece cihaz değişmiş gibi görünüyordu. Telefonu bana ulaştıktan 2 gün sonra, yani geçtiğimiz pazar günü yine durup dururken kapandı ve o günden beri de kapanıyor kendi kendine. İnternette SWAP'ın anlamını araştırdığımda telefonumu değiştirmediklerini, sadece anakartı değiştirdiklerini ve üzerine yeni IMEI bastıklarını fark ettim. Bugün Tüketici Hakları ile konuştum ve yarın değişim talebimi içeren dilekçemi vereceğim oraya.

    Şimdi, sormak istediğim konuya geleyim. Cihaz sarsılınca kapanıyor. Yani cebimdeyken yürürsem veya fazla hareket edersem kapanıyor. Hatta bugün eve dönerken arkadaşlarla birlikte yavaş yavaş yürüdüm ve kapanmadığını fark ettim (tabi denk gelmişte olabilir). Biraz önce ise telefon bilgisayara epey bağlı kaldıktan sonra bağlantıyı kestim ve bataryanın altındaki IMEI numarasına tekrar bakmak için bataryayı çıkardım. Bataryayı tekrar taktığımda telefon açılmadı (bataryada şarj var). Elimle bataryayı yuvasına doğru daha fazla iterek açmayı denedim ama yine açılmadı. Bunun üzerine şarja bağladım. O zaman telefon açıldı. Şarj bağlantısını söktüm, batarya simgesinde bataryanın üzerinde ünlem işareti görünüyordu. Şarja tekrar bağladım ve birkaç dakika sonra şarj bağlantısını çıkardığımda batarya simgesinde yine ünlem işareti görünüyordu. Bundan birkaç dakika sonra tekrar baktığımda pilin bir kısmının yeşil olarak göründüğünü gördüm.

    Telefon bilgisayara epey süre bağlı kaldıktan sonra sökmüştüm. yani pilin boş olması mümkün değildi (hoş, bilgisayara bağlarken de tamamen boşalmamıştı). Şimdi benim aklıma telefonun kapanma probleminin batarya kaynaklı olabileceği geliyor. Sizce Tüketici Hakları dilekçem hakkında gereğini yaparken bende sıfır bir batarya satın alarak deneme yapayım mı? Sorun batarya da olabilir mi? Yoksa problem batarya yuvasında olabilir mi? Sizin görüşleriniz nelerdir?




  • mehmet_alp, sucuklu yumurta ve otomatik portakal isimli üyelerimizden etkilendim :))

    djdigy5, şimdi alsak desire s'imizi, bizde lbc mi dersin virtuis mi her neyse onu mu, hangisi daha stabil, ufak da olsa farkları neler ?7


    edit:

    Kestenbetsa, sorununuz anakarta giden güç kablolarıyla ilgili bir şey olabilir, ana kartın değişmesi birşey ifade etmez, bataryadan anakarta giden kablo tesisatında bir sorun varsa hep olur, değişim talebinde bulunmanızı tavsiye ediyorum hemde şiddetle :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 19 Temmuz 2011; 22:52:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

    mehmet_alp, sucuklu yumurta ve otomatik portakal isimli üyelerimizden etkilendim :))

    djdigy5, şimdi alsak desire s'imizi, bizde lbc mi dersin virtuis mi her neyse onu mu, hangisi daha stabil, ufak da olsa farkları neler ?


    @Kestenbetsa

    Bence hiç batarya alıp deneme falan yapmayın sonuçta o cihaz yeni bir cihaz hakkınızı arayın. Gidip pil almak zorunda değilsiniz. Ayıplı mal sonuçta.

    @Sucuklu :)

    Ben LBC derim 2 sini de denemiş biri olarak. LBC modu hazırlayan arkadaş sağdan soldan güzel fixler bulup yüklüyor ayrıca kendiside Desire S sahibi olduğu için bu cihaza daha uyumlu mod ortaya çıkmış. Mesela son versiyonda pil kendi kendini kalibre ediyor çok güzel düşünmüş.
    Virtous modda sense 3.0 var full. ama çok akıcı değil bence, hafif geç tepki var.




  • Hmm, o zaman virtous modun ilerleyen versiyonlarını beklemeliyiz yada lbc nin sense 3 ü full sunduğu sürümleri, öyle değil mi?

    peki siz lbc den sense hesabınıza giriş yapabiliyor musunuz, kullanamadığınız bir özellik var mı yani ?
  • htc sense e giriliyorda ben şunu anlamadım bu htc sense sitesinde ne varki kullanamıyorsunuz? Henüz bişey yokki sense de. Türkiye için sayfanın tam tamamlanmadığını görüyorum siteye girince de. Yani olup olmaması şu an için önemsiz gibi gözüküyor.
  • arkadaşlar çok yoğun tempoda çalıştığımdan dolayı anahtar olan cebime bu telefonu koymuşum dalgınlıkla ekranda 2 tane çizik oluştu. bu çizikleri yok etmenin bir çözümü var mı? yoksa üstüne su mu içelim :)
  • ınvısıble Phone guard marka ekran koruyucuyu hiç önermiyorum. Ben 1 ay önce aldım. aldıktan 10 gün sonra ekranın yarısında kararma oldu. sanki leke sürülmüş gibi. bir süre öyle kullanmayı denedim ama baktım olmuyor çıkardım bende. İnan onu çıkardıktan sonra HTC Desire S'in dokunmatiğinin ne kadar güzel olduğunu daha iyi anladım. Ekran gözüme bir başka güzel göründü. Ürünün ömür boyu garantisi var ama adamlar ürünü iade ve yenisini gönderme ücretini benden talep ediyorlar. Bu da yaklaşık 10 $ ediyor. Ben 39 TL'ye almıştım. (şu an 33 TL'ye düşmüş. bu da ilerleyen günlerde fiyuatın daha da düşeceğini gösteriyor) Ama Benim aldığım telefonun hem önünü hem de arkasını koruyucu içeriyordu. Sen illa ki bu ürünü almak istiyorsan hızlıal.com'dan bak derim. Çünkü orada daha ucuz.

    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/invisible-phone-guard-htc-desire-s-gorunmez-cizilmez-ekran-koruyucu-kilif_02.021.9382.0198.htm




  • @Sucuklu Portakal, @djdigy5

    teşekkür ederim.
  • beyler ana ekranda 2 tane saat ve havadurumu var bu ekranı ındırdım ama 2 sehırde aynı , dıgerıne farklı sehır eklemeyı ıstıyorum ama bı turlu yapamadım varmı bılen cozumu ?
  • gsakin, ben su derim :D
  • Orjinal rom için 36mb bir güncelleme mevcut güncelledikten sonraki yazılım versiyon numarası 1.47.468.2 ama sense 3 ara yüzü yok.
  • sense 3 şu an evo ve sensation da var zaten
  • Burası evo ve/veya sensation başlığı mı sence?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackboard

    Orjinal rom için 36mb bir güncelleme mevcut güncelledikten sonraki yazılım versiyon numarası 1.47.468.2 ama sense 3 ara yüzü yok.


    an itibariyle bende güncellemeyi yaptım.Deminden beri kapanıp açılıyor ensonunda tebrikler telefon yazılımınız şu versiyona güncellendi tarzı bir yazı çıktı
  • obsidian bana dediysen blackboard sormuş sense 3 yok diye, o arayüz sadece resmi olarak evo ve sensation da var dedim anlayamadın heralde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

    obsidian bana dediysen blackboard sormuş sense 3 yok diye, o arayüz sadece resmi olarak evo ve sensation da var dedim anlayamadın heralde


    Bende zaten Sense 3 arayüzü güncelleme ile gelebilir deniliyordu, Sense 3 ara yüzü güncellemesi içermiyor manasında yazmıştım :)
  • merhaba bende bu teli alalı iki hafta oluyor sorunsuz kullanıyodum dün tel birden dondu neoldu anlamadım yaklaşık yarım saat bekledim düzelmedi bende bataryasını söküp tekrar taktım düzeldi ama akşam kendiliğinden reset attı sonra devamlı reset atıyo bide kendiğliğinden kapanıyor vodafona götürdüm yazılımsal olabilir servisine gönderelim dedi neyse kısacası 1200 tl verip bu tip sorunlar yaşamak insanın kanına okunuyor bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar varmı cevap bekliyorum, teşekkürler.
  • Arkadaşlar hep ben sorulara cevap verdim bitane de ben sorayım. Hava durumu verilerini Meteroloji İşleri sayfasından alan ve ilçe merkezlerini de gösteren bir hava durumu widget ı bulan duyan var mı?
  • arkadşlar, nakit sıkışıklığından dolayı htc desire s mi(sıfırdan farkısz ve sorunsuz) 900 tl ye vereceğim.
    ilgilenenler pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.