Şimdi Ara

!!!HP 6815-USTALAR LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle şu anda bence piyasadaki en şık, en kullanışlı pda'i satın aldığımı düşünüyorum. forumda yaptığım araştırma sonucunda benim problemime benzer durumlar gördüm ama hiç net çözüm yoktu. o yüzden yeni topic açtım.

    durum şu. 1 hafta önce gittigidiyor'dan vatanbilgisayardan bir ay önce alınmış, garantili faturalı 2. el bir cihaz aldım. ilk 2-3 gün cihazda en ufak sorun yaşamadım. ancak şu anda çok ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldım. tam cihazın tadına varmak üzereyken başıma gelen olay şu;

    cihazı stanby tuşuna basarak açıp kapatıyorum ancak 7-8 açma kapamadan sonra tuş artık cihazı açmıyor daha doğrusu ekran ışığı ve menüler gelmiyor. işin ilginç yanı cihaz bu tuşla açılmamasına rağmen üst taraf sağda hat bulunduğuna dair yeşil ışık yanıyor ve biri beni aradığında sanki telefon açıkmış gibi çevir sesi alabiliyor. ama cihaz gelen aramayı ya da mesajı almıyor. son zamanlarda stanby tuşuna 7-8 basma yerine 2-3 basma sonra bu durumu yaşamaya başladım. aslında kafasına göre takılıyor alet bazende 1 gün boyunca 20 kere tuşa basayım bu sorunu yapmıyor.

    bir diğer sorunda cihaz soft resetten sonra açılırken en sol halinde wi-fi kapalı bırakılmasına rağmen açılırken wifiyi açıyor kendiğinden (üst solda mavi ışık yanıyor) evimdeki wireleess bağlantıyı buluyor ve açıldıktan yaklaşık 1 dakika sonra wireless'ı otomatik olarak kapatıyor.

    wireless sorunu çok rahattsız etmesede cihazın stanby tuşuna basıldığında kapanıp tuşa tekrar basıldığında açılmaması daha doğrusu ekranın gelmemesi çok ciddi bir sorun sizinde tahmin edeceğiniz üzere. cihaz kilitlenmediği zamanlarda ise en ufak sorun yaratmadan çalışıyor.

    daha önce yine hp 6340 kullandım ve hiç benzeri bir sorun yaşamadım. cihaza 3-4 defa hard reset attım, başka minisd kart kullandım, sd kartsız kullandım aynı sorun hep yaşanıyor. teknik servise götürmeden önce siz ustaların görüşünü almak istedim.

    bu mükemmel cihaz sorunsuz kullanabilmek için yardımlarınızı bekliyorum.







  • Senin anlattigin sorun teknik servislik gibi görünüyor. Yani senin yada bizim yapabilecegimiz birsey yok bu konuda bence. Hard reset at diyecegim ama zaten bunu cok kere yapmissindir heralde. Denemediysen 3-5 kere hard reset atmayı dene. Bununla da düzelmezse yapacak birsey yok teknik servise ver bence, kısa zamanda cözülür sorun merak etme...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.