Şimdi Ara

HTC DESİRE HD NE ZAMAN GELİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC DESİRE HD TÜRKİYEYE NE ZAMAN GELİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI



  • 15 Ekim'de tanıtılması bekleniyor. Aralık ayı gibi piyasaya sürülür. Dolayısı ile de Mart-Nisan 2011 gibi ülkemize geleceği tahmin edilebilir. Tabi bu iyimser bir tehmin olur bence Haziran 2011'i bulur.
  • Tesekkurler dedigin gibiyse cok beklemek gerekir teknolojide beklemeye gelmez ne olur bilmiyorum o zaman kadar
  • htc desire daha gelmedı kı htc desire hd gelsin
  • PAZAR PAYI YÜKSEK OLACAKSA ÖNDE GETİRME DAHA İY OLMAZMI
  • Peki Desire ne zaman gelir en azından onu bilen varmı.
  • Desire ve HD ekim veya Kasım 2010 da gelebilir, forumda okuduklarıma göre!!
  • arkadaşlar htc desire şu an türkiyede satışta zaten. android telefonları yazın googleda karşınıza çıkar. desire hd nin ise tanıtımı yapıldı. ekim ayında avrupada satışa sunulcak. türkiyeye ne zaman gelir belli olmaz. ama benim tahminim aralık ocak..
  • biraz fazla iddialı olacak ama telefon avrupa ile aynı anda ülkemizde olacak. bu konuda htc tr deki yetkilelerin gazetelerde yer alan demeçleri oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper_tol

    biraz fazla iddialı olacak ama telefon avrupa ile aynı anda ülkemizde olacak. bu konuda htc tr deki yetkilelerin gazetelerde yer alan demeçleri oldu.


    evet haklısın hocam. yeni çıkan modeller ülkemize avrupayla aynı anda girecekmiş. hatta türkiye öncelikli çıkacak yazıyordu gazetede. bende htc tr den ammar'a o demeçi sorduğumda haber doğru diyerek onayladı. bekleyip göreceğiz artık hadi hayırlısı diyelim
  • Evet, iletişim sayfalarından bende kesin tarih sorduğumda altta ki mesajı aldım;

    quote:

    Sayın Karamalay, Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. Bu urun yakinda Turkiye'de satisa sunulacaktir. Kesin cikis tarihi ile ilgili detayli bilgi almak icin KVK ile temasa gecmenizi rica ederiz. Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,


    Evet, iki firmaya da ne kadar baskı olursa, cihazın Türkiye'ye gelmesi o kadar hızlanacaktır. Hatta blöf yapmakta fayda var. :) Ki ben yukarda ki mesajı yazarken, "1-2 hafta içinde yeni telefon alacağım, eğer gelecek ise Desire Hd'yi alacağım yoksa Samsung galaxy S ve ya iPhone 4 alacağım" demiştim :)

    Bunları rahat bırakmaya gelmez, 2 günde bir aynı mesajı yollayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karamalay -- 25 Eylül 2010; 3:53:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: armozgur

    Satışa sunulmuş bile sahibinden.com da satisi konulmus
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-htc-desire-hd-yeni-hd-modeli-turkiyede-ilk-1-31824656/detay


    arkadaş satışa sunmuş ama Londra'da tanıtımı yapılan cihaz ilk İngilterede satışa çıkacak tarihte 11 Ekim Bakınız; amazon.co.uk Arkadaş bu hafta cin cakması getirir ancak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: armozgur

    Satışa sunulmuş bile sahibinden.com da satisi konulmus
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-htc-desire-hd-yeni-hd-modeli-turkiyede-ilk-1-31824656/detay



    1- Kendisinin mesajından alıntı; "Yurtdisindan bu hafta getirecegim HTC nin yeni telefonu tam bir canavar. Iphone 4 den daha iyi ! Kendim de kullaniyorum..."

    Kendiside kullanıyormuş :)) Avrupa da dahi 11 ekimde satışa sunulması beklenen cihazı, nasıl oluyorda kendisi kullanıyor anlam veremiyorum... :)) birde 1 hafta içinde getireceğim yazmış, telefonun avrupada satışa çıkması için en az 2 hafta var. İnsan göz göre göre bu kadar da yalan söylemez.

    2- Fiyat: 1.950 TL :) Yurt dışında ön siparişte 600 € = 1200TL olan bir cihazı 750 TL üstüne ekliyerek satmak :) iPhone 4'ü bu adam gibi akıl almaz fiyata satanların elinde iPhone 4 nasıl şiştiyse, bu arkadaşın da elinde aynen şişecektir, tabi gidip alıp gelirse... :)


    Bu gibi dolandırıcılara kesinlikle itibar etmeyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karamalay -- 28 Eylül 2010; 23:57:16 >




  • arkadaşlar htc türkiyeye mail atarak sordum onlardan gelen yanıt ocak 2011 içerisinde türkiyeye geleceği netleşmiş daha önce yurtdışından getiren arkadaşlar onları nasıl türkçeleştirdi bilmiyorum ama orjinalini beklemeniz daha hayırlı olacaktır görüşündeyim bide sarjının yetersiz olduğuna dair haberler okudum araştırmanız sizin hayrınıza olur ;)
  • Selam arkadaşlar.

    Aynı şekilde ben de HTC Türkiye'ye sordum mail yoluyla. Ocak ayı içinde Vodafone aracılığıyla piyasaya çıkıyormuş. Bilginize...
  • ocak ayı bitecek nerdeyse var mı bi gelişme

    saygılar
  • son hafta demişler en son
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.