Şimdi Ara

Hp ipaq hx 2750 vm 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabala. Hp ipaq hx 2750 ye windows mobile 6 yukleyebilirmiyiz. Yada yukleme yontemi nedir.



  • Merhaba, bende iPaq 2795b var, Amerika'dan getirttiğim için.

    Bütün hx2000 serisi aynı işletim sistemini kullanıyor; tek fark ise benimki gibi "-b" uzantısı olanlarda. Bir kaç tip yükleme paketi mevcut. Mesela ben daha kullanışlı olduğu için WM 6.1 Kitchen for hx2000 series based on YuRRiX, Kozhura and Misar toolkit kullandım. Senin pek bir şey yapmana gerek kalmıyor, o hallediyor. İstersen linki de burada;

    h t t p : / / forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2252371

    Bunun dışında PDAviet Edition ve Kozhura Edition da var. PDAviet, Vietmanlı bir ekip tarafından tasarlanmış, Kozhura da bildiğim kadarıyla Ruslar tarafından olmasın lazım. Sitelerdeki tarif sounlarıyla uğraşmamamak adına KITCHEN kesinlikle daha makbul bir versiyon. WM6.5'in Rom'unu bekliyordum ama gördüğüm kadarıyla pek bir şeye benzemiyor. O yüzden de uzak durmak en iyisi.

    Ben ilk aldığımda memlekette 2790 bile nadiren duyuluyordu, dayanamadım 6.1'e geçirdim kendi bildiklerimle, sorun çıkartmadan oldu.

    Bu arada bir tavsiyem var, elinde CF kard varsa fazladan "forumlarda bulabilirsin" ROM Yedeği Alma işemini yap, yüklemede sorun çıkarsa önüne geçebirsin. Çok defa yarı yolda kalıp telefo olan PPC biliyorum. Tamir edenler de bu şekilde yapıyor.

    İki şey daha var, mutlaka şarjdayken ve batarya tam dolyken tavsiye ediliyor. Benimse tavsiyem varsa laptop'da yapmanız. En azından daha bir elektirik kesintisi garantisi var. Çünkü işlem 10 ile 20 dk arasında sürüyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.