Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.588
Cevap
101
Favori
777.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12681269127012711272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Bataryadan kaynaklanıyor. Muhtemelen dandik yada bitik batarya takmışlardır. Malesef bataryanın değişmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blkgl

    Bataryadan kaynaklanıyor. Muhtemelen dandik yada bitik batarya takmışlardır. Malesef bataryanın değişmesi gerekiyor.
    Pazartesi tekrar gösterceğim hocam. Saçma bi şekilde telefonun bataryası doluyken açılmıyor. Sadece sarjdayken açılıyor
  • Muhtemelen ya muadil ve bitik batarya takıldı, yada bataryanın ana karta takıldığı soket bağlantı başlıkları yerine tam oturmamış olabilir. Sorunsuz bir batarya göstergesi % 1 dahi gösterse kapanmamalıdır. Yoksa o batarya ömrünü tamamlamış demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ettu

    Muhtemelen ya muadil ve bitik batarya takıldı, yada bataryanın ana karta takıldığı soket bağlantı başlıkları yerine tam oturmamış olabilir. Sorunsuz bir batarya göstergesi % 1 dahi gösterse kapanmamalıdır. Yoksa o batarya ömrünü tamamlamış demektir.
    pazartesi bakacaklar gelişmeleri yazarım
  • htc 10 kullanıcıları burada mı

    3 yıldır kullanıyorum telefon artık duman atıyordu. batarya, reset, aniden kapanma problemleri üzerine n11 den batarya aldım çok güvenmesem de pahalıdır iyidir diye 60-70 TL olanlar yerine 110 civarı satışı olan bir batarya aldım. telefonun bataryasını değiştirdim. bu arada ekrana zarar verdim kendisi açıp yapmak isteyenlere önerim lcd ekrana dikkat edin yandan koruması vs yok. ben ön panel kasadan ayrılsın diye kullandığım ince plastik malzeme nasıl olduysa LCD ekran katmanlarının arasına dalmış kaç tane telefonumun ekranını ekranını, bataryasını ben değiştirdim. ilk defa böyle bir hata yaptım.

    devam eden sorunlar, "com.android...." diye gelen bir hata ekranım var batarya değişimi ve format sonrası düzelir diye beklerken bu hata ekranı azalsa da hala oluyor. romu da değiştirmeyi düşünüyorum. klasik telefonu sıfırlamıştım.

    bu telefonun günlük kullanım da batarya süresi iyi değil bilmiyorum değişim sonrası daha iyi bir performans bekliyordum. şarj aleti ve powerbank ile gardaşlığa devam. xiaomi mi 10 çok beğendim, her konuda beğendiğim bir telefon ancak 8500 TL ile giriş yapması hayal kırıklığı yarattı. xiaomi mi note 10, imei kayıtsızlara bakıyorum. onlar da 2800 den 3300 Tl ye zıplamış.




  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Bende benzer durumdayım. Yurtdışı cihaz olduğu için kvk batarya değişimi yapmadı. Öyle kala kaldım. İnternette satılan bataryalara güvenmiyorum ayrıca değişim işlemide sıkıntılı. Yeni cihaz bakıyorum bende. Aldıktan sonra htc yı Bu haliyle satabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

    pazartesi bakacaklar gelişmeleri yazarım

    Alıntıları Göster
    Telefonun batarya sağlığı %4 gözüküyordu götürdüm yarın başka bir batarya takacaklar. gelişmeleri yazacağım
  • murat5555
    Ekranda hasar oluşmasına üzüldüm doğrusu. Bendeki telefonda batarya sorunu yok. % 1 kalsa dahi kapanmıyor. Şarjı da istediğim gibi günü rahatça çıkarıyor. Batarya biterse bende senin gibi iyi bir batarya alıp kendim değiştireceğim. Bilgisayar, elektrik, elektronik, mekanik bilgim, el becerim oldukça iyidir ama yine de tırsmamak mümkün değil.
    Alttaki videolarda batarya değişimi çok iyi anlatılmış. Arşivimde duruyordu. Bataryayı kendisine güvenip de değiştirmek isteyen arkadaşlara faydalı olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkXGMkBZ98
    https://www.youtube.com/watch?v=Hu5z2nEmi30
    https://dosya.co/qofk974ogr5q/HTC_Batarya_Problemi_Çözüm_Önerileri_¦_10,_M9_ve_Diğerleri.mp4.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 20 Nisan 2020; 17:41:6 >




  • Arkadaşlar acaba orjinal ön ve arka kasa bulunabilirmi ezik çizik çok var benim telefonda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada satılıyor.https://www.akilliphone.com/markalar/htc-10-one-m10-3455https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu-yedek-parca/kasa?q=htc+10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 23 Nisan 2020; 22:33:19 >
  • magnifical kullanıcısına yanıt
    Antalyada nerede ne kadara değiştirdiniz hocam. Bilgi verir misiniz?
  • theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Emotech'te 100 tl'ya degistirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 2016 Aralıkta almıştım. 6 ay önce bataryasını değiştirtmistim. Güya orijinal batarya taktılar. Günahlarını almayayım belki gerçekten de orijinal takmışlardır. 2 3 hafta önce telefon normal kullanımda bile çok ısınmaya başladı. Önce ekranın bir kısmının dokunmatiği çalışmaz oldu. Telefon şarjı yüzde 40 yüzde 50yken bile kendi kendine kapanmaya başladı. Sonra batarya şişti, ekranı dışarı doğru attırdı. Tekrar telefoncuya götürdüm. Şarj enteresi bozulmuş, bataryanın garantisi var. Batarya garantiden değişir ama şarj entegresini değişmemiz lazım dedi. Ekranın da değişmesi lazımdı dokunmatik problemi yüzünden. Dedim ekranı o şekilde de kullanırım. Şarj entegresini ve bataryasını değiştirttim. İyi ki de ekranı da degistirtmemisim. Çöpe para atacakmışım.

    Telefonu teslim aldığımda; telefon bazen ısınmaya devam ediyordu. Kamera hiçbir şekilde açılmıyordu. Dokunmatiğin bir kısmı çalışmıyordu. (Yukarıda fotosunu atmıştım nerenin çalışmadığını ilişkin.) Telefon %30 %40lardayken kapanıyor veya restart atıyordu. Mikrofonda yankı problemi var zaten ilk batarya değişiminden beri. Artık tekrar telefoncuya götürmedim. Zaten götürsem de olmayacak yine.

    3 gün önce Mi 9t siparişi verdim. Bugün geldi telefon. Kurulumunu yaptım kullanmaya başladım. Htc 10'u bazı noktalarda arıyorum. Batarya performansı kötüydü ama kalan her şey çok iyiydi. 3,5 senenin ardından o kadar ısınmaya ve batarya problemine rağmen kasma, donma, takılma, hata verme hiçbir şey yoktu. Cillop gibi çalışıyordu. Android şişiyor, 2 sene sonra kasıyor diyenler telefonda nasıl işlemler yapıyor anlamıyorum. Şu telefonu adam akıllı tamir edecek birini bulsam kullanmaya devam ederdim. Tamam Mi 9t de iyi telefon ama Htc 10un bir amiral gemisi olduğunu sonuna kadar hissediyordum. Aynı zamanda malzeme kalitesi, kasası çok sağlamdı. Spigenin şu kılıfıyla kullandım sürekli. Tank gibi bir şey olmuştu telefon. Nerelerden düştü telefon bana mısın demedi. Spigeni de ayrıca tebrik ediyorum. 3 senede en ufak deforme olmadı kılıf. Yeni gibiydi. Spigenin niye o kadar pahalı olduğunu tecrübe ederek öğrenmiş oldum.
    (https://m.facebook.com/lunecasen11com/photos/a.371428676329993/785341204938736/?type=3 )

    Telefon ne büyük ne küçüktü. Tam tek elle kullanıma uygundu. Şimdi küçük telefon kalmamış. Tablet gibi telefonlar çıkıyor.

    Ses kalitesi ve kulaklığı zaten efsaneydi. Kameraları benim için günümüzde bile yeterliydi. Oyun oynamadığım için güncel oyunlarda performansını bilmiyorum ama benim için hala 10 numara telefondu. Şu telefonun batarya değişimi bu kadar meşakkatli olmasa belki de birçok kişi telefonu kullanmaya devam edecekti. Telefonun başına ne geliyorsa batarya değişimi sırasında geliyor. Telefonu 2300 küsüre almıştım. 2300e amiral gemisi telefon alabiliyorduk. Şimdi 3 bin verip orta seviye telefon alabildim. Amiral gemilerinin yanına yaklaşılmıyor.

    Bu mesaj da Htc 10'a ve bu konuya veda mesajım olsun. Telefonla fazla duygusal bağ kurmuşum herhalde. Umarım sorunsuz bir şekilde telefonlarınızı kullanmaya devam edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 5 Mayıs 2020; 2:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Batarya değişimi düzgünce yaptırdım. Toplam maliyet 130 tl. Şuan parmak izi okuyucu çalışmıyor telefoncu bozmuş ama bir daha açtıramam zaten 4 sene oldu alalı boşta 1 günü geçiyor ekran kullanımı 5 saat. Şuan memnunum. 2 sene daha kullansam kafii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 5 Mayıs 2020; 3:2:57 >
  • Batarya değiştirmek isteyen olursa izmirde güvendiğim bir yerin adresini pm den atarım sonra yok reklam yapıyon şunu yapıyon bunu yapıyon diye normal olarak insanlar yanlış algılıyor ki anlıyorum çünkü ben de inanmam bu tarz şeylere reklam mı tanıdık mı vb. her neyse gençler bu telefonun en dezavantajlı tarafı tabi ki batarya. ama onun da çözümü mevcut kurcaksın linaegos Q son sürümünü xda dan batarya efsane gidiyor çok kurcalarsam 4saat 50 dakka daha üstü 5saat 50 dakka kullandım ve bu süreler hep aynı telefon elimden düşmez ha bunun için bazı fedakarlıklar yapcaksın örneğin arka planı siyah yap klavyeyi siyah yap bu kadar. yazılımlardan anlayan varsa üstüne bir de magisk kur onun da üstüne universal gsm doze ve energized kur daha ne istersin :)
  • Bu harika telefonu 2 yıldır Spigen kılıf ve kaliteli ekran koruyucu ile kullanıyorum. Bataryası sabahtan akşama kadar rahat gidiyor. Oyun oynamam. 70'e yakın uygulama yüklü. Hepsi birbiriyle uyumlu çalışır. Biraz ısınıyor ama hiç sorun değil. Dokunmatik, kameralar, ekran, parmak izi, tuşlar, kulaklık, mikrofon vs, mekanik aksam kusursuz çalışıyor. Telefonum rootlu, S-Off. LeeDrOiD_10_V5.3.3-R) custom rom kullanıyorum. Pil dostu olup tıkır tıkır çalışıyor. Arasıra Twrp recovery ile yedek alırım. Romun özelliklerinde batarya kalibrasyonunu da yaptım. Kendi uygulaması Boost+ ile Greenfy bataryaya destek oluyor. Bataryası bozulsa dahi satın alır, kendim değiştiririm. Kısacası çok memnunum.
  • daha önce ekran değiştirme kasa açma tecrübesi olmayan kişilere htc 10 bataryası değiştirmelerini tavsiye etmem. ben denedim lcd ekran elimde kaldı bana maliyeti iphone 11 oldu...
  • Batarya değişimi yapacaklar YouTube videosu izlesinler kolay bence ben saç kurutma makinesi ile ekranı ayırabildim. Tek sorun yanlara dikkat edin lcd ekran koruması yok zaten yanlara odaklanmayın alt ve üstten yapışkan dan ayırın yeter ekran çıkıyor. El becerisi olan rahatlıkla yatar. Önceden devam eden sistem hatası problemimi eski romu komple sildikten sonra 3.16.401 romu flaslayarak çözdüm. Ancak ani kapanma ve reset problemi yeni bataryada da devam ediyordu.

    Arkadaşlar mi note 10 alarak 9 yıllık htc markası ile (wildfire s, one s, m8s, m10) olan dostluğumuz sona erdi. Htc 10 a da an itibariyle veda ettim. Şimdi keyfime bir kaç rom denerim xda dan. Şunu söylemek istiyorum mi note 10 ile telefon deneyimim acayip değişti her şey yağ gibi akıyor, miui arayüzü çok güzel ios havasında fırsatınız olursa mi note 10 alın kullanın bi bakın derim, imei kayıtlı olarak aldım garantili fiyatı çok yüksek zaten. İlk fırsatta imei kayıtlı mi 10 a geçmek istiyorum piyasaya daha giriş yapmadı çünkü. Mi 10 da aradığım her şey var.

    HTC ile ilgili çok şey anlatmak isterim benim için çok çok özel aslında hep bir kaliteyi yaşattı, ve htc 10 zirveye ulaştık o kadar çok düştü ki elimden kılıfsız ve ekran korumasız kullandım hep inatla, bir şey olmayacağını bilerek, ama o kalite artık bu zamana ait değil arkadaşlar geride kaldı, Android dünyasında teknolojide güncel bir cihaza geçince aslında nelerden mahrum kaldığınızı da anlıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 17 Mayıs 2020; 4:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: magnifical

    Emotech'te 100 tl'ya degistirdim
    Hala iyi mi hocam batarya

    Batarya sağlığınız kaç

    Ben canlim teknik serviste degistim 6 ayda gene bozuldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    İyi hocam accubatteryde hala 3000 mah gosteriyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12681269127012711272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.