Şimdi Ara

Hp omen teknik servis tecrübem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satın aldığımdan beri fabrikasyon sorunlu bir HP notebookum var. 17.3" RTX3070 Max-P ekran kartı olan 16 GB RAM i7 11800H işlemcili FHD bir bilgisayar, sorunu ise oyun oynarken aniden donup siyah ekran verip yeniden başlatması idi. İlk başta yolladığımda doğru dürüst kontrol etmeden SSD'me iftira atarak "sorun SSD'den kaynaklanıyor onu sökün geçer" gibi teknoloji cahillerinin bile yapmayacağı bir açıklama yaptılar. Neyse dedim ihtiyacım da vardı kullandım. Sonrasında zaman geçti sorunum devam ediyor, arada mavi ekran da veriyordu. Bilgisayar sonrasında bilgisayar için ikinci süreci başlattım. Klasik prosedürleri atlattık (bilgisayara format attırdılar temizlettiler driverları kurdurttular vs.). Sonrasında yolladım 23 Ocak’ta kısa testlerden sorunsuz geçen bilgisayarım uzun testlerde sorun çıkartınca 27 Ocak’ta anakart siparişi vermişler ben de haliyle beklemeye başladım. Önce HP müşteri hizmetleri beni aşırı rahatlatan açıklamalar yaptı: "Bilgisayarınızı 2021 Kasım'da almışsınız, biz HP olarak bu bilgisayara 5 yıl yedek parça garantisi veriyoruz. Bu bilgisayarda 2026 Kasım’a kadar yedek parça sıkıntısı olmaz merak etmeyin. 7 Şubat’ta parça elimize gelir, montajı ve testleri yapılır, sonrasında sorun çıkmazsa 3-4 gün içinde size teslim ederiz" dediler ben de beklerken anakartın servise ulaşması için verilen tahmini geliş süresi gitgide ileri atmaya başladı en son 10 Nisan’a kadar ileri attılar, sonrasında birkaç gün önce 27 Şubat’a geri çektiler. Şimdi çaresiz bekliyorum buna benzer bir tecrübesi olan oldu mu? Stoğu olmayan bilgisayarımın anakart üretimi de durmuş olabilir mi? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.


    Sabredip okuyanlara teşekkürler şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Daha yeni bir bilgisayar , anakart üretiminin durmuş olması imkansız.

  • Deníz kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı hocam gelişme

  • KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt

    hocam ne zamandır girmiyordum yeni gördüm hala merak ettiğinizi sanmıyorum ama yaziym hahahahaha yeni anakartım yapıldı takıldı ve bilgisayarım geldi ups nedeniyle aksiyon filmi tadında bir kargo süreci yaşasam da en sonunda bilgisayarımı aldım ve eski sorunlarından eser kalmadı geriye memnun ayrıldım süreçten

  • abdulkadir3101 A kullanıcısına yanıt

    Valla HP'yi o kadar kötülüyorlar ya, bende deneyimimi anlatayım.


    3070 li HP omen laptop'um u 2 sene kusursuz, sorunsuz kullandım.


    4080li model aldım 2. hafta içini açıp macununu değiştimek istedim, bataryayı çıkartmamışım, anakart arızalandı açılmadı bilgisayar.


    Servise verdim anakart değiştirilecek dediler, dedim istemiyorum. Rapor yazdılar para iadesi aldım.(kendi bozduğum bilgisayarda düşün.Öyle demedim tabiki de)


    Ayrıca destek olarak telefonumu açmadıkları, yardımcı olmadıkları hiç bir durum olmadı. En ufak bir sorun bile olsa hemen cevap veriyorlar.


    Benden tam puan aldılar işin özü. Oyüzden 4080'li modeli iade edip 4090'lısını aldım. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

  • sedatistan kullanıcısına yanıt

    hocam benim de ikinci servis sürecim buna benzerdi de ilk sürecim kötüydü açıkçası biraz ondan dolayı umudumu kesmiştim ama genel itibariyle hp yi Türkiye açısından en alınabilir firmalardan biri olarak değerlendiriyorum ondan bağımsız 2.haftadan sizi macun yenilemeye iten neydi hahahahaha

  • abdulkadir3101 A kullanıcısına yanıt

    Hocam valla ısılar biraz fazla geldi dedim en iyi macunu alayım süreyim 5 derece bile düşse kardır :D ama işler tahmin ettiğim gibi gitmedi. Şimdikine elimi bile sürmem.

  • sedatistan kullanıcısına yanıt

    anladım hocam belki macun sürmeyip kullansaydınız fabrikasyon kusur çıkacaktı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.