Şimdi Ara

HP 15-BC202NT yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, HP'nin 15-BC202NT modelini almayı düşünüyorum gittigidiyordan. HP hakkındaki kötü yorumlar korkuttu beni. Bu bilgisayar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Benzer fiyatlarda daha iyi bulduğunuz laptopları da yazarsanız sevinirim.

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc202nt-1dn08ea-i5-7300hq-12gb-ddr4-1tb-hdd-gtx1050-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-270402177?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pynasty -- 15 Mart 2017; 11:22:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Son zamanlarda HP fan boyu gibi mesajlar atıyorum ama bu fiyata bu donanım mükemmel. 018-019 modellerini alan oldu forumda bu yeni gelmiş sanırım. HP'nin iade kampasıyla daha da müthiş bir fiyata gelebilir.

    İşlemci 7.Nesil i5,
    4GB DDR5 GTX1050,(bu ekran kartına sahip laptopların fiyatlarına bir bakın )
    FULL HD 1080P IPS ekran

    Sanırım bu modelde çift fanlı. Isınma sorunu olacağını düşünmüyorum.

    http://www.hepsiburada.com/hp-gaming-15-bc202nt-intel-core-i5-7300hq-2-5ghz-3-5ghz-12gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-1dn08ea-p-HBV0000044VKZ?magaza=%C4%B0ntegra%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKEAjwzKPGBRCS55Oe46q9hCkSJAAMvVuMWtBEEzvnDA5WSyGUY6Sgqq1zNgNjBSVQLXSK1PfbwRoCCmXw_wcB

    Bir de burada 100 lira daha ucuz. Bence sıcak fırsattır bu. Hele iade 480 tl iade alınabilirse bedavadan biraz daha pahalı hale geliyor.




  • bende bu ürünü inceliyorum %5 gitti gidiyor indirimi bekliyorum :) 17 ile 15 arasında gidip geliyorum.. ekran boyutu ağır basıyor tek fanlı ama ısınma yok dedi satıcı 15 çift fanlı.. kararsızımmmm ama ikisinden birisini kesin alıyorum
  • Bu %5 indirimin be zaman grlceği belli mi kardeşim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 üzerinde 3350 3800 fiyatlar ordan almaya karar verdim 15" olanı..

    edit: 960m miş kartlar 1050 olanlar gitti gidiyorda orayı takibe devam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 15 Mart 2017; 14:0:56 >
  • http://m.n11.com/monster-abra-a5-v111-core-i7-7700hq-38ghz-8gb-gtx1050-4gb-P167484592#



    Bir de bu bilgisayarı buldum. Sepete atınca 3599'a düşüyo. Bunun içi ne düşünüyosunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu alette SSD slotu var mı? Sonradan eklerim belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hp alsak pişman olur muyuz sizce? İnternette hayli olumsuz yorum dolaşıyor da tedirgin oldum.
  • Dün aldık bugün elimize geldi. 019 ve 017 arasında kalmıştık, bu 202 efsane geldi. İlk kurulumda ve PoE oyununda ısınma yok (Kasacak oyun değil malum) benchmark oyunları yükleniyor şuan, yorumları yazarım.

    Integradan aldık direk havale yaparak aynı gün çıktılar, çok memnun kaldık, öğlen elimizdeydi. Çanta hediyesi de var, bu fiyata efsane özellikler (bu şartlarda)

    Daha önermek için çok erken ama ilk izlenimlerimiz olumlu.
  • selam arkadaşlar 4000 tl bütçem var harika bir masaüstü toplamıştım ekran kartı gtx strix 1060 6gb ekran kartından bile ne kadar iyi olduğu anlaşılıyor :D ama ailem evde masaüstü sistem istemediği için laptoba yönelmek zorunda kaldım uzun araştırmalar sonucu monsterın performans testleri olsun gtx 1050li li farklı markaların laptopları olsun baya araştırdım ram işlemci vs oyunlar için fazlasıyla yetiyor zaten ekran kartına gelince çoğu oyunu garanti %100 high ta oynayabiliyorsunuz ama iş ultraya gelince bazı oyunlarda sıkıntı yaratabiliyor onuda ekstra özellikleri kapatarak çözebilirsiniz kararıma gelince hpnin bu cihazında karar kıldım çünkü hem parça özelliği olarak hemde fiyat olarak diğer cihazlardan çok çok iyi diğer 1050 li cihazlara göre farkedilen artısı ramin 12 gb olup mhz sinin 2400 olması büyük avantaj 8gb a nazaran ileriye yönelik uzun bir süre ram arttırma sıkıntısı çekmezsiniz şu anda fiyatı çok iyi ben 2 ay içinde alacağım bir sıkıntı olmazsa para biriktiriyorum hp nin ısınma konusuna gelince elimde hpnin gt820m ekran kartlı i3 laptobu var pes 2017 ve cs goda en yüksek ayarlarda çok aşırı ısınmamasına rağmen 35 tllik büyük tek fanlı soğutucuyla birlikte buz gibi oluyor diğer türlü sıcaklığı hissetmemek için klavye ve mouse bağlıyorum laptobun üzerindeki tuşları ve touchpadi kullanmıyorum 3 yıldırda cihazın ağım şahım ısındığını görmedim saatlerce oynadığım halde uzman bir satıcıyla konuştuğuma göre bu son çıkanlarda gaming olduğu için üretimde ona göre soğutma sistemi dikkate alınarak yapıldığını söyledi alırsam kısa zamanda burada durumları paylaşırım veya alan arkadaş olursa burada paylaşırsa bizide bilgilendirmiş olur sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum alan kişilerinde hayırlısı olsun herkes için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iscaladon

    Dün aldık bugün elimize geldi. 019 ve 017 arasında kalmıştık, bu 202 efsane geldi. İlk kurulumda ve PoE oyununda ısınma yok (Kasacak oyun değil malum) benchmark oyunları yükleniyor şuan, yorumları yazarım.

    Integradan aldık direk havale yaparak aynı gün çıktılar, çok memnun kaldık, öğlen elimizdeydi. Çanta hediyesi de var, bu fiyata efsane özellikler (bu şartlarda)

    Daha önermek için çok erken ama ilk izlenimlerimiz olumlu.

    kardeşim öncelikle hayırlı olsun performans oyunlarında deneyerek aldığınız fps nin değeri hangi ayarlarda aldığınızı ve ısınma durumu akıcılık ile ilgili bilgiler paylaşırsan sevinirim teşekkürler şimdiden
  • öncelikle ısınma sorunu yok, onu söyleyeyim. şimdilik sadece benchmark amaçlı bioshock infinite oynadı eşim, ekran ayarları, ekran yansıtırken fps koruma gibi incik cincik işlere sardık şu aralar :D

    izin günümde (çarşamba) daha da kastırmayı ve inceleme yazmayı düşünüyorum ama dediğim gibi teyit edebileceğim şeyler şöyle ki, hava yolu harika. cihazın arka kısmı bomboş olduğu için mükemmel egzos yapmışlar. sesi harika, şimdiye kadar çok olmasa da iş yerinde olsun öğrenciliğimde olsun kullandığım laptoplar arasında en güzel sesi veren laptop. Ekranı eşimin ince ayarından sonra harika oldu. Yapay ultra kontrastlı gelir cihazlar malum, doğal ton ayarlarını yapınca güzelliği daha da ortaya çıkıyor. Bizim eski pclerde geniş açılı 2mslik süper monitörler vardı, yokluğunu aratmadı hiç. Bataryası hızlı şarj oluyor, çok önemli değildir belki ama başarılı.

    Genel olarak kısa bioshock deneyimimizde saygı duyduk cihaza. Eşimin de benim de gaming pclerimiz olduğunu, onları satıp bunu aldığımızı, çok birşey beklemediğimiz halde ikimizi de dumura uğrattığını da söyleyeyim.




  • Iscaladon I kullanıcısına yanıt
    Sanırım siz integradan aldınız yanında verilen çantanın kalitesi nasıl birde çanta ve pcnin resimlerini müsait bir zamanınızda paylaşır mısınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 18 Mart 2017; 15:52:17 >
  • valla çanta çok mattah birşey değil. hele benim zaten eskiden kalma memlekette yatan case logic canavar gibi bir çantam vardı, o yüzden çanta için fazla para vermeye değmez. ha hizmet güzeldi, indirim de yaptılar o zaman hb'de 3600 gg'de 3500'dü yanlış hatırlamıyorsam. stok sormak için aradığımızda ilgilenip fiyat önerdiler.

    pc fotoları için çarşambayı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iscaladon

    valla çanta çok mattah birşey değil. hele benim zaten eskiden kalma memlekette yatan case logic canavar gibi bir çantam vardı, o yüzden çanta için fazla para vermeye değmez. ha hizmet güzeldi, indirim de yaptılar o zaman hb'de 3600 gg'de 3500'dü yanlış hatırlamıyorsam. stok sormak için aradığımızda ilgilenip fiyat önerdiler.

    pc fotoları için çarşambayı bekliyorum.

    Hayırlı olsun öncelikle. Bilgisayarda ekran yansıması var mı? Çift fanlı mıdır? DVD rom var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yansıma yok, mat ips. çift fanlı, dvd okuyucu yok bu sayede hava sirkülasyonu kusursuz. arkadan sıcak hava çıkıyor cihaz soğuk kalıyor.
  • Çok iyiymiş ben de sadecenotebooka gelirse bilgisayar almayı düşünüyorum da. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockxmetalever R kullanıcısına yanıt
    Hocam sebebi nedir neden sinerjiden almıyorsunuz ?
  • Şuan eşimin hesabından mevzubahis laptopla yazıyorum (Iscaladon ben) eşimin dediğine göre çanta 100 liralık falanmış, 50 TL farketti bize yani sinerji ile arasında. Tek çekim havale falansa eğer dediğim gibi direk firma ile görüşmenizi öneririm. Kaldı ki firma satış sonrasında da çok destek oldu, kargo takibi olsun faturanın bir gün geç kesilmesi olsun.

    Bu arada klavye ışıklandırması da çok başarılı. Asuslarda sorun varmış, ilk araştırmalarımızda sırf o yüzden eledik çoğu modelini. Klavye hissi gerçekten güzel. Gidip teknoloji marketlerinde falan denemenizi öneririm herhangi bir pavilion serisini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _CLasSy_

    Hocam sebebi nedir neden sinerjiden almıyorsunuz ?

    Hocam özel birşey değil. Ödeme seçenekleri ile ilgili. Sadecenotebookta kapıda ödeme var. Sinerjide kredi kartı ve havale. Kredi kartım yok. Havale de onaylanır mı yoksa param çöpe gitmesin. Bunu bilemediğim için. Sinerji ile Sadecenotebook aynı şirket zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockxmetalever -- 19 Mart 2017; 0:20:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.